Hile değiliz; araba patlayınca buga girdim ve ekrandan herkes gitti. Sonrasında yaralı sürem bitince arabadan inip yerde sürüklenmeye başlıyorum. O sıra bug olduğunu anlıyorum, PM’den PD arkadaşlara geri gel diyoruz. O sırada başka hotline’ye katılan arkadaş kaçırıyor bizi, hemen arka sokağa Pedrottiler’in oraya bırakıyor. Bir Uzi için hile açacak değiliz.
Ve siz de RK’li olduğunuz halde sıkıyorsunuz; PM’den mix yapıyor, çatıda falan diyorsunuz. Attığınız videoda her şey ortada, win hırsı ele geçirmiş sizi.
Dediğimiz gibi interiora girip çıkıyoruz, kimse yok. Sanal dünyamız düzeltilince ortadan kaçıyoruz. Hile değiliz, log kayıtlarının incelenmesini talep ediyoruz. Hile açacak kadar düşmedik, aciz değiliz; saygıdeğer dostlar.
"çatıda" diye bir şey söyleyen yok, tüm olayın videosunu kırpmadan attım zaten.
yaralıya düşen karakterler ben ve silas savic, ikimiz de yaralı rolü yapıyoruz. kalkıp size ateş eden yok.
sizi yaralıya düşürmek veya silahınıza el falan koymak bize bir şey kazandırmıyor, win hırsı (?) ne demek fikrim yok.
madem araba patlıyor, neden bizde de patlamış olarak gözükmüyor? hadi araba patladı ve buga girdi, neden sadece sen yok oluyorsun da joaquin decimus karakteri ve jamal kingston orada kalıp yaralı rolü yapıyor, diğer maskeli arkadaş koşa koşa interiora gidiyor?
hangi "PD" arkadaşa geri gel diye pm attın acaba? attığını kanıtlayabilir misin? attıysan bile bu neyi değiştirecek? pm atman gereken kişi oluşum üyeleri değil, yetkililer.