Konu: DJ Raze's Pub 50.000$ Ödülü!  (Okunma sayısı 54 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.12.2025 18:08

24.12.2025

Etkinliğin adı: DJ RAZE'S PUB AÇILIŞ 50.000$ Ödüllü Yarışma

Tarihi ve saat aralığı: 24.12.2025 // 20.00

Etkinliğin yeri:
Harita Lokasyonu: GösterGizle
1264 Willowfield

Etkinliği üstlenen oluşum (varsa): -

Etkinliğin hitap ettiği insan grubu: Tüm Vice City halkı

Etkinliğinizin Vice Roleplay ana Discord'unda etkinlik aktivitesi olarak paylaşılmasını istiyorsanız buradan bildirin. (afiş 800x400 olarak buraya da atılmalıdır.):
Discord afişi (zorunlu değil):

Etkinlik afişi (zorunlu):

Etkinlik işleyişi hakkında kısa bilgi:DJ Raze yeni bir mekan satın almıştır. Bunun şerefine güzel bir açılış planlamakta. Oyunculardan istediğimiz IC bir şekilde mekanda fotoğrafı çekip Vice Social'da #djrazepub etiketiyle yayınlamaları. Arasından en iyisini 30 Aralıkta seçip 50.000$ Ödülü vereceğiz. (Aklınız kalmasın herhangi bir katakulli dönmeyecek :) amaç reklam yapabilmek ve rol çevirebilmek ün kazanmak istiyoruz )

Etkinlik ekibinden ve yönetimden talepleriniz: Sokaktan Sesler: Duydun mu ünlü DJ Raze yeni bir mekan satın almış! Açılışa özel 50.000$ ödülü Vice Social üzerinden bir etkinlik planlamış. Gidip öğrenelim güzel para ahbap.

Notlarınız: Server'da ünlü tagı almaya oynuyorum. Rollerimi ona göre şekillendirmek istiyorum. Kısa süre önce sunucuya başlamama rağmen bence güzel bir ün yakaladım. Destek verirseniz çok mutlu olurum <3

agree
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok