Konu: Salvo Silas, Maskeli #46431, Maskeli #53087  (Okunma sayısı 292 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 19.12.2025 17:14
Oğlum senin benim seviyeme çıkamazsın benimle tartışıyorsun 15 yaşında veledsin gelmiş burada baş kaldırmaya çalışıyorsun şuana kadar tk DM attığımız oldu oda hotlinede oldu tanımadığın etmediğin insanlara salça olma biraz daha konuşursan saygı falan kalmayacak aile üyelerine sana söyliyeyim.

@Elynn  Sonuçlayın artık şikayeti rica ediyorum.

ilgilenen yetkili bana karşı ithamlarına ve ettiği tehditlere de bir yaptırım uygularsa sevinirim, bu tür yetersiz oyuncu profillerinin sunucuda barınması gerçekten üzücü.
« Son Düzenleme: 19.12.2025 17:22 buzgibi »

#21 - 19.12.2025 17:54
Oğlum senin benim seviyeme çıkamazsın benimle tartışıyorsun ve gelmiş burada baş kaldırmaya çalışıyorsun şuana kadar tek DM attığımız oldu oda hotlinede oldu tanımadığın etmediğin insanlara salça olma biraz daha konuşursan saygı falan kalmayacak yani kusura bakma, eğer kalbini kırdıysamda özür dilerim.

@Elynn  Sonuçlayın artık şikayeti rica ediyorum.

ilgilenen yetkili bana karşı ithamlarına ve ettiği tehditlere de bir yaptırım uygularsa sevinirim, bu tür yetersiz oyuncu profillerinin sunucuda barınması gerçekten üzücü.
Oğlum hem kışkırtıyorsun üstüne barınması gerçekten üzücü diyorsun Pd rolü yapan bir illegal birisin sen insanların silahını el koymaktan win hırsına yenik düşmekten başka birşey yaptığın yok ben sana defalarca Susta şikayet sonuçlansın diyorum, şimdi sus şikayet sonuçlansın dostum.
« Son Düzenleme: 20.12.2025 01:22 Finx »

#22 - 20.12.2025 11:45
yaptıklarının arkasında duramadığın gibi söylediklerinin de arkasında duramıyorsun sanırım, iletileri değiştirip benden özür dilemen falan baya iyiymiş.  ::)

#23 - 21.12.2025 03:06
Şikayet incelendi. Yuri Kravchenko karakteri "Yaralı Kural İhlali" kapsamında cezalandırılacak.

Salvo_Silas ise "Non RP & Yaralı Kural İhlali" kapsamında cezalandırılacak.

K&A