Konu: Powergaming - Meta  (Okunma sayısı 94 defa)

2 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - Bugün, 03:08
Şikayet edilen karakter ad(lar)ı: Kaiser_Reilly  @KOTACHI , Dean_Scott @recent! , Mia_Armstrong @klausen Stefan_Hawthorne @Bristol
Olaya dahil olan şahit(ler): -
Tarih ve saat:22.12.2025 01.45-01.49

İhlal edilen kural:
Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
Alıntı
4. Metagaming

Oyun içi (IC) bilgileri oyun dışı (OOC) durumlarda kullanmak veya tam tersi oyun dışı bilgileri oyun içerisinde kullanmaktır. Rol ile alakalı tüm bilgiler IC olarak elde edilmelidir. Rolde OOC bilgileri kullanmak veya OOC durumları yansıtmak bu kuralı ihlal etmektedir.

Olayı açıklayın: Selamlar, polisler aracımda nitro olduğu gerekçesiyle aracımı çekmeye karar verdi, bende rolde kaçmaya başladım. Kovalamacanın ardından 5-6 polis aracı gelerek aracımı sıkıştırmaya başladı. Bu sıkıştırmanın hemen öncesinde Stefan_Hawthorne adlı karakterin sağındaki ve solundaki polis arabalarının powergaming yapmamak için frenlemesine rağmen onun bu denli hızla gelip çarpması ve beni Kaiser_Reilly'e paslaması yakalanmamın en büyük sebeplerindendir. Videoda görüleceği üzere de Kaiser_Reilly adlı karakter gelip, gerçek hayatta vursa komalık olacağı şekilde vuruyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:
Spoiler: GösterGizle

Diğer açıklamalar: Ayrıca kovalamacanın başlanmasına sebep olan yasa dışı güçlendirmeyi gördüklerinü iddia eden Dean_Scott @recent! 'ten kanıtta talep ediyorum. O an nitroya basmadığımı hatırlıyorum. Aracımın bağlanacağını düşündüğüm için kaçmıştım, kanıt olmadığı durumda rolün ona göre şekillenmesi gerekirdi. Ben nitroya basmadan nasıl gördüklerini merak ediyorum.
Ayrıca tutuklamanın devamında polisin (Mia_Armstrong @klausen ), dizi ile karakterimin üzerine bastırması sizce gerçekçi bir olay mı? Rolsel olarak sadece hız yapan bir karakteri yönetiyorum orada, bir polisin sanki adam öldürmüş gibi davranması normal bir durum değil diye düşünüyorum.

Polisin şiddetli davranması:

Nitro'nun görüldüğünü söylemeleri:

« Son Düzenleme: Bugün, 03:24 Xign »

#1 - Bugün, 03:51
Kendi adıma savunmamı gerçekleştireyim.
Kendi videona baktığında zaten Lag Pit yediğini anlamış olman gerekiyor. Samp fizikleri gereği sana arkadan istersem çok daha hızlı gelip vurayım aracın bu şekilde dağılmaz. Ayrıca "senin ekranında" sana çarptıktan sonra hız dahil kesmeden dümdüz devam ediyorum. Ortada komalık bir durum yok anlayacağın. İyi roller.

#2 - Bugün, 03:55
Kendi videona baktığında zaten Lag Pit yediğini anlamış olman gerekiyor. Samp fizikleri gereği sana arkadan istersem çok daha hızlı gelip vurayım aracın bu şekilde dağılmaz. Ayrıca "senin ekranında" sana çarptıktan sonra hız dahil kesmeden dümdüz devam ediyorum. Ortada komalık bir durum yok anlayacağın. İyi roller.

Tamam lag pit olabilir, ama bu lag pit yaşanmasa yakalanmayabilirdim. Bu bir savunma kıstası olmamalı bence. Bu durumun aksini iddia eden bir kanıtınız var mı?

#3 - Bugün, 04:08

Tamam lag pit olabilir, ama bu lag pit yaşanmasa yakalanmayabilirdim. Bu bir savunma kıstası olmamalı bence. Bu durumun aksini iddia eden bir kanıtınız var mı?

Lag Pit dediğimiz olayı kendi bilincimle yapabiliyor olsam evet haklısın. Bir kaydım yok ama inceleyen admin durumun bundan ibaret olduğunu ve benim ekranımda önümün boş olduğunu anlayacaktır. 20 yıllık oyun için çok normal sorunlar.

#4 - Bugün, 04:26

bence sen her turlu yakalanırdın knk

#5 - Bugün, 04:30

Konu burada yakalanıp yakalanmamak değil, yarın bir gün pd full wine oynuyor diye şikayet açarsın, o zaman aynı yazıyı hatırlatırız sana kankam. İyi forumlar.

#6 - Bugün, 04:34

Konu burada yakalanıp yakalanmamak değil, yarın bir gün pd full wine oynuyor diye şikayet açarsın, o zaman aynı yazıyı hatırlatırız sana kankam. İyi forumlar.
yok yillardir pd kovaliyo beni ama yakalaninca sikayet acmiyom genelde. iyi forumlar!!
« Son Düzenleme: Bugün, 04:36 ftalein »

#7 - Bugün, 04:47
Aracınızda nitro görmeyip boş yere durdurduğumu düşünüyorsanız karakterim hakkında IC şikayet oluşturabilirsiniz ancak teyit etmek için söyleyeyim yanımda bulunan “Mia Armstrong” karakteri de aynı şekilde egzozunuzdan mavi duman çıkarken gördü o yüzden peşinize düştüm elimde bir video kanıtım yok maalesef.

Ayrıca ekleme olarak amerikan polis rolleri çeviriyoruz belki aracınızda silah var veya yasadışı bir şey saklıyorsunuz burda diz ile yapılan baskı tamamen sizin hareket alanınızı kısıtlamak ve memurun güvenliğini sağlamak için yapılmış bir harekettir.

İyi geceler dilerim.
« Son Düzenleme: Bugün, 04:50 recent! »

#8 - Bugün, 05:02
Aracınızda nitro görmeyip boş yere durdurduğumu düşünüyorsanız karakterim hakkında IC şikayet oluşturabilirsiniz ancak teyit etmek için söyleyeyim yanımda bulunan “Mia Armstrong” karakteri de aynı şekilde egzozunuzdan mavi duman çıkarken gördü o yüzden peşinize düştüm elimde bir video kanıtım yok maalesef.

Ayrıca ekleme olarak amerikan polis rolleri çeviriyoruz belki aracınızda silah var veya yasadışı bir şey saklıyorsunuz burda diz ile yapılan baskı tamamen sizin hareket alanınızı kısıtlamak ve memurun güvenliğini sağlamak için yapılmış bir harekettir.

İyi geceler dilerim.

"belki aracınızda silah var veya yasadışı bir şey saklıyorsunuz" burada siz benim nosumu gördükten sonra çağrı yapmanız üzerine kaçıyorum. Zaten dur ihtarınıza en başta uymuştum. Telsizden söylenilen söz üzerine kaçmaya başlamam benim ağır suçtan kaçıyor olma ihtimalimi düşürür (silah veya yasa dışı bir şeyler). Yani polislerin elindeki bilgi benim nostan dolayı kaçıyor olmam. Ayrıca kelepçeden sonra aktif tehdit olmaktan çıktığım için enseye diz koymak tamamen orantısız güç. Zaten IC yollarla halledilecek.