Konu: Conor Gallagher - COPBAİT & ORTAK NEZAKET  (Okunma sayısı 55 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 12.12.2025 20:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Conor Gallagher & @Adriann

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Colton Hale & @Schnel

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 12.12.2025 & 19:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket

Herhangi bir OOC (karakter/oyun dışı) durumda diğerlerine karşı sakin ve saygılı olmanız beklenmektedir. OOC ayrımcılık, kutuplaşma ve bu durumları role yansıtma gibi eylemlere girişilmemelidir.

Ayrıca ortak nezaket, oyun ortamındaki karşılıklı saygıyı da belirtir. Yani diğer oyuncuların oyundan keyif almasını önleyecek her türlü hareketi gerçekleştirmekte ihlal olarak sayılacaktır.

Fikrine katılmıyor veya olumsuz düşünceniz varsa bile yetkililerin size yaptığı yönlendirmeleri takip etmelisiniz. Eğer bir yetkilinin hatalı karar verdiğini düşünüyorsanız yetkili şikayeti oluşturmalısınız. Ancak kişisel çıkar çatışmaları üzerinden yetkililere gereksiz suçlama yapılması kabul edilmez, bu durumu sürdürenler cezalandırılabilir.

Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız.

3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız rol üzerinde kayıtlarda da görüleceği üzere olağan bir çevirme prosedürleri kapsamında duran iki polis aracını IC'den "copbait" kuramları içerisine girecek şekilde rahatsızlık veriyor, mantıksız rol yapıyor. Bunlara ek olarakta; Geçen birtakım süreler sonrasında ilgili kişi yakalandığında, rolü ooc kanal üzerinden bölüyor, bölmemesini söylememize karışılık olarakta kışkırtıcı düzeyde geri cevaplar vererek rol ortamının huzurunu kaçırıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Copbait =
/ Ortak Nezaket = https://hizliresim.com/j8s8wkw

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin geçmiş zamanda yemiş olduğu OOC cezalarında dikkate alınarak karar alınmasını ve arttırımlı bir şekilde uygulanmasını talep ediyorum.

#1 - 12.12.2025 20:38
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 12.12.2025 20:42
Copbait atmıyorum, halihazırda benim bir APB kaydım var. Arkamdan da polis kovalıyor. Yani aranıyorum ve karakterim eski bir Kıdemli Memur olduğu için Colton Hale ve Leroy Carrington karakterleri ile geçmişi var. Onlardan son günlerde haz etmediği için bu türde konuşuyor ve onlarla uğraşıyor. Colton karakteri ile 11/12/2025 tarihinde departmanda kavga ettiğim için Sümüklü Colton diyorum. Karakterim sokak yarışçısı rolüne evrildiği için sokaklarda tehlikeli bir biçimde araç kullanıyor. Polislerle uğraşıyor. Ortak nezakete gelirsek, orada "CRASH" yedim ve arkadaşlara diyorum ki; "Çok crash yiyorum, tutuklayabilirsiniz beni." diyorum ve bunu dememe rağmen arkadaşlar "B-, B-" demeye devam ediyorlar zaten ben orada crash yediğim için sinirliyken beni iyice baitleyip sinirlendiriyorlar bu yüzden sinir patlaması yaşayıp kendisine sinirlendim. Bunun için üzgünüm.
« Son Düzenleme: 12.12.2025 20:46 Adriann »

#3 - 12.12.2025 20:43
Savunma yapıldı, sonuçlanabilir.

#4 - 13.12.2025 18:29
Savunma geçerli kabul edildi. @Adrian karakterinizin performansını ve hal hareketlerini devlet memurlarına karşı düşürün.

KK.