Konu: Steve Scaletta Powergaming  (Okunma sayısı 155 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2025 13:28

Spoiler: GösterGizle

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @hasanpasa  Steve Scaletta

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Maximuss Maxim_Cornellius

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.12.2025  12:53

Alıntı
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Örnekler
- Bir otobüsü tutup fırlatmak
- Yüksek bir yerden atlamak ve atlama sonucu yaralanma gibi sonuçlarını yok saymak
- /me ile verilen hareketten alakasız veya aşırı bir hareket gerçekeştirmek: (Örneğin /me silahla bacağına ateş eder. belirtildikten sonra oyuncuya art arda ateş edip sistemsel bayıltmak)
- Normalde beyaz bir karakter kullanıp siyahi skin seçmek, çatışma için hitbox küçük skinler kullanmak

3.1. Sistemlerin rol ile desteklenmesi: Sunucu sistemleri oyuncuların rollerine kolaylık sağlamak amacıyla geliştirilmiştir. Sistemlerle etkileşimde bulunurken mutlaka rol ile desteklemelisiniz.
- Herhangi bir rol yapmadan bir mülkün, eşyanın sistemsel satışını yapmak
- Rol yapmadan karakterleri gasp etmeye çalışmak
- Emote vermeden silah çekmek (Savunma tarafı tabanca, bıçak, sopa, cop, biber gazı gibi ufak silahları emote vermeden çekebilir.)
- Hastanede doktor varken koşarak /tedaviol yazıp çıkmak
- Restoran/bar/cafe, yemek tezgahı vb. yerlerde stoktaki ürünleri rolsüz satın almak veya satmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi dün sabah araba sattı.Akşam da araba satmak için geldiğinde anlaşamadık ve fazlasıyla ısrar ederek yönettiğim karakteri sinirlendirdi.Aracını aldım ufak tefek ihlallere takılmadım.Bu sabah aynı aracı almaya geldiğinde gitmesini söyledim satmadım.Tehdit ederek kaçtı.Yolda gördüm yine laf atıp kaçıyor.Bir kez motordan düştü hiç kaza veya yaralı rolü yapmadı.Ardından çalıştığım Signature Garaja geçtim ve kiraladığı motor ile garaja bir kaç kez girip mantıksız hareketler yaparak çıkıyor.En son girdiğinde yumruklayarak sistemsel düşürdüm.(güvenli bölge olabilir mi bilmiyorum ama garajın dört tarafı yüksek duvarlarla kaplı ve tek olan giriş kapısına da uzaktık). Alel acele zaten garaja park ettiğim araçlarımdan bir tanesini /araclarim yazarak çıkarttım yapamazsın dedi itiraz etti.Bütün araçlarım zaten spawn edilmemiş durumdaydı.Yani spawnlı başka bir aracım olup da olay yerine yakın diye başka araç çıkartmadım ortaya.Sistemsel düştüğü halde hiç bir şekilde yaralı rolüne dair emote vs vermedi.Emoteler ile aracın bagajına bindirdim itiraz etti baktı işe işe yaramayacak aracın üzerine çıktı.Pm den rica ettim G ye bas car-surfing yasak dediğimde ona da itiraz etti oturdu bagajın üzerine.Bagajı kapattım gazladığımda atlayıp motoruna binip kaçtı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Laf atarak ve sürekli motorla saçma sapan şekilde girip çıkıp gym aletlerinin arasında dolaştığı kışkırtmaya çalıştığı SS;

Ek açıklamalar(varsa): Sağ koltuğa vs bindirsem de ayılınca kalksa tamam. Zaten hiç bir şekilde yaralı rolü yapmadı ve kapalı bagajdan emote vermeden çıkıp motoruna binip gitti.Kendisi illegal birlik üyesi olmasına rağmen olayın hemen ardından polislere şikayet etmiş.

#1 - 21.12.2025 13:36
https://hizliresim.com/cwywjhe
Polislere gidip şikayet ettiği açıkca chat'da yazmaktadır. Bu bahsettiğim şey gönderdiğim linkte belli olmaktadır.

#2 - 21.12.2025 13:51

Kişi ihlallere devam ediyor.Garaja gelip bana direkt emotesiz çarparak car-dm yaptı gitti.

#3 - 21.12.2025 15:42
Herhangi bir hatalı birşey yok kaza yaptım GYM de emotelerimi verip devam ettim güvenli bölgede tehdit edip agresif rol yapıyorsunuz kaçırma rolü vs.

#4 - 21.12.2025 22:56
Herhangi bir hatalı birşey yok kaza yaptım GYM de emotelerimi verip devam ettim güvenli bölgede tehdit edip agresif rol yapıyorsunuz kaçırma rolü vs.
Garaja motorla 2.kez geldiğinde kaza yaptın.Öncesinde bir kez gelip bir uçtan diğer uca gazlayıp gittin,sonra gelip gym aletlerinin oraya girdin hiç bir emote düşmedi SS de. Sonra tekrar geldin.Caddenin ortası vesaire değil.Üç tarafı yüksek duvarlarla kaplı ve tek giriş yeri olan kapıya da oldukça uzağız.Güvenli bölge konusunda o kadar hassas olan birisi o kadar kışkırtma rolüne girmez.
Burada da Lanstalker ile nitro basarak gelip car-dm yaptın.Güvenli bölgeyi takıyor musun gerçekten?

#5 - 22.12.2025 14:08
Kendini şikayet etmişsin ben rolümü yaptım emoteler belli ssde adam yerde olmasına rağmen kalkıp noob dm atıyor admin gerekli cevabı verecektir Troll + güvenli bölge ihlali yapmışsınız bes belli.

#6 - 22.12.2025 15:03
Yaptığın sadece powergaming... :) Emoteyi ve dene komutunu hazırlayıp aynı saniyede yazmak? Oyun fiziğinde de saldırarak yapabileceğin şeyi neden böyle emote yarışıyla yaptın? Gücün yetmediği için mi? :) Tokat emotesinden sonra dene çeksen derim ki tamam. On parmağıma fazlasıyla güvenirim,dün boks gecesi vardı o zaman ben de emoteler ile kas 20 olan adamı yenip şampiyon olurdum.O 24 saat içinde 2-3 kere zaten kavga rolü yapıp düşmüşsün.Güvenli bölge olduğu arabayla çarparken,laf atıp kaçarken,kavga rolüne girerken aklına gelmedi mi? Beni 3 kere döven birinin mekanına gidip araba sat demezdim şahsen.

#7 - 22.12.2025 18:49
Yetersiz kanıt #arşiv.

#8 - 24.12.2025 00:52
Şikayet incelendi, yetersiz kanıt.

K&A