Konu: Elijah Espiga, Barhtam Winterfeld Trolling&NoobDM Yetersiz Prof  (Okunma sayısı 521 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.12.2025 00:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Zaglina @yigitinho

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.12.2025 23:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Trolling, Noob DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Gece geç saatlerde garaja gelip görüşmek istediğim kişiler vardı fakat yok denildi geri gittim. Sonrasında garaj çalışanlarından biri PM'den yetkili arkadaşları çağırıcam gel dedi geri döndüm ve bana sanki beni tanıyormuşcasına siktir git seni görmek istemiyoruz gibisinden sözler sarf daha sonrasından ofise çektiler konuşmak için tam sohbet ederken durduk yere bu seviyesiz şahıslar tarafından Noob DM'ye mağruz kalarak saldırıya uğradım. Arkadaşların işi trolle döktüğünü anlayınca bende daha fazla role devam etmeyeceğim dememe rağmen aynı haltı yemelerine devam ettiler. Daha sonrasında aracıma binip uzaklaşacakken powergamingliklerini devreye soktular ve saçma salak bir şekilde trollüklerine devam ettiler. İçlerinden Elijah_Espiga adlı şahıs OOC telefonuma bakmazsam işi OOC'ye döküp başka bir boyut kandırarak OOC rol yapmaya davet ettiğini söyledi.  Gerçekten çok trajikomiksiniz siz ya tam bir şaklaban ordususunuz yemin ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bu yukarıda anlattığım tümünü gerçekleştiren karakterlerin oyun içindeki seviyesi 20'yi bile görmüyor 2.seviye evet 2.seviye bir troll ordusu aklı sıra benimle t4şş4k geçmeye çalıştı. Bu trollükleri yaparken "Yetkili arkadaşların talimatı" saçmalığına sığınarak benimle oyun oynarak aptal yerine koymaya çalıştılar üzgünüm dostum ama asıl aptal olan sizlersiniz. Böyle troller ile artık bu oyunu oynamak hayatını "HAYATIM SAMP" felsefesinden bir km öteye adım atamamış kişiler ile aynı ortamı solumak dahi istemiyorum.  Bu yetersiz profil aklaban troll ordusunun bana yaptıkları başkasınada aynı oyun zevkini zehir etmemesi nedeniyle sunucudan "Yetersiz Profil Oyuncusu" perması ile yasaklanmasını istiyorum.
« Son Düzenleme: 31.12.2025 01:03 Bull£T »

#1 - 31.12.2025 00:51
Sana kısa ve öz bir açıklama yapacağım. Seninle bundan 1-1.5 ay önce discord üzerinden kavga ettik, "mancinik12" adlı discordun sahibi benim. Sen bizimle olan husumetini bile bile bizimle role girmeye çalışıyorsun, bu rolün öncesi de var, biz seni önce güzel bir şekilde karşıladık fakat sen bizi kışkırtmaya çalıştın, ne kadar sakin kalsakta bizimde bir sabrımız var ve sen çıtayı çoktan aştın. Sana discordda ne dedim? Bizimle muhattap olma, ama sen günlerdir inat bir şekilde hoodumuza geliyorsun. Bunu yapma. Bunu yapmamanı sana söyledik. Sen kaşındın.

#2 - 31.12.2025 00:54
Sana kısa ve öz bir açıklama yapacağım. Seninle bundan 1-1.5 ay önce discord üzerinden kavga ettik, "mancinik12" adlı discordun sahibi benim. Sen bizimle olan husumetini bile bile bizimle role girmeye çalışıyorsun, bu rolün öncesi de var, biz seni önce güzel bir şekilde karşıladık fakat sen bizi kışkırtmaya çalıştın, ne kadar sakin kalsakta bizimde bir sabrımız var ve sen çıtayı çoktan aştın. Sana discordda ne dedim? Bizimle muhattap olma, ama sen günlerdir inat bir şekilde hoodumuza geliyorsun. Bunu yapma. Bunu yapmamanı sana söyledik. Sen kaşındın.

Lan olm sen kimsin gelip burda sanal mafyalık yapıyorsun hayırdır???

#3 - 31.12.2025 00:56
SS'ler de yaptığım herhangi bir ihlali göremiyorum, varsa kanıtıyla beraber atarsan sevinirim, teşekkürler.
İyi roller.

#4 - 31.12.2025 00:56
Terbiyeni bozma. Biz seni uyardık, durumu buraya getiren sensin. Bu iletiden sonra tekrar ileti atmayacağım. Admin sonuçlasın, işlem göreceksemde görürüm. Ama benimle sakın ha sakın dialoga girme.

#5 - 31.12.2025 00:58
Terbiyeni bozma. Biz seni uyardık, durumu buraya getiren sensin. Bu iletiden sonra tekrar ileti atmayacağım. Admin sonuçlasın, işlem göreceksemde görürüm. Ama benimle sakın ha sakın dialoga girme.

Ne uyarısı kanka sen neyin uyarsını yaptın kimsin sen???

#6 - 31.12.2025 01:02

Bak çirkefleşme bak. Haddini aşma. Daha fazla ileti atma. Forumu kirletiyorsun.

#7 - 31.12.2025 01:06

Emin ol ben çirkefleşirsem burası çok farklı ortam hal alır o yüzden suçunu kabül et ve adminin sonuçlamasını bekle.

#8 - 31.12.2025 01:20

Emin ol ben çirkefleşirsem burası çok farklı ortam hal alır o yüzden suçunu kabül et ve adminin sonuçlamasını bekle.
Bana bak. Haddini aşıyorsun. Kapat o çeneni ve adminin gelmesini bekle. Burası senin babanın çiftliği değil öyle her istediğini yapamazsın.

#9 - 31.12.2025 01:31

Bana bak. Haddini aşıyorsun. Kapat o çeneni ve adminin gelmesini bekle. Burası senin babanın çiftliği değil öyle her istediğini yapamazsın.

Susacakmısın? Boş yere işgal etme. Burası benim babamın çiftliği değil ama seninde arazin değil istediğin gibi at koşturmazsın. Bana haddini bil diyene bak ne zaman susup susmayacağımı sana mı sorucam sen mi kapatacaksın çenemi?
« Son Düzenleme: 31.12.2025 01:35 Bull£T »