Konu: Pakrad Kasparov Ruben Babayan GBİ&DM  (Okunma sayısı 576 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 06.01.2026 23:00
 Şuraya şöyle bir DM görüntüsü daha bırakayım,açıklama veya savunma yapılacak bir yanı yok gibi.Sadece adminlerin yoğunluğunu bile DM fırsatı olarak değerlendiren bir birlik.

#11 - 09.01.2026 00:26
İki birlik arasında IC olarak barış sağlandı. Signature birliği Kasparov birliğine savaş tazminatı ödedi. Yani ortada bir savaş olduğu IC olarakta doğrulandı ve savaş bitirildi. Bu nedenle dm şikayetinin bir geçerliliği kalmıyor, dediğimiz gibi bir savaş durumu olduğu görülüyor. Şikayet sonuçlanabilir.

#12 - 09.01.2026 00:43
İki birlik arasında IC olarak barış sağlandı. Signature birliği Kasparov birliğine savaş tazminatı ödedi. Yani ortada bir savaş olduğu IC olarakta doğrulandı ve savaş bitirildi. Bu nedenle dm şikayetinin bir geçerliliği kalmıyor, dediğimiz gibi bir savaş durumu olduğu görülüyor. Şikayet sonuçlanabilir.
Birlik şikayetine de aynısını yazdığınız için buraya da yazmakta zarar görmüyorum.Evet IC olarak 200 k vermemle barış sağlandı.Güvenli bölge ihlalleri vs vs ihlaller de yer alıyordu şikayetimde.DM olup olmadığına,ihlal yapılıp yapılmadığına bırakalım yönetim karar versin ki varsa hatam kendi şikayetimde ceza almaya razıyım.IC,IC'de. OOC,OOC'da kalsın.İyi roller dilerim.

#13 - 09.01.2026 09:03
Spoiler: GösterGizle

Tam iletinin üzerinde market caddesinde birlik liderinin agresif rol ile gelip yumruklarla girişmesi için Saro'ya emir verdiği ihlal var mesela.İlk iletimden bu iletime kadar bahsettiğim bütün ihlalleriniz IC barışma rolünde etkisi var zaten uğraşıp,kafa yormak istemedik.Bütün ihlalleriniz de hep tekrarlanarak yapıldığı ve kural ihlalini belirttiğimizde "şikayet aç" diyordunuz biz sözünüzü dinledik açtık,sözümüzde duralım.Geçerli,dürüst,mantıklı bir aksi sebebi gösteremediğiniz veya cevap veremediğiniz "şikayet aç bişey olmaz,yetkililer görüyor zaten bizden taraftalar." vs tarzında açmamızı söylediğiniz baştan sona bütün ihlaller için şikayetim aktiftir @illegal dostu sukut .

#14 - 11.01.2026 15:38
Merhabalar,

Şikayet incelendi. Olduğunuz konum Market caddesini içermiyor, üst taraflarında kalıyor. "Güvenli Bölge" sayılmıyor.

K&A