sen kimsin tam olarak kanka her önüne gelen birlik acınca böyle rolleniyor galiba
, sana ve birliğindekilere her türlü rol dersi verilir hemde size beleş 
bu ilk birlik açışım değil, siz boncuk ararken ben rp alemindeydim. senin bana verebileceğin bir ders yok o yüzden ama sıkma canını.
Fanboy diyen sen ve 10 sayfalık birliğin 2 ay once Bayside'da rütbe atlamak için hem Earl Cross'a hem diğer rütbelilere ağız eğiyordu yalakalık yapıyordu. Califas açık olduğu zaman bile gelin araba çalacağız diye kapımızda yatıp kalkıyordunuz. "fanboy" demek için fazla abartılı değil mi, çok ihtiyacınız olursa tanıtımınıza kanıtları atarım fanlarim...
güzel kuruyorsun kafanda, hayalini yaşamaya devam et. bayside'ı bırak samp aleminde hiçbir birlikten rütbe dilenmedim / yalakalık yapmadım beni çevrenden dinle ve lütfen şikayette kinini kusma ben yalnızca ihlalinize şikayet açıyorum

Sizlerle ikili atışmaya daha fazla girmeyeceğim fanboi, şikayete dönersek hadi yalan ve öfke kustuğunuz savunmaları çürütelim.
Trolling ile alakası yok tamamen kendi yaptıkları hareketlerden dolayı karşılıklı brawla dayanan bir durum rastgele ne olduğu belli olmayan ss atıkları için hiçbir şey belli olmuyor. Bir moderatörün bu tarz hareketlerde bulunması bile ayrıca komedi. İlk önce kendisi trolleyip discorddan küfürler ediyor daha sonra brawlda düşünce şikayet açıyor.
Savunmam bitmedi yarın devam edeceğim.
Trollingle alakası yok dersek bu yaptığınızı ne olarak adlandırabiliriz gençler? "Kendi yaptıkları hareketlerden dolayı karşılıklı brawla dayanan" demişsin, biz size saldırı eğiliminde bulunmadık. yalnızca ben trollediğinizi anladığım anda sağ click+shift yaparak karakteri guarda aldım. Arkadaşımdaki kas yeteneği 20 - 20 ve benim de bi o kadar brawla karşılık verilse şansınız olacağını sanmam ki eklemek isterim üstümüzde silah vardı
kısacası yaptığınız hareketleri rolden saysaydık biliyorsunuz ki sizi o hooddan çıkartmazdık.
Bundan ötürü "karşılıklı brawl" olmuş gibi gösteren kişiye yönetimi kandırmak suçunu da ekleyebiliriz.
Videoyu alta bırakıyorum, arkadaşların trolling, emotesiz saldırı, spam ve yönetimi kandırmaya yönelik savunmadan ceza almalarını istiyorum, belki(?) bir daha kimsenin rolünü baltalamazlar.
https://streamable.com/r27vkr