0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaQuan Lee @Quaresmaツ Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki tarafında kendisine karşı yaptığı agresif rol sonucu bir çatışma oldu, ve bu arkadaş bana yumrukla saldırmaya çalıştı, vurmayacaktım ama çatıya kadar beni peşimden takip etti silahlı birine bu şekilde saldırmak bir ihilaldir. Daha sonra silahımla yaklaşık 10 küsür defa ateş etmeme rağman yaralıya düşmedi. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/s6hk9fEk açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını istiyorum.
Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 18:28Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaQuan Lee @Quaresmaツ Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki tarafında kendisine karşı yaptığı agresif rol sonucu bir çatışma oldu, ve bu arkadaş bana yumrukla saldırmaya çalıştı, vurmayacaktım ama çatıya kadar beni peşimden takip etti silahlı birine bu şekilde saldırmak bir ihilaldir. Daha sonra silahımla yaklaşık 10 küsür defa ateş etmeme rağman yaralıya düşmedi. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/s6hk9fEk açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını istiyorum.bunun öncesinde ben zaten ticket üzerinden oyun içerisinde canımın gitmediğini ve buna dair video kaydım olduğunu belirttim, sonrasında bana relog atarsam düzeleceğini söylediler ve zaten ben sana /b chatten bugdayım canım gitmiyor sıkma yazdım eğer gerekirse kayıdım mevcut
Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 08.12.2025 19:28Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 18:28Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaQuan Lee @Quaresmaツ Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki tarafında kendisine karşı yaptığı agresif rol sonucu bir çatışma oldu, ve bu arkadaş bana yumrukla saldırmaya çalıştı, vurmayacaktım ama çatıya kadar beni peşimden takip etti silahlı birine bu şekilde saldırmak bir ihilaldir. Daha sonra silahımla yaklaşık 10 küsür defa ateş etmeme rağman yaralıya düşmedi. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/s6hk9fEk açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını istiyorum.bunun öncesinde ben zaten ticket üzerinden oyun içerisinde canımın gitmediğini ve buna dair video kaydım olduğunu belirttim, sonrasında bana relog atarsam düzeleceğini söylediler ve zaten ben sana /b chatten bugdayım canım gitmiyor sıkma yazdım eğer gerekirse kayıdım mevcutBugda olduğun halde niye bana saldırıyorsun? O halde oyun açığını kullanıyorsun bunu kabul ediyorsun yani?
Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 19:31Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 08.12.2025 19:28Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 18:28Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaQuan Lee @Quaresmaツ Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki tarafında kendisine karşı yaptığı agresif rol sonucu bir çatışma oldu, ve bu arkadaş bana yumrukla saldırmaya çalıştı, vurmayacaktım ama çatıya kadar beni peşimden takip etti silahlı birine bu şekilde saldırmak bir ihilaldir. Daha sonra silahımla yaklaşık 10 küsür defa ateş etmeme rağman yaralıya düşmedi. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/s6hk9fEk açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını istiyorum.bunun öncesinde ben zaten ticket üzerinden oyun içerisinde canımın gitmediğini ve buna dair video kaydım olduğunu belirttim, sonrasında bana relog atarsam düzeleceğini söylediler ve zaten ben sana /b chatten bugdayım canım gitmiyor sıkma yazdım eğer gerekirse kayıdım mevcutBugda olduğun halde niye bana saldırıyorsun? O halde oyun açığını kullanıyorsun bunu kabul ediyorsun yani?ben sana bugda olduğumu söylüyorum sen durunca zaten bende durdum fark ettiysen
Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 08.12.2025 19:40Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 19:31Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 08.12.2025 19:28Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 18:28Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaQuan Lee @Quaresmaツ Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki tarafında kendisine karşı yaptığı agresif rol sonucu bir çatışma oldu, ve bu arkadaş bana yumrukla saldırmaya çalıştı, vurmayacaktım ama çatıya kadar beni peşimden takip etti silahlı birine bu şekilde saldırmak bir ihilaldir. Daha sonra silahımla yaklaşık 10 küsür defa ateş etmeme rağman yaralıya düşmedi. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/s6hk9fEk açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını istiyorum.bunun öncesinde ben zaten ticket üzerinden oyun içerisinde canımın gitmediğini ve buna dair video kaydım olduğunu belirttim, sonrasında bana relog atarsam düzeleceğini söylediler ve zaten ben sana /b chatten bugdayım canım gitmiyor sıkma yazdım eğer gerekirse kayıdım mevcutBugda olduğun halde niye bana saldırıyorsun? O halde oyun açığını kullanıyorsun bunu kabul ediyorsun yani?ben sana bugda olduğumu söylüyorum sen durunca zaten bende durdum fark ettiysenHayır durmadın kardeşim bugda olduğunu bilerek bana saldırıyorsun, yani olduğun durumu kendi yararına kullanıyorsun. Savunman bu kadarsa sonuçlanabilir ayrıca bugda olduğunu düşünmüyorum aksine hile açtığını düşünüyorum. Sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 18:28Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaQuan Lee @Quaresmaツ Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki tarafında kendisine karşı yaptığı agresif rol sonucu bir çatışma oldu, ve bu arkadaş bana yumrukla saldırmaya çalıştı, vurmayacaktım ama çatıya kadar beni peşimden takip etti silahlı birine bu şekilde saldırmak bir ihilaldir. Daha sonra silahımla yaklaşık 10 küsür defa ateş etmeme rağman yaralıya düşmedi. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/s6hk9fEk açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını istiyorum.Açılan şikayetteki kanıt tam ekran değil ve videoda kırpılma mevcut, ticket loglraı tutuluyorsa bakılabilir ben bugda olduğumu ve nasıl çözeceğimi sordum bu arkadaşa /b chatten (bugdayım boşuna sıkma bekle) diye belirttim herhangi bir hile kullanımı mevcut değildir. Rolde arkadaş rk kural ihlali yapıyor ve arkadaş dm amaçlı oynuyor hiçbir rol odağı yok.
Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 08.12.2025 20:30Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 18:28Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaQuan Lee @Quaresmaツ Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki tarafında kendisine karşı yaptığı agresif rol sonucu bir çatışma oldu, ve bu arkadaş bana yumrukla saldırmaya çalıştı, vurmayacaktım ama çatıya kadar beni peşimden takip etti silahlı birine bu şekilde saldırmak bir ihilaldir. Daha sonra silahımla yaklaşık 10 küsür defa ateş etmeme rağman yaralıya düşmedi. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/s6hk9fEk açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını istiyorum.Açılan şikayetteki kanıt tam ekran değil ve videoda kırpılma mevcut, ticket loglraı tutuluyorsa bakılabilir ben bugda olduğumu ve nasıl çözeceğimi sordum bu arkadaşa /b chatten (bugdayım boşuna sıkma bekle) diye belirttim herhangi bir hile kullanımı mevcut değildir. Rolde arkadaş rk kural ihlali yapıyor ve arkadaş dm amaçlı oynuyor hiçbir rol odağı yok.Sözlü savunman bittiyse sonuçlanabilir, ayrıca arkadaşın üslübundan dolayı ortak nezaket kapsamındanda cezalandırılmasını istiyorum. Videoda tarih ve saat gözüküyor açık bir şekilde, yetkili arkadaşlar tam ekran isterlerse atabilirim hiç sorun değil. Kendinizi şekilden şekile sokmanıza gerek yok, sonuçlanabilir.Spoiler: GösterGizle
Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 20:58Alıntı yapılan: Quaresmaツ - 08.12.2025 20:30Alıntı yapılan: Ountex - 08.12.2025 18:28Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: LaQuan Lee @Quaresmaツ Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/AOlayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Spoiler: GösterGizleSunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki tarafında kendisine karşı yaptığı agresif rol sonucu bir çatışma oldu, ve bu arkadaş bana yumrukla saldırmaya çalıştı, vurmayacaktım ama çatıya kadar beni peşimden takip etti silahlı birine bu şekilde saldırmak bir ihilaldir. Daha sonra silahımla yaklaşık 10 küsür defa ateş etmeme rağman yaralıya düşmedi. Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:Kanıtlar: GösterGizlehttps://streamable.com/s6hk9fEk açıklamalar(varsa): Yasaklanmasını istiyorum.Açılan şikayetteki kanıt tam ekran değil ve videoda kırpılma mevcut, ticket loglraı tutuluyorsa bakılabilir ben bugda olduğumu ve nasıl çözeceğimi sordum bu arkadaşa /b chatten (bugdayım boşuna sıkma bekle) diye belirttim herhangi bir hile kullanımı mevcut değildir. Rolde arkadaş rk kural ihlali yapıyor ve arkadaş dm amaçlı oynuyor hiçbir rol odağı yok.Sözlü savunman bittiyse sonuçlanabilir, ayrıca arkadaşın üslübundan dolayı ortak nezaket kapsamındanda cezalandırılmasını istiyorum. Videoda tarih ve saat gözüküyor açık bir şekilde, yetkili arkadaşlar tam ekran isterlerse atabilirim hiç sorun değil. Kendinizi şekilden şekile sokmanıza gerek yok, sonuçlanabilir.Spoiler: GösterGizleBak burada ben sana ne diyorum gözüküyor, bugdan yararlanmak istesem /b den belirtmem heralde değilmi?