Konu: memory kullanıcıları: BULLET TRACER BUGU :smiley:  (Okunma sayısı 582 defa)

0 Üye0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2025 07:55
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @hoon1gan242
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
sr_team memory kullanıyor işte aklı olan anlar  O:-)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: elemanın mermileri kontrol ederseniz bir anda arkadaki adama dönüyor böyle bir şeyin sampta olmasının ihtimali yok kişi önündeki adamlar targetinden çıkınca memory ayarından dolayı arkadasındaki adama mermisi dönüyor eğer bu şikayette boş bir şekilde kişi ban yemeden kapanırsa birşey demiyorum  :D
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):elhamdülillah
« Son Düzenleme: 18.12.2025 19:04 PooKi3 »

#1 - 18.12.2025 17:40
bullet trace kullanan bir aptalım diye güncelle başlığı, bullet tracein bozuk. multiden de oynamaya benzemez bu işler, hudu kapatınca zeki mi sandın kendini

#2 - 18.12.2025 18:18
bullet trace kullanan bir aptalım diye güncelle başlığı, bullet tracein bozuk. multiden de oynamaya benzemez bu işler, hudu kapatınca zeki mi sandın kendini
kral görüntülerde bir hata yok gibi be, adamın çok güzel memorysi kaymış hunigun zaten kullanıyordu bunu banditsten beri biliyoruz yani boşuna savunmana gerek yok

#3 - 18.12.2025 18:26
kral görüntülerde bir hata yok gibi be, adamın çok güzel memorysi kaymış hunigun zaten kullanıyordu bunu banditsten beri biliyoruz yani boşuna savunmana gerek yok

Yav ismail ne anlatıyon ya

#4 - 18.12.2025 18:27

Yav ismail ne anlatıyon ya
Yap savunmanı beklemedeyiz çiçeğim

#5 - 18.12.2025 18:27

Savunma biraz sonra tarafımızca iletilecek, şikayetle alakası olmayanların şikayetin altında chat yapmasına gerek yok. İyi forumlar.

#6 - 18.12.2025 18:52
Öncelikle selamlar, savunmayı part part ilerleteceğim ve senin aksine tam halde olan ekran görüntüleri ile savunma yapacağım kimden neyi gizlediğini merak etmiyor değilim açıkcası, başlayalım.

Attığın video'da Morzan karakteri benim arkamda gözüküyor (EK-1) ancak benim açımda Morzan karakteri benim önümdeki kalabalığın içinde duruyor ve orada bacağına o mermiyi yiyor senin ekranında ise arkamda olduğu için mermi oraya gidiyor, tamamı ile bir senkron sorunu başka bir şey değil. Bu olayı hem senin açından hem de benim açımdan olacak şekilde (EK-1) savunmaya ekledim. Diğer bir konuya gelecek olursak yine Fov farkımız bunu da (EK-2) sizinle paylaşacağım. Daha sonrasında tatmin olmanız adına da olay anının video görüntüsünü ekleyeceğim. (EK-3) Ek olarak bullet trace'in buglu olduğu ortada silmeni öneririm, kullandığın modun bozuk olmasını anlaman adına referans bir video bırakacağım. (EK-4)

Savunmamı burda bitirmişken sabahın yedisinde beni silahlarını vermezsen şikayet açarız diye tehdit etmen bir ayrı komik amacınızın hile şikayeti açmak değil kimden ne kopartırız ya da kimi nasıl lekeleriz olduğunu sslerle göreceğiz.
Spoiler: GösterGizle

Şansınızı başkasında deneyebilirsiniz, iyi forumlar.

#7 - 18.12.2025 19:12

her hangi bir sunucu silent açıp bullet traceri buglu olarak gösterebilirsin böyle şeyler hep bizim mi başımıza geliyor önüdeki adama sıkıyorsun bir anda mermin arkadaki adama dönüyor  :o wowww

#8 - 18.12.2025 19:19
Memoryi diye açtın silente döndük bakalım sonuç nereye gidecek, savunmamı yeterince açık yaptım sonuçlanabilir.

#9 - 18.12.2025 19:40
Memoryi diye açtın silente döndük bakalım sonuç nereye gidecek, savunmamı yeterince açık yaptım sonuçlanabilir.

memory ile sobeit silentinin arasında çok bir fark yok mermi ondada dönüyor bundada dönüyor