Konu: Konstantin Baranov  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2025 04:48
ŞİKAYET ŞABLONU

Şikayet edilen karakter ad(lar)ı: Konstantin Baranov @hamdolsun
Olaya dahil olan şahit(ler):
Tarih ve saat: 14.12.2025 - 04:08

İhlal edilen kural:
Spoiler: GösterGizle
Metagaming, Non-RP, OOC Kin, Retarted RP

Olayı açıklayın: Karakterimle polisten kaçmam sonucunda tutuklandım. Departmana getirildim. Konstantin Baranov isimli arkadaş da ekran görüntülerinde görüldüğü gibi saçma bir rol yaptı. /do kanalından ise saçma bir cümle yazdı. Kişiyi hiçbir şekilde tanımıyorum. Zaten forum hesabı da yeni, bir tane bile iletisi yok. Artık multiaccount mudur, yasaklanan birisinin açtığı hesap mıdır onu bilemeyeceğim.  :-\
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar:
Spoiler: GösterGizle

Diğer açıklamalar: İnsanlara karşı OOC kin kaparak bir yere varamazsın dostum. Bu kaptığın kin hem beni rolden soğutur hem de seni. En yakın zamanda ferahlaman dileğiyle.  :-\
« Son Düzenleme: 14.12.2025 04:51 speezy »

#1 - 14.12.2025 04:52
iyi forumlar, ilk önce seni tanımıyorum neden OOC kin yapayım? Rolde herhangi bir Metagaming, Non-RP, OOC Kin, Retarted RP göremiyorum. Bir sorunun varsa bu konu hakkında, çevrimiçi şikayet açmanı öneriyorum.

#2 - 14.12.2025 04:55
iyi forumlar, ilk önce seni tanımıyorum neden OOC kin yapayım? Rolde herhangi bir Metagaming, Non-RP, OOC Kin, Retarted RP göremiyorum. Bir sorunun varsa bu konu hakkında, çevrimiçi şikayet açmanı öneriyorum.

/do kanalından yazdığın cümle neyin nesi o zaman? saçma rol yapıyorsun dost. kendinle çelişme.

#3 - 14.12.2025 04:59

/do kanalından yazdığın cümle neyin nesi o zaman? saçma rol yapıyorsun dost. kendinle çelişme.
rol içerisinde, seni döverken jopla ağzına yüzüne vurmadığım için ağzın burnun kanayamaz, vücudun da morluklar ve lekeler oluşabilir. çeliştiğim falan yok.
bu konuyla alakalı dediğim gibi, çevrimiçi şikayet oluşturman gerekiyor.

#4 - 14.12.2025 05:00

rol içerisinde, seni döverken jopla ağzına yüzüne vurmadığım için ağzın burnun kanayamaz, vücudun da morluklar ve lekeler oluşabilir. çeliştiğim falan yok.
bu konuyla alakalı dediğim gibi, çevrimiçi şikayet oluşturman gerekiyor.

::)
admin kararı bekleyelim.

#5 - 14.12.2025 05:01
sonuçlanabilir

#6 - 14.12.2025 05:55
Hatalı emote için uyarmış olalım, dalgınlıkla yapılmış olabilir. Şikayet geçerli fakat tamamen ingame(rol içi) bir hata, oyun içi & IC yollara başvurun. @speezy