ortada bir rol varmış gibi bunnyhop yapmama takılman gerçekten komik. üçüncü parti yazılımla benden kaçan arkadaşının kanıtlarını alıp şikayetini oluşturabilmek adına peşinden bunnyhop yaparak koşuyorum sadece, başka türlü yetişmem mümkün değil. ayrıca sunucuda bunnyhop engelleme sisteminin olduğunu bile ilk defa duyuyorum, şu zamana kadar hiçbir zaman buna takılmadım. sunucuda bunnyhop yapmayan tek bir oyuncu olduğunu sanmıyorum, neden bunnyhop yapmak için bir hile kullanayım? carjack meselesine gelirsek, kamera açımdan zaten arabaya birinin bindiğini göremeyeceğim görülebilir, aynı anda arabaya binilmeye çalışıldığı zaman oluşan bir bug bu. herhangi bir sistemin bunu engelleyebileceğini sanmıyorum. daha fazla kendimi bu konuda nasıl savunabilirim fikrim yok ama ortada üçüncü parti yazılımlık bir olay yok, daha çok sindiremediğiniz bir durumdan dolayı karşı tarafa saldırıyomuşsunuz gibime geldi. üstümdeki parayı da kredi kartı kullanıyormuşum şeklinde rollüyorum ama söylenilenler doğru, mantıken üzerimde bulundurmam imkansız. zaten bu durumu da role yansıtmıyorum, yani üstümde bu kadar fazla para varmış gibi rol yapmıyorum.