Konu: DM  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2025 15:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli#53942

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Damion_Smith

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/12/2025-15.23

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Adam biz afk iken dm attı gelip vurdu aynı şeyi sabah arkadaşımızada yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Jail atılmasını istiyorum.

#1 - 07.12.2025 15:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 07.12.2025 15:53
Selamlar, bu arkadaşları vuran kişi benim. Size sıkmamın bir sebebi var, kimse başı boş duran bir insana sıkmaz. Dün sokağıma geldiniz ve bizim huzurumuzu kaçırdınız. Bir birliğin hood bölgesine gelip bu şekilde atıp tutup hiç birşey yapmadan beklememizi bekliyemezsin.

Bütün bu olaylar bu resimde gördüğünüz yerde patlak verdi. Kimse kimseye sebepsiz yere sıkmaz. Bütün yaptıklarınızın cezasını çekiyorsunuz, şu an olmayan ekibiniz ile bizimle beraber aktif bir çatışmanın içerisindesiniz. Kendinizi saf yerine koymayın, burada kimse saf değil. Afk iken dm attı demişsiniz, aktif bir çatışmadayken mekanınızın önünde afk bekliyorsunuz. Biz de doğal olarak sizi düşürüyoruz. Bunda bir sıkıntı göremedim? Eğer bu tarz durumları bitirmek istiyorsanız IC yolla iletişim kurabilirsiniz. Şikayet açarak bir yerlere gelemezsiniz kusura bakmayın. Normalde bu kadar uzun bile tutmuyacaktım ancak bazı şeylerin yönetim ekibimizin görmesi gerekiyor. Kimse kimseye sebepsiz yere sıkmaz, heleki benim gibi bir oyuncu/birlik lideri?

#3 - 07.12.2025 15:55
Harici başka bir şey yazmıyacağım, şikayeti sonlandırabilirsiniz boş bir şikayet zaten.

#4 - 07.12.2025 15:57
Benim bu kişilerle arkadaş olduğumu ıc de nereden biliyosun peki, ben o attığın foroğrafta yokum farkettiysen. şu anda ortada bir oluşum yok ve ıc de seninle bir tane bile rolümüz yok.
« Son Düzenleme: 07.12.2025 16:00 aliefe »

#5 - 07.12.2025 15:58
bana dm atmış olmuyormusun seni ıc de tanımıyorum bile.

#6 - 07.12.2025 16:04
Selamlar, bu arkadaşları vuran kişi benim. Size sıkmamın bir sebebi var, kimse başı boş duran bir insana sıkmaz. Dün sokağıma geldiniz ve bizim huzurumuzu kaçırdınız. Bir birliğin hood bölgesine gelip bu şekilde atıp tutup hiç birşey yapmadan beklememizi bekliyemezsin.

Bütün bu olaylar bu resimde gördüğünüz yerde patlak verdi. Kimse kimseye sebepsiz yere sıkmaz. Bütün yaptıklarınızın cezasını çekiyorsunuz, şu an olmayan ekibiniz ile bizimle beraber aktif bir çatışmanın içerisindesiniz. Kendinizi saf yerine koymayın, burada kimse saf değil. Afk iken dm attı demişsiniz, aktif bir çatışmadayken mekanınızın önünde afk bekliyorsunuz. Biz de doğal olarak sizi düşürüyoruz. Bunda bir sıkıntı göremedim? Eğer bu tarz durumları bitirmek istiyorsanız IC yolla iletişim kurabilirsiniz. Şikayet açarak bir yerlere gelemezsiniz kusura bakmayın. Normalde bu kadar uzun bile tutmuyacaktım ancak bazı şeylerin yönetim ekibimizin görmesi gerekiyor. Kimse kimseye sebepsiz yere sıkmaz, heleki benim gibi bir oyuncu/birlik lideri?
Senin gibi bir oyuncu/birlik lideri?  ::) böyle yapmamalı katılıyorum.  Ek olarak nerde aktif çatışma olduğunu söyler misin? Aktif çatışma olsa bile olduğumuz yerde biz orda saatlerdir boş boş duruyoruz orda çıkan bir çatışmadan bize sıkmanız çok alakasız. Ek olarak iki laf üzerine kimseye böyle ateş açamazsınız orda sadece ufak bir laf atışması oldu bu atışma İC olarak dost olduğum Jax_Benecit isimli karakterin önünü kesmeniz ve benim onun mesajı üstüne gelmemle başladı. Laf atışmalarının üstüne gelip direkt silahla sıkmanız çok saçma aramızda herhangi bir brawl bile dönmedi ek olarak aramızda brawl rolü dönse bile sizin brawl rolüne girerek karşılık vermeniz gerekir. Sadece laf atışmasından olan bir olaya hemde bu laflarda büyük bir agresiflik bile yok gelip direkt ateş açıyorsunuz senin attığın SS'de bütün olaylar belli zaten. Diyeceğim başka bir şey yok sonuçlanabilir.

#7 - 07.12.2025 16:31
Etrafınızdaki dostlarınızı iyi seçin o zaman, yaptığınız bir hatanın sonucunu çekiyorsunuz. Sonuçlanabilir.

#8 - 07.12.2025 16:35
Bu bize ateş açabileceğiniz anlamına gelmez, sayın birlik lideri. ::)

#9 - 07.12.2025 16:35
bana dm atmış olmuyormusun seni ıc de tanımıyorum bile.
Damion Smith'in yanında durman zaten senin en büyük hatan. Yanında bana karşılık verip vermiyeceğini ben nerden bileyim? Bu arada bir daha bir rol - çatışma esnasında (B) bölme. Rol öğrenin az rol