Konu: enoxyfrix ve carlos77 - Hile Kullanımı, Göz Yumma, Yardım ve Yataklık  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.12.2025 23:01
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alejandro_Calderon @enoxyfrix ID 42882 , Santiago_Rabellino @carlos77 ID 41691
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.12.2025 22:00 ve 10.12.2025 22:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Hile Kullanımı, yardım ve yataklık. Hileye göz yumma ve yardımda bulunma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 10.12.2025 22:00 tarihi ve saatinde Vinewood Bulvarında motorumla gezerken bir anda karşıma çıkıp ateş açmaya başladılar, kaçarak kurtuldum ve hava alanın'da bekleyip hasarlarıma baktım(ekran görüntüsünde mevcut), ardından hepsinin kafa olduğunu gördüm. Daha sonra ekran kaydı açtım ve canımı doldurup şehirde dolanmaya başladım. Ardından tekrar beni gezerken buldular, belliki WallHack'de bulunmakta. Ekran kaydında'da göründüğü gibi gene ateş açtılar sıktırlar ve hasarlara baktım gene full kafa, mermilerin motora geldiğini görüyorsunuz ama hasarlarımda adamlar bana her saniye kafa vurmuş durumdalar. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
- VİDEOLU KANIT:

Ek açıklamalar(varsa):Öncelikle kanıtlarda chati gizlememin nedeni Vice Ekibinde olmam. Bakılması gerekirse yetkililer bakabilir zaten. Şahıslar hergün gelip bu şekilde şehirde bulup gördüğü yerde birlik arkadaşlarıma da dahil hile ile DM atmakta. Arkadaşlarından birisini'de hile kullanımı ve Multi Account'dan banlattığımız için bize kin güdmüş ve sürekli böyle şeyleri yapmaktadırlar. Ciddi anlamda sıkıldım gereğinin yapılmasını arz ederim.
« Son Düzenleme: 10.12.2025 23:09 Kreuzberg01 »

#1 - 11.12.2025 02:28
araç içerisinde alınan hasarlar kafa gider ve drive'dayken silah sekmez.

#2 - 11.12.2025 17:36
Tarafımızca savunma gelicektir.

#3 - 11.12.2025 18:52
Araç içerisindeyiz, sende araç içerisindesin mermiler sekmez bunu tüm samp alemi bilir senin adına şikayette açtık YKİ RKİ kural ihlalinden üstelik teleportda attın vurduktan sonra o interiora giriyorsun biz girdiğimizde yoksun moderatorsun ama teleport atma yetkin yok şimdi soruyorum sana nasıl teleport attın oradan çıktın?

Dediğim gibi araba içerisindesin kafana sıkıyoruz bütün mermiler kafana geliyor Drive by'da mermi sekmez.

#4 - 11.12.2025 19:23
Araba ve motor farklıdır onu belirteyim, ayriyeten arkadaş çağırıp 3. şahsın şikayete karışması nedendir? Bana şikayet açtığını burada belirtmen hile kullanmadığın anlamına mı geliyor? Sanmıyorum. Teleport konusuna gelirsek de, interior'a girer girmez Bluberry tarlalarındaki biryere ışınlanıyorum, bu yaşadığım bir durum. Çok kez de ekibe ilettiğim bir durumdur. Bu herhangi birşey yaparken olabiliyor, elimde olan birşey değil. Zaten ışınlanınca rapor attım diye hatırlıyorum. Ama gene hatırlatayım, bu sizin hile kullanmadığınız anlamına gelmez. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

#5 - 11.12.2025 21:24
Araba ve motor farklıdır onu belirteyim, ayriyeten arkadaş çağırıp 3. şahsın şikayete karışması nedendir? Bana şikayet açtığını burada belirtmen hile kullanmadığın anlamına mı geliyor? Sanmıyorum. Teleport konusuna gelirsek de, interior'a girer girmez Bluberry tarlalarındaki biryere ışınlanıyorum, bu yaşadığım bir durum. Çok kez de ekibe ilettiğim bir durumdur. Bu herhangi birşey yaparken olabiliyor, elimde olan birşey değil. Zaten ışınlanınca rapor attım diye hatırlıyorum. Ama gene hatırlatayım, bu sizin hile kullanmadığınız anlamına gelmez. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Öyle bir durum bize niye olmuyor öyleyse? O cleo dosyanın içerisinde teleport.cs dosyanı sil kardeşim buralarda kendini harcama, sana falan savunma yok zırlayabilirsiniz.

#6 - 12.12.2025 14:52
TW bile veririm dostum, bizde yalan olmadı olmazda. Zamanında ban yemiş insanlar bana hilesin demeye kalkışıyor. Daha fazla yanıt yazmayacağım. Gereğinin en kısa sürede yapılmasını arz ederim. Bütün birlik olarak böyle insanlardan bıktık.

#7 - 12.12.2025 18:58
tertemiz, bu su tabancası değil zaten, ateş eden karakter motorda olduğu için uzi fazla sekmez zaten oyun hakkında fazla bilgin olduğunu zannetmiyorum dostum, düşünce 500 mblık oyun için bu kadar kin beslemenize gerek yok, birde kendi sesinle atmışsın  ::) kardesim hakkınızı vermis

#8 - 20.12.2025 02:06
Alejandro_Calderon yasaklanacak.