Konu: Kai_Saga yetersiz oyuncu profili  (Okunma sayısı 425 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.12.2025 00:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kai_Saga @OldSaga

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Paul_Callegari @diawind

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23:53 27:12:2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.

Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Trolling

16. Sürekli Roleplay

- Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

- Herhangi bir şekilde bir rol bir oyuncu tarafından bölünemez, bu da sürekli roleplay kuralına dahildir. Eğer rolde oyuncular tarafından bir yanlışlık olduğu düşünülüyorsa /rapor atılabilir, /soru üzerinden destek alınabilir veyahut oyuncu şikayeti açılabilir lakin bu süreçte rol devam etmelidir.

- Bulunduğunuz yerde yabancı kişi olmadığını varsayarak arkadaş ortamında sunucu kurallarına aykırı bir şekilde davranışlar sergilemek (chat üzerinde küçük harflerle yazı yazmak, OOC hitaplar vesaire), ağır cezalara sebebiyet verebilir.

Non-rp

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşı vurduk araca bindirme rolü yaptık fakat kendini komik sandığı için trollemeye başladı. Role falan uyum sağlamadı, detaylar videoda var.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle
dakikalarca pm üzerinden susmadı arkadaş
Ek açıklamalar(varsa): Böyle troll oyuncular yasaklanmalıdır, kararı sayın yetkililerimize bırakıyorum.

#1 - 27.12.2025 01:17
şahitliğimi onaylıyorum, böyle oyuncu profilleri sunucuya yakışmıyor

#2 - 27.12.2025 12:52
 Hile kullananlar,siicil kaydı bakkal veresiye defterini geçenlerin "bu sunucuya yakışmıyor." cümlesini kullanması...
Jailden çıktım spawnı Grotti yanında kalan aracımı almaya gittim.Geçmiş bir zaman içerisinde hatta en son DM atarak düşürdüğü vakitten bu zamana kesinlikle bulaşma,sataşma rolüm olmadı.Kendisi ESP ile hemen yerimi bulup yine market caddesinin sonunda,Valachi malikanesi ile Grotti'nin arasındaki caddede,San Fierro'ya giden büyük tünellerin karşısında sanki 3-5 saniye öncesine bakılmaksızın maskesini takıp DM yaptı.Sıktıktan sonra gitmişti kendisi ben de relog attım geldiğimde Kai araçta diye emote veriyor.E sen gitmiştin hani? /q atsam tamam crash aldığımı da gördün ona da lafın yok e ne ara geldin Kai araçta diye emote veriyorsun? O kalabalık caddede? Kendisine işe gideceğimi söyledim sonra devam edelim dedim burada cümle kurmayı öğrenmiş orada bilmiyordu sanırım "olmaz" dedi benim aracıma binip gitti.Gel dedim yaralı bitti yine vur madem? Çünkü rol anlayışı bu.Saçma sapan yazdığımı düşünüyorsan senin yaptığını söylüyorum fazla mantık arama.Araçla neden gazladın gittin hangi role hitaben? Benzini bitirip aracı patlatana kadar uğraşma sebebin ne? Bunlara da cevap veremeyeceksin bütün ihlallerinde olduğu gibi.
Kaçırma rolünü de biliyorum 2 saat discordda muhabbet edip keyfinizi bekleteceksiniz rol chate 5 dakika bir uğrayıp keyfinizi bekleteceksiniz.Sabah işe güce gideceğiz sizin bu roller yüzünden en az 3 sefer saatlerce bekledik.Kendisine erteleyelim yazdığımda "olmaz." dedi gitti.Maksadı şikayet açmak.Gerçekten şikayet açmak olmalı ki hemen foruma konu açıp siciline bakmadan "bu profiller sunucuya yakışmıyor." diyor.

#3 - 27.12.2025 15:09
anlıyorum

#4 - 27.12.2025 17:36
ben de şahidim arkadaş yetersiz rolcü rollerine denk gelmiştim

#5 - 27.12.2025 17:59
Hile ile mi denk gelmiştin?  :)Kanıt sunabilirsin.

#6 - 27.12.2025 18:22
Hile kullananlar,siicil kaydı bakkal veresiye defterini geçenlerin "bu sunucuya yakışmıyor." cümlesini kullanması...
Jailden çıktım spawnı Grotti yanında kalan aracımı almaya gittim.Geçmiş bir zaman içerisinde hatta en son DM atarak düşürdüğü vakitten bu zamana kesinlikle bulaşma,sataşma rolüm olmadı.Kendisi ESP ile hemen yerimi bulup yine market caddesinin sonunda,Valachi malikanesi ile Grotti'nin arasındaki caddede,San Fierro'ya giden büyük tünellerin karşısında sanki 3-5 saniye öncesine bakılmaksızın maskesini takıp DM yaptı.Sıktıktan sonra gitmişti kendisi ben de relog attım geldiğimde Kai araçta diye emote veriyor.E sen gitmiştin hani? /q atsam tamam crash aldığımı da gördün ona da lafın yok e ne ara geldin Kai araçta diye emote veriyorsun? O kalabalık caddede? Kendisine işe gideceğimi söyledim sonra devam edelim dedim burada cümle kurmayı öğrenmiş orada bilmiyordu sanırım "olmaz" dedi benim aracıma binip gitti.Gel dedim yaralı bitti yine vur madem? Çünkü rol anlayışı bu.Saçma sapan yazdığımı düşünüyorsan senin yaptığını söylüyorum fazla mantık arama.Araçla neden gazladın gittin hangi role hitaben? Benzini bitirip aracı patlatana kadar uğraşma sebebin ne? Bunlara da cevap veremeyeceksin bütün ihlallerinde olduğu gibi.
Kaçırma rolünü de biliyorum 2 saat discordda muhabbet edip keyfinizi bekleteceksiniz rol chate 5 dakika bir uğrayıp keyfinizi bekleteceksiniz.Sabah işe güce gideceğiz sizin bu roller yüzünden en az 3 sefer saatlerce bekledik.Kendisine erteleyelim yazdığımda "olmaz." dedi gitti.Maksadı şikayet açmak.Gerçekten şikayet açmak olmalı ki hemen foruma konu açıp siciline bakmadan "bu profiller sunucuya yakışmıyor." diyor.

Uzun uzun satırlar yazmak kolay adamım, sen kanıt sun bize

#7 - 27.12.2025 18:36

Uzun uzun satırlar yazmak kolay adamım, sen kanıt sun bize
Gece gündüz beraber rol yaptığın "adamların" hile yaparken neden göz yumduğunun da cevabını vermeyeceksin. :) Sandkingle nereyi gezdin mazotu bitirmişsin. :)

#8 - 28.12.2025 00:12
 Dün akşam yaralıya düşürdün,yaralı rolü için müsade etmedin şikayet açtın madem bu akşam niye  yaralıya düşürüyorsun? Zaten silahım yok DM konusunda senin kadar becerikli değilim daha neyin hilesi bu? Sen yine açıklama yapamayacaksın. :)

Beraber rol yaptığın @hapY 'nin de "yetersiz rolcü" rollerine denk gelmiş miydin? Mesela 10 gün önce ceza yemiş refuserp&pd rolünde /q e bugün polise yakalanınca silahı gidecek diye korkudan yine /q attı? Sence yeterli rolcü mü?  :) Sen buna da cevap veremezsin. :)

Söylemeyeyim az konuşayım diyorum da arkadaşların rol mantığını bu şekilde ispatlamaktan başka çare kalmıyor.Söylediklerinin bin katını kendileri yapıyorlar. :) Her zaman diyorum PD yakalayınca bile refleksiniz /q olmuş.Sizin rol mantığınıza uyup gunrp yapsam ben düşürürüm siz /q atarsınız.

#9 - 29.12.2025 01:46
Dün akşam yaralıya düşürdün,yaralı rolü için müsade etmedin şikayet açtın madem bu akşam niye  yaralıya düşürüyorsun? Zaten silahım yok DM konusunda senin kadar becerikli değilim daha neyin hilesi bu? Sen yine açıklama yapamayacaksın. :)

Beraber rol yaptığın @hapY 'nin de "yetersiz rolcü" rollerine denk gelmiş miydin? Mesela 10 gün önce ceza yemiş refuserp&pd rolünde /q e bugün polise yakalanınca silahı gidecek diye korkudan yine /q attı? Sence yeterli rolcü mü?  :) Sen buna da cevap veremezsin. :)

Söylemeyeyim az konuşayım diyorum da arkadaşların rol mantığını bu şekilde ispatlamaktan başka çare kalmıyor.Söylediklerinin bin katını kendileri yapıyorlar. :) Her zaman diyorum PD yakalayınca bile refleksiniz /q olmuş.Sizin rol mantığınıza uyup gunrp yapsam ben düşürürüm siz /q atarsınız.

kanka gerçekten aklından şüphe etmeye başladım ya cevap vermeyecem sana artık yetkiliyi bekleyelim