Konu: Taylor_Qubalas / Powergaming  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2025 20:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Taylor_Qubalas @Noires

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kai_Saga

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17/12/2025 20:24

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3. Powergaming
Gerçek hayatta mümkün olmayacak hareketlerin yapılmasına izin verilmemektedir. Bu sadece /me /do gibi belirtme kanallarıyla kısıtlı değildir. Karşıdaki oyuncuya fırsat vermemek da aynı şekilde ihlale girmektedir. Oyunda yer almayan karakterler oyuna dahil edilemez veya rolü gerçekleştirilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Taylor ile Kai karakterleri kavga ediyordu. Taylor yaralı duruma düşmek üzereyken arabaya bindi, araçtayken hasar almamak için. Bunun üzerine bende arabayı sistemsel olarak kilitledim ve emote verdim ek olarak. Role uymadı, kilitli araçtan inerek saldırmaya başladı. Kurallarda belirtildiği üzere emote vermeden de PG ihlali yapılabilir. Bu durumda buna örnektir, kilitli araçtan bir şey yapmadan inmek. Arkadaşı ile birlikte Kai'ye saldırdı sonrasında.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 17.12.2025 21:11
Şahitliğimi onaylıyorum. Bulunduğumuz market konumu güvenli bölge mi tam emin olmamakla beraber. Gelip durduk yere trolleyerek dm arayışına giren,bunny yapan,OOC uslup bozan,pm rahatsızlık veren oyunculara gereken yapılmalı.

#2 - 17.12.2025 22:53
kadın doğru söylüyor abi, ben suçluyum jail atabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 18.12.2025 13:14 Noires »

#3 - 18.12.2025 00:40
Emote vermesen bile sürekli arkasına geçtiğin.Git dedikçe kafa tuttuğun,Bunny ile (pm'de itiraf etmiştin.) DM yaptığın,durduk yere sataşarak "karakterim böyle" bahanesiyle troll yaptığın,pm'den laf uzatıp "rahatsız etme" dedikten sonra halen defalarca yazdığın,"aşkım,canım,sıkıntılısın" yazıp üsluptan bahsettiğin,"yaşın kaç" diye 5 kere sorduğun sus dedikçe yazdığın en son kendine uyduramayıp istediğini alamayıp aklınca,kendince laf söyleyip gittiğini de yüzüne yüzüne hatırlatayım da.
 Trollere böyle kusura bakma.Sen durduk yere baltalayacak role girip bunny ile dm yapıp pm'den laf cambazlığı yapacaksın biz de seni avutacağız. Ben orası değilim. :)

#4 - 18.12.2025 10:42
sıkıntı kardeşim ya O:-)
« Son Düzenleme: 18.12.2025 10:48 Noires »

#5 - 18.12.2025 12:33
aslan abim çok delikanlıydı şikayet açacağım deyip açamazdı. :D

#6 - 18.12.2025 12:57
aslan abim çok delikanlıydı şikayet açacağım deyip açamazdı. :D
aslan abim yere düşünce pm ye boş boş şeyler yazardı, bi daha da forum üzerinden saçma sapan konuşmalarla forum yetkililerini rahatsız etme. Sorunun varsa gel dc ye bana yaz. Sen şehitsin şahitliğini onayladın ve sus şimdi burası sohbet etme yeri değil kardşeim.
https://i.hizliresim.com/gb3idq0.png
« Son Düzenleme: 18.12.2025 13:00 Noires »

#7 - 18.12.2025 13:18
Troll girişimin sonuç vermeyince bi ciddiyet gelmiş sana.  :) Şeyi de atsana hani pm yazma rahatsız etme dedikçe sürekli yazdığın? Hani bir de sen şikayet atacaktın onları falan at beni yorma. :D

#8 - 18.12.2025 14:08
evet haklısın

#9 - 19.12.2025 12:52
Merhabalar,

Market Caddesi güvenli bölgedir, yan tarafı da aynı şekilde; kavgaya karışan, kışkırtıcı/agresif rol yapan ya da yapacak tüm karakterler bunun bilincinde rol sağlamalıdır.

kadın doğru söylüyor abi, ben suçluyum jail atabilirsiniz.

Savunmanız varsa sağlayabilirsiniz, yoksa bu tarz iletilere gerek duymuyoruz; bu durum tüm gereksiz/kışkırtıcı ileti atan kişiler için geçerli.

Kişi ceza alacak.