Konu: Trolling  (Okunma sayısı 268 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.12.2025 01:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ftalein @maybes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Claw

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
trolling - emotesiz saldırı - spam

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: birlikçe rollerken gelip trollemeye başladılar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/q6pmc1e.png - https://i.hizliresim.com/mz2ep7o.png

Ek açıklamalar(varsa):  O:-)

#1 - 10.12.2025 01:34
Savunmamı 24 saat içerisinde yapacağım su sıralar biraz mesgulum  O:-)

#2 - 10.12.2025 01:36
spam ve trollinglik bir sey yok, ıc'de iğrenç formana salladım sadece. biraz zorlama olmuş spam kısmı da. Onun dışında emotesiz saldırmışım doğrudur.

Umarım en kısa sürede 10 sayfa olursunuz bu yolda en buyuk destekcınızım kanka basarılar :garip: ::)

#3 - 10.12.2025 01:39
spam ve trollinglik bir sey yok, ıc'de iğrenç formana salladım sadece. biraz zorlama olmuş spam kısmı da. Onun dışında emotesiz saldırmışım doğrudur.

Umarım en kısa sürede 10 sayfa olursunuz bu yolda en buyuk destekcınızım kanka basarılar :garip: ::)
teşekkürler fanboylar, maddeye eklediğim tüm ihlalleri birebir gerçekleştirdiniz. ilgili admin kararı verir savunmanızda başarılar  O:-)

#4 - 10.12.2025 01:41
Trolling ile alakası yok tamamen kendi yaptıkları hareketlerden dolayı karşılıklı brawla dayanan bir durum rastgele ne olduğu belli olmayan ss atıkları için hiçbir şey belli olmuyor. Bir moderatörün bu tarz hareketlerde bulunması bile ayrıca komedi. İlk önce kendisi trolleyip discorddan küfürler ediyor daha sonra brawlda düşünce şikayet açıyor.

Savunmam bitmedi yarın devam edeceğim.

#5 - 10.12.2025 01:42

teşekkürler fanboylar, maddeye eklediğim tüm ihlalleri birebir gerçekleştirdiniz. ilgili admin kararı verir savunmanızda başarılar  O:-)

sen kimsin tam olarak kanka her önüne gelen birlik acınca böyle rolleniyor galiba ::), sana ve birliğindekilere her türlü rol dersi verilir hemde size beleş  ::)

#6 - 10.12.2025 01:43

Fanboy diyen sen ve 10 sayfalık birliğin 2 ay once Bayside'da rütbe atlamak için hem Earl Cross'a hem diğer rütbelilere ağız eğiyordu yalakalık yapıyordu. Califas açık olduğu zaman bile gelin araba çalacağız diye kapımızda yatıp kalkıyordunuz. "fanboy" demek için fazla abartılı değil mi, çok ihtiyacınız olursa tanıtımınıza kanıtları atarım fanlarim...

#7 - 10.12.2025 04:33
bu arada @Claw dostum neden yetkini kötüye kullanıyorsun? kayıtlara bakıyorum hemen kendine revive atılmış, yaralı rolleri yapılmamış. bende diyorum nasıl bu hemen iyleşti meğer yetkiliymiş. sanada yarin usengecliğim sona erdiği zaman sikayet olusturacağım. boyle gereksiz luzumsuz sikayetler yakisiyor mu size?

#8 - 11.12.2025 01:09
Spoiler: GösterGizle

sen kimsin tam olarak kanka her önüne gelen birlik acınca böyle rolleniyor galiba ::), sana ve birliğindekilere her türlü rol dersi verilir hemde size beleş  ::)

bu ilk birlik açışım değil, siz boncuk ararken ben rp alemindeydim. senin bana verebileceğin bir ders yok o yüzden ama sıkma canını.

Fanboy diyen sen ve 10 sayfalık birliğin 2 ay once Bayside'da rütbe atlamak için hem Earl Cross'a hem diğer rütbelilere ağız eğiyordu yalakalık yapıyordu. Califas açık olduğu zaman bile gelin araba çalacağız diye kapımızda yatıp kalkıyordunuz. "fanboy" demek için fazla abartılı değil mi, çok ihtiyacınız olursa tanıtımınıza kanıtları atarım fanlarim...

güzel kuruyorsun kafanda, hayalini yaşamaya devam et. bayside'ı bırak samp aleminde hiçbir birlikten rütbe dilenmedim / yalakalık yapmadım beni çevrenden dinle ve lütfen şikayette kinini kusma ben yalnızca ihlalinize şikayet açıyorum  O:-)

Sizlerle ikili atışmaya daha fazla girmeyeceğim fanboi, şikayete dönersek hadi yalan ve öfke kustuğunuz savunmaları çürütelim.

Trolling ile alakası yok tamamen kendi yaptıkları hareketlerden dolayı karşılıklı brawla dayanan bir durum rastgele ne olduğu belli olmayan ss atıkları için hiçbir şey belli olmuyor. Bir moderatörün bu tarz hareketlerde bulunması bile ayrıca komedi. İlk önce kendisi trolleyip discorddan küfürler ediyor daha sonra brawlda düşünce şikayet açıyor.

Savunmam bitmedi yarın devam edeceğim.
Trollingle alakası yok dersek bu yaptığınızı ne olarak adlandırabiliriz gençler? "Kendi yaptıkları hareketlerden dolayı karşılıklı brawla dayanan" demişsin, biz size saldırı eğiliminde bulunmadık. yalnızca ben trollediğinizi anladığım anda sağ click+shift yaparak karakteri guarda aldım. Arkadaşımdaki kas yeteneği 20 - 20 ve benim de bi o kadar brawla karşılık verilse şansınız olacağını sanmam ki eklemek isterim üstümüzde silah vardı kısacası yaptığınız hareketleri rolden saysaydık biliyorsunuz ki sizi o hooddan çıkartmazdık.

Bundan ötürü "karşılıklı brawl" olmuş gibi gösteren kişiye yönetimi kandırmak suçunu da ekleyebiliriz.

Videoyu alta bırakıyorum, arkadaşların trolling, emotesiz saldırı, spam ve yönetimi kandırmaya yönelik savunmadan ceza almalarını istiyorum, belki(?) bir daha kimsenin rolünü baltalamazlar.

https://streamable.com/r27vkr

#9 - 11.12.2025 02:18
hooddan çıkartmasaydın kardo. sen ve tayfan lafa gelince erkeksiniz şikayette sidik yarıştırmaya gelince erkeksiniz ama icraate gelince 0.  sizin açtığınız şikayetin ciddiyeti o kadar umrumda değil ki inan.. fanboyların califas ismini duyunca yerinden zıplıyordu ne çabuk unuttun? o moderatör arkadaşın yetkisinden dolayı cevap veremediği için tırnaklarını yiyordur sinirden eminim :ddd ah işte ah, bayside dönemi size çok yüz verdiğimiz için böyle rahat konuşabiliyorsunuz. sizi birlikten postalayınca sağdan soldan demediğinizi bırakmamıştınız ama tabi hayal dünyası diye nitelendiriyorsun. azıcık erkek olsanız çıkar "evet böyle yaptık" derdiniz. claw arkadaşının sesi bile çıkmıyor   :manifdog