Konu: Sargis Aslanian Wallshot hile kullanımı  (Okunma sayısı 772 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.12.2025 16:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_62848 Sargis Aslanian @@tommyelchavo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @-
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.12.2025 12.43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 27.12.2025 tarihi, saat 12.43 civarında Sargis Aslanian ile ic olarak sorunumuz olduğundan bana ateş ediyor, bunda sorun yok. Kasparov'da R18 karakteri yönetiyor ve WALLSHOT kullanıyor, video kaydında herşey apaçık belli. Biliyorum R18 karakteri yönetiyorsun ve düşmek istemiyorsun fakat senin başkalarının rol zevkini bozmaya hakkın yok. Her şey ortada, dikkatli bakarsanız duvar arkasındayken canım 102'ye düşüyor. Ayriyeten beni peşleyen başka kimsede yok, sadece kendisi ve yanında Lily_Foster karakteri var. Ondan başka bana ateş eden veya edecek kimse yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 29.12.2025 16:10 Alox »

#1 - 29.12.2025 19:45
Discorddan bana ulaşıp şikayetleri geri çekmemiz için konuşuyorsun, olumlu sonuç alamayınca şikayet açıyorsun iyi iş, arkadaşın cezasını çekiyor şu an bundan dolayı bana kinlenip şikayet açmışsın, savunma yapmama gerek yok fakat ben yapacağım kimin sıktığı, ne zaman sıktığı bile gözükmüyor can barının delaylı olmasından dolayı olabilir, lag olabilir. Savunma değildir gelecek.

#2 - 29.12.2025 22:18
Herhangi bir kin mevzusu yok ortada, kin yapan sizlersiniz. Oyunu oynamayan arkadaşlarınızı çağırıp sob yükletip üstüne discorddan sövdürüp bize patlıyorsunuz kardo hepsinin ssleri ayrı ayrı var  ::). Bizde kin olsaydı sizle savaşmaya devam ederdik. Ayriyeten şikayetleri ister çek ister çekme dedim, çekmesenizde olur dedim. 500mb oyun için kin yaptığımızı düşünmende ayrı fantaziymiş. Saçma sebeplerden dolayı şikayet açıyorsanız bizde açarız, kayıttada herşey belli senden başka sıkanda yok zaten kaydın devamını veya geçmişinide atarım benim için sorun yok.

#3 - 30.12.2025 01:06
Dediğim gibi ne zaman, nasıl sıktığım bile gözükmüyor, saçma ve kısa bir video. Lag, delaydan dolayı can barı geç düşüyor olabilir.

#4 - 08.01.2026 05:20
Sonuçlanabilir.

#5 - 08.01.2026 17:33
ic isimi Mikaiel Ispiryan olan arkadaşımızın bu sıralar pek fazla şikayeti var, kendisi bu  sıralar herkese DM atıyor. sanırım oyuna dm atmak için giriyor, burası freeroam sunucu değil arkadaş bunun farkına henüz varamadı herhalde. diğer şikayetleride göz önünde bulundurulursa sevinirim.
« Son Düzenleme: 08.01.2026 18:31 Carl_Green »

#6 - 16.01.2026 14:54
ic isimi Mikaiel Ispiryan olan arkadaşımızın bu sıralar pek fazla şikayeti var, kendisi bu  sıralar herkese DM atıyor. sanırım oyuna dm atmak için giriyor, burası freeroam sunucu değil arkadaş bunun farkına henüz varamadı herhalde. diğer şikayetleride göz önünde bulundurulursa sevinirim.

Kuyruk acın mı var benle alakalı her şeye ileti atıyorsun pek fazla şikayetlerin hepsi olumsuz sonuçlanıyor, Bir sorun olsaydı ceza yerdim kardeşim.

#7 - 22.01.2026 04:20
Sonuçlanabilir.

#8 - 22.01.2026 15:51
Sonuçlanabilir.
Evet, sonuçlanabilir önüne dönük ne zaman, kimin ve nasıl sıktığı belli olmayan bir açı ile hile şikayeti açmışsın saçmalıktan ibaret çok hile şikayeti görmek istiyorsan kadim dostunu banlattığımız şikayete bak https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=181068.0 :D:D:DD sizin gibi hile mi kullanacağım birde aciz miyim ben

#9 - 22.01.2026 16:33
Hile kullanmış olsam banada şikayet açardınız gerekli işlemi ben de yerdim, kayıtta herşey belli. herhangi bir hile kullanmıyorum, hakkımda da bununla alakalı bir şikayet yok. Kayıtta duvar arkasına geçiyorum canım gidiyor, 0.5'te izleyebilirsin. Orada senden başka silah çeken de yok, sıkan da yok. Sadece sen emote atıp sıkıyorsun.