Konu: Aan Lijeskic, Alex Jokic, Miljan Bojevic, Isaias Cazalla; Hile, Sıkma rolünde /q  (Okunma sayısı 476 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.12.2025 00:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aan Lijeskic @gnossienne, Alex Jokic @heynowsaynow, Miljan Bojevic @mazzaline, Isaias Cazalla @craddock

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Salvador Guerra, Lukas Biermann, Kendrick Rodriguez, Chioma Adesanya

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

9.2. Tamamen Yasaklı Roller: Aşağıda rollere taraflar karşılıklı izin verse dahi sunucuda yapılmasına kesinlikle izin verilmemektedir.
- Yamyamlık
- Vahşilik (hayvanlara saldırmak, işkence etmek, vb.)
- Nekrofili
- Pedofili
- Zoofili
- Taciz, Tecavüz

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İyi forumlar. Dün gece saatlerine doğru hood'umuza gelip troll rolleri yapmaya başladılar. Daha sonra sokağımdan çıkıp gitmeleri gerektiğini söyledim. Ve bunu IC küfür ederek söyledim. Ve muhtemelen küfürden dolayı tüm ekibe (hatta AFK olanlara bile) saldırdılar. Bunun üzerine, kişiler baygın haldeyken üzerimize pantolonunun fermuarını açıp işemek gibi roller yaptılar. İlerleyen zamanlarda bize saldırıldığı için karşılık vermeye gittik doğal olarak. Fakat atacağım video linkinde ve SS'lerde göreceğiniz üzere, çatışma esnasında /q atıyorlar. Ve AFK kalıyorlar. Ve işyerine kaçıyorlar. En büyük şüphemiz ise, Hile kullanmaları. Atacağım video'da adamlara 4 kişi birden sıkıyoruz, hiçbiri bayılmayı bırakın ayağı bile zedelenmiyor. GOD açtıklarından eminiz. Ondan önce, işyerine 4 kişi baskına gittiğimizde ise bizi aynı anda, birçok yerimizden ve genellikle hiç ıskalamadan vuruyor. Ve hatta, biz tek birine yaklaşık otuz mermi sıkmamıza rağmen düşmüyor. 4 kişi sıktık bir de, nasılsa adam TEK KİŞİ bizi alıyor.  :garip:

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Burada görüleceği üzere chat'i okursanızı eğer küfür ettiğim için beni, ekibimi ve hatta AFK kalan kişileri döverek bayıltıyorlar.

Daha sonra, baygınken /me'den pantolonun fermuarını açıp işemeye başlar gibi roller yapıyorlar. Dördü de.

Burada görüleceği üzere, sıkarken role uymayıp /q atıyorlar. :)

Burada da görüleceği üzere, mekana girer girmez (4 kişi girdik) hepimizi TEK BİR KİŞİ aynı anda, ıskalamadan vuruyor. ???

https://streamable.com/h7px7k
Bu da onlara sıkarkenki yaptıkları ihlaller, videoda göreceğiniz üzere NE KADAR SIKSAK da bayılmayı bırakın, topallamıyorlar bile. Saçmalık, değil mi? ???

Ek açıklamalar(varsa): Şahısların davranışları ve tutumunun incelenmesi. Hak ettikleri en ağır cezayı almalarını istiyoruz. Bu tarz Troll üzerine kurulmuş şahısların böylesine rol ve kadro açısından zengin biryerde barınmaması gerekiyor.

« Son Düzenleme: 06.12.2025 01:01 bery »

#1 - 06.12.2025 01:06
ŞAHİTLİĞİMİ ONAYLIYORUM

#2 - 06.12.2025 01:12
NİTRO CLEOSU İYİYMİŞ BROM  :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

#3 - 06.12.2025 01:19
Savunman varsa sun dostum, burada boş iftiralar atma.

#4 - 06.12.2025 01:21
Savunman varsa sun dostum, burada boş iftiralar atma.
brom videoyu izlediğine emin misin? kendi videonda var bu  :-\ :-\ :-\ :-\ :D :D :D :D https://prnt.sc/UvW0g5lARoTK

#5 - 06.12.2025 01:24
Dostum, bizim arkadaşımızın CTRL Nitro'su olduğunu şimdi gördüm, şuan şikayetçiyiz. Ben bunu şimdi gördüm ve inkar etmiyorum. NOS Cleo'su olduğunu kabul ediyoruz.

#6 - 06.12.2025 01:31
Savunma yolda.

#7 - 06.12.2025 12:08
Şahitliğimi onaylıyorum, Yetersiz Rol bilgisi olan üç beş bir topluluk. Uzaklaştırılacaklarına eminim.

#8 - 06.12.2025 18:29
Şahitliğimi onaylıyorum   :colt:

#9 - 07.12.2025 02:07
savunmayı bir yerlerde unuttun sanırsam?  :D