Konu: Jackie Bucco Aktif Rolde Q  (Okunma sayısı 320 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.01.2026 23:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @grower fucking the great

Olaya dahil olan şahit karakter adı: centilmenlerdeki herkes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Centilmenler masasında jackie karakteri boş boş konuştu Marco da vurdu bunu. Rol devam ederken bunu dışarı çıkardılar rezil rüsva oldu herkes bununla dalga geçecekti q bastı bir daha da girmedi. cezalandırılsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): yok

#1 - 02.01.2026 23:47
Senin rolle bir alakan yok.

#2 - 02.01.2026 23:52
ben senle dalga gececektim ciktin. mekandaki tum rol karakterin uzerinden donuyordu ve herkesin odagı sendeyken, herkes seninle role girecekken bir anda qlamayı sectin. tamam sonuclansın savunman bu kadarsa hadi

#3 - 03.01.2026 00:06
Rol bitmişti, hastane rolü vardı onu da fast geçtim. Savunma bu kadar, rol esnasında q yok.

#4 - 03.01.2026 00:18
Valla benide vurdu Marco geçip rolümü bitirdim rolde q atmak nedir ya yazık valla

#5 - 03.01.2026 00:20
Valla benide vurdu Marco geçip rolümü bitirdim rolde q atmak nedir ya yazık valla
Sen niye yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun birader, saçma sapan triplere girmeyin. Rol bitti çıktım diyorum, akıl tutulması mı yaşıyorsun?

#6 - 03.01.2026 02:45
Arkadaşlar,

Rol, Jackie ve Marco arasında gerçekleşmiştir. O sırada Jackie'nin herhangi birisi ile rol bağı yoktu. Aktif bir rol süreci değildi. Çatışma yok, kovalamaca yok, karşılıklı diyalog yok. IC konuları buralara taşımayın lütfen.

#7 - 03.01.2026 11:34
Sen niye yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun birader, saçma sapan triplere girmeyin. Rol bitti çıktım diyorum, akıl tutulması mı yaşıyorsun?

bende bu şekilde konuşursan ağzına şaplak atarım birader o klavyeni parçalarım efendi ol tamammı hadi oyununu oyna
Bayılıyorum bu klavye delikanlılarına hahahahahahah

#8 - 03.01.2026 13:57
Herhangi bir sorun görülmedi.

K&A