0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğlum senin benim seviyeme çıkamazsın benimle tartışıyorsun 15 yaşında veledsin gelmiş burada baş kaldırmaya çalışıyorsun şuana kadar tk DM attığımız oldu oda hotlinede oldu tanımadığın etmediğin insanlara salça olma biraz daha konuşursan saygı falan kalmayacak aile üyelerine sana söyliyeyim.@Elynn Sonuçlayın artık şikayeti rica ediyorum.
Alıntı yapılan: Finx - 19.12.2025 16:54 Oğlum senin benim seviyeme çıkamazsın benimle tartışıyorsun ve gelmiş burada baş kaldırmaya çalışıyorsun şuana kadar tek DM attığımız oldu oda hotlinede oldu tanımadığın etmediğin insanlara salça olma biraz daha konuşursan saygı falan kalmayacak yani kusura bakma, eğer kalbini kırdıysamda özür dilerim.@Elynn Sonuçlayın artık şikayeti rica ediyorum.ilgilenen yetkili bana karşı ithamlarına ve ettiği tehditlere de bir yaptırım uygularsa sevinirim, bu tür yetersiz oyuncu profillerinin sunucuda barınması gerçekten üzücü.
Oğlum senin benim seviyeme çıkamazsın benimle tartışıyorsun ve gelmiş burada baş kaldırmaya çalışıyorsun şuana kadar tek DM attığımız oldu oda hotlinede oldu tanımadığın etmediğin insanlara salça olma biraz daha konuşursan saygı falan kalmayacak yani kusura bakma, eğer kalbini kırdıysamda özür dilerim.@Elynn Sonuçlayın artık şikayeti rica ediyorum.