Konu: Genel İllegal Kural ihlali.  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2025 17:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Roqxy Lynelle @ROQXY

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Edward Cole

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ss'de bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Genel İllegal Kurallar ihlali.

Alıntı
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yolda motorumla gidiyordum, daha sonra bir anda bir çete birliğindeki oyuncunun polise başka bir illegali şikayet ettiğini gördüm. Şimdi forumdan baktım arkadaş kendisini birlikten çıkarmış. Gerekli kanıtları aşağıda sunacağım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada olay yerinde arkadaşı şikayet ederken görüyorum.
Spoiler: GösterGizle

Burada arkadaş kendisini birlikten çıkarmış, ama kendisini çok akıllı zannediyor sanırım birlik tanıtımlarındaki yaptığı Rol-ss'ler bulunuyor.  ;)
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum. İyi forumlar.

« Son Düzenleme: 07.12.2025 18:39 Romorless »

#1 - 07.12.2025 17:12
Merhabalar, şahitliğimi onaylıyorum. Kişinin verdiği ihbar ''Burada mavi bir araç var, içerisinde silah var.'' tarzında bir ihbar bıraktı. SS olarak paylaşmak isterdim ama, PD yönetimi bunu doğru bulmuyor diye biliyorum, bu sebepten ötürü ihbarın tam halini buraya iletemicem. Eğer yetkili isterse ve PD yönetimi insiyatifinde olursa kanıt olarakta eklerim.

#2 - 07.12.2025 17:25
1. Arkadaşım İllegal işler yapıyordu Polisleri oyalamak istedim,
2. Birlikte olduğum doğrudur ona herhangi bir şey söylemeyeceğim (başka bir problem olduğu için ayrılmak zorunda kaldım)
3. Attığım ihbar'dada araçta silah var demedim, olabilir dedim.
oyalamak için güncel polis sayısı hakkında fikir edinmek için.
gerçek hayattada olduğu gibi polisleri oyalamak için farklı işlere kalkışılma olayları çoğunlukla oluyor.
4. Birliğimin bu konuda isminin geçmesini tamamen karşıyım hatalar kişilere özeldir, kişiler cezalandırılır. Birliğimin bu durumla yakından uzaktan alakası yoktur.
5. https://resimlink.com/X_L4-HpnNyR SS'de görüldüğü üzere kahkaha atarak kaçamak cevaplar veriyorum buda polisleri oyalamaya çalıştığımın kanıtıdır.
6. Rolsel açıdan polisleri oyalamanın hiç bir cezası yoktur.

#3 - 07.12.2025 17:47
1. Arkadaşım İllegal işler yapıyordu Polisleri oyalamak istedim,
2. Birlikte olduğum doğrudur ona herhangi bir şey söylemeyeceğim (başka bir problem olduğu için ayrılmak zorunda kaldım)
3. Attığım ihbar'dada araçta silah var demedim, olabilir dedim.
oyalamak için güncel polis sayısı hakkında fikir edinmek için.
gerçek hayattada olduğu gibi polisleri oyalamak için farklı işlere kalkışılma olayları çoğunlukla oluyor.
4. Birliğimin bu konuda isminin geçmesini tamamen karşıyım hatalar kişilere özeldir, kişiler cezalandırılır. Birliğimin bu durumla yakından uzaktan alakası yoktur.
5. https://resimlink.com/X_L4-HpnNyR SS'de görüldüğü üzere kahkaha atarak kaçamak cevaplar veriyorum buda polisleri oyalamaya çalıştığımın kanıtıdır.
6. Rolsel açıdan polisleri oyalamanın hiç bir cezası yoktur.
İster oyalama olsun, ister bilgi toplama amacı taşısın; sonuç olarak polise illegal bilgi aktarımı yapılmıştır ve bu maddeyi direkt ihlal etmektedir. Ayrıca "olabilir" dedim diyorsun buda bir ihbar niteliğindedir. Ayrıca birlikten bugün aynı bu olaydan bir kaç dakikalar sonra ayrılman gerçekten güzel tesadüfmüş.  :D
Chat gpt'e yaptırdığın savunman bu kadarsa sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 07.12.2025 17:49 Romorless »

#4 - 07.12.2025 18:16
Şikayet Forumu başlığı hatalı, forum kurallarına göre kapatılmalı. Savunma kendi tarafımca yazılmıştır daha fazla savunma yapılmayacaktır. Kişinin derdi nedir bilemem ama sadece özellikle bizim birliğimize şikayet açıyor ve açık arıyor. Birilerinin Multisi olabilir belkide.
« Son Düzenleme: 07.12.2025 18:19 ROQXY »

#5 - 07.12.2025 18:36
1-İllegal karaktersin, polise ihbar verip bu şekilde rol yapamazsın.
2- İhbar verip sahadaki polis sayısını öğrenicem demişsin, buda yetersiz rol bilgisi sahada 2 memur varsa, koskoca şehirde 2 memur var diyerek mi rol yapıcaksın? Gerçek hayatta koca eyalete 2 memur mu bakıyor?
3-Eğer memurları oyalamak için bile ihbar vermiş olsan, ''COPBAİT'' ihlaline girer.

#6 - 07.12.2025 18:39
Şikayet Forumu başlığı hatalı, forum kurallarına göre kapatılmalı. Savunma kendi tarafımca yazılmıştır daha fazla savunma yapılmayacaktır. Kişinin derdi nedir bilemem ama sadece özellikle bizim birliğimize şikayet açıyor ve açık arıyor. Birilerinin Multisi olabilir belkide.
Tek derdin forum başlığı olsun gülüm, kimsenin multisi değilim ayrıca kendini şekilden şekile sokmana gerek yok. Sonuçlanabilir.

#7 - 07.12.2025 18:40
Yok, yetkililer baksın

#8 - 07.12.2025 19:19
Çok iyisin kanka bide kimsenin Multisi değilim diyon komiksin

#9 - 07.12.2025 19:21
Çok iyisin kanka bide kimsenin Multisi değilim diyon komiksin
Daha fazla ileti atıp kirletme burayı. Sonuçlanabilir. @Elynn