Konu: Navijaci Partizana ve birlik dışı arkadaşları.  (Okunma sayısı 544 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.12.2025 00:41
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Navijaci Partizana birlik üyeleri ve birlik dışı OOC arkadaşları ( Alex_Jokic Isaias_Cazalla Aan_Lijeskic Daronte Ford Milijan Bojevic )
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Arkadaşlarım.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DeathMatch, Noob DM, agresif rol, non rp, fear rp, imla kuralları, yrb, metagaming, trolling

Spoiler: GösterGizle
1.1) GENEL KURALLAR
Birlik yöneticileri kurdukları birliğin konsepti hakkında ön çalışma yapmalı, konsept hakkında bilgi sahibi olmalıdır.
Senaryo birlikleri hariç hiç bir birliğe OOC şekilde destek verilmeyecektir, bu yüzden birliklerinizin mantık çerçevesinde büyük organizasyonlar yerine küçük gruplar olan Crew, Brigada, Organization vb. olarak başlaması önerilir.
Tanınmış mafya veya çetelerin rolleri yapılamaz. (örnek: The Demeo Crime Family, Carleone Crime Family..vs.)
Terör örgütü, Özel askeri tim gibi konseptler kesinlikle yasaktır.
İllegal birlik kurallarından herhangi bir ihlali sonucunda birlik lideri de sorumlu tutulabilir, bu yüzden birlik liderlerinin birlik üyelerini bilgilendirmesi ve üye seçimlerinde dikkatli olması gerekir.
İllegal oluşum üyeleri, herhangi sivil vatandaşın yanında rolün gidişatına dikkat etmelilerdir rolleri mantık çerçevesinde olmalıdır.
Birlik liderlerinin ve birlik üyelerinin başka birlik liderleri veya üyeleri ile çeşitli kanallardan (Discord,skype) vb. gibi platformlarda oyuna bağlı olarak birbirine hakaret etmesi ve bunun yönetim tarafından saptanması sonucunda her iki tarafa da yaptırım uygulanır.
Herhangi bir oluşum liderinin başka bir birlikle, rol gidişatı sonucu diplomasi veya savaş rolleri kabul edilebilir. Ancak iki birlikten birisi herhangi bir şekilde kapanıp, yine aynı ekip ya da büyük çoğunluğu başka bir birlik kurduğunda, rol gidişatı olmaksızın geçmişteki rol gidişatına bağlı olarak sorun yaşadığı birliğe kin gütmesi, rol baltalaması saptanması halinde birliğe yaptırım uygulanır.
İki birlik lideri veya birlik arasında OOC bir gerilim oluştuğunda bu sorunu ilk olarak kendi aralarında, çözülmemesi halinde "Faction Management" ile iletişime geçilmesi gerekir.
Köstebek rollerı serbesttir fakat illegal karakterlerin birbirine yaptıkları fiili rol esnasında (takip, kovalamaca, adam kaçırma vb.), polis departmanına hiç bir karakter sığınamaz, böyle bir rol izleyemez. Ancak bir sivilin ihbarı üzerine ya da tesadüfi bir şekilde gerçekleşen PD ekiplerinin role katılımıyla PD bu rollere müdahale edebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik açacağımız bölgede rol yapıyorduk ardından ilk ssde gözüken beyaz araç ile arkadaşlarıma çarptılar, ardından 4 5 kişi oldular ve ben adamların sunucuyu bırakıp başka bir sunucuda oynadıklarını bildiğim için ve dm atacaklarını bildiğim için arkadaşlarımı uyarıyorum, adamlar ise bizi kışkırtarak kavga başlatıyorlar, yaşanılan olaylar görseldedir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Direkt olarak arkadaşları banlayın gitsin, başka sunucuda oynuyorlar. Kanıtlarını ticket üzerinden manifesto ve sylas'a ilettim tüm kanıtları ile, sunucunun huzurunu kaçırıyorlar sadece. Adamların sırf dm atmak için yanımıza gelip agresif rol yapacaklarını bildiğim için daha rol başlamadan IC ve OOC olarak adamları uyarıyorum çünkü bundan sonra biz ne zaman rol yaparsak bize gelip sıkacaklar ve rol düzenimizi bozacaklardı.

#1 - 05.12.2025 00:49
Karakterim hakkında bir ihlal ya da suçlama göremedim.

#2 - 05.12.2025 00:53
tam olarak birliği ilgilendiren kısım nedir? sistemselde hangi oyuncu mevcut? ben dışarıdayım? gravano'nun ticketinin sonuçlanmasını bekliyorum? 2 gün samp detoksu yaptık, belki crunk devilsi açarız diye kendi aramızda konuşurken rol yapmamamız kimi ilgilendiriyor? seni mi?

#3 - 05.12.2025 01:01
tam olarak birliği ilgilendiren kısım nedir? sistemselde hangi oyuncu mevcut? ben dışarıdayım? gravano'nun ticketinin sonuçlanmasını bekliyorum? 2 gün samp detoksu yaptık, belki crunk devilsi açarız diye kendi aramızda konuşurken rol yapmamamız kimi ilgilendiriyor? seni mi?

"sistemselde hangi oyuncu mevcut?"

Spoiler: GösterGizle

[/quote]

#4 - 05.12.2025 01:02
sistemselde mi yoksa rol mü yapıyo sadece bi bak

#5 - 05.12.2025 01:03
oyuncu şikayeti açmak en büyük hakkın burayı daha fazla meşgul etme

#6 - 05.12.2025 01:11
Karakterim hakkında bir ihlal ya da suçlama göremedim.

@Mobsterhere  öt bakalım

#7 - 06.12.2025 01:32
Savunma on saniye sonra gelecek.

#8 - 06.12.2025 01:33
Yanlışlıkla aranızdan birine çarpıyoruz ve 5 kişi karşımıza çıkıyorsunuz, alttan almamıza rağmen hâlâ ''Bunları biliyorum sallayın, tamam mı gerçekten'' diyerek bizi lafı tutuyorsunuz ve Alex Jokic karakteri ''Ne dememizi istiyorsunuz?'' diyerek size karşı çıkıyor, burada bir problem yok. Aramızda laf dalaşı oluyor ve silah çekiyorsunuz, biz üstün gelince hemen foruma damlayıp Deathmatch diye şikayet açıyorsunuz.

''ben adamların sunucuyu bırakıp başka bir sunucuda oynadıklarını bildiğim için'' Öyle bir durum söz konusu değil, aktif olarak Vice Roleplay'de oynuyoruz, deliler gibi kafanızda kurmayın.

#9 - 06.12.2025 05:08
bn bışiy yapmadım