0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3.10. Refuse RP: Birlikler ya da oyuncular arası agresif rollerde, karşı tarafla etkileşim halindeyken role girmemek adına bağlantı koparmak ya da çıkış yapmak kabul edilmeyen davranışlar arasındadır.
Valla benide vurdu Marco geçip rolümü bitirdim rolde q atmak nedir ya yazık valla
Alıntı yapılan: grower fucking the great - 03.01.2026 00:20Alıntı yapılan: ne_gorduysem_vurdum - 03.01.2026 00:18Valla benide vurdu Marco geçip rolümü bitirdim rolde q atmak nedir ya yazık vallaSen niye yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun birader, saçma sapan triplere girmeyin. Rol bitti çıktım diyorum, akıl tutulması mı yaşıyorsun?bende bu şekilde konuşursan ağzına şaplak atarım birader o klavyeni parçalarım efendi ol tamammı hadi oyununu oyna
Alıntı yapılan: ne_gorduysem_vurdum - 03.01.2026 00:18Valla benide vurdu Marco geçip rolümü bitirdim rolde q atmak nedir ya yazık vallaSen niye yırtık dondan çıkar gibi çıkıyorsun birader, saçma sapan triplere girmeyin. Rol bitti çıktım diyorum, akıl tutulması mı yaşıyorsun?