Konu: Toplu kural ihlalleri  (Okunma sayısı 141 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.12.2025 02:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Keywon_Lane @Rooza33 Jaymore_Mills @ikiyetmislik

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02/12/2025 02:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Deathmatch, god mode şüphesi, aktif rolde /q, car ramming ve multiaccount

Alıntı
1. Hesap Kuralları

Vice platformu üzerinde oyun ve forum hesabı olarak her hesabın tek bir kullanıcısı olmalıdır. Forum ve oyun hesaplarını birden fazla kişi kullanamaz. Hesaplarınızı bir başkasına devredemez, aktif bir oyun hesabınız varken yeni bir hesap oluşturamazsınız. Forum hesabınız yasaklandığı zaman SAMP üzerindeki hesabınızda aynı şekilde yasaklanacaktır. Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

Aynı ağ üzerinden bağlanan kişiler, ticket yoluyla bunu bildirerek onay geldiği taktirde giriş yapabilirler. Aksi taktirde çoklu hesap kullanımından yaptırım uygulanır.

Size ait olan hiç bir hesap transfer edilemez ve başkasıyla paylaşılamaz. Şifrenizi başkasıyla paylaştığınız taktirde iki kişinin kullandığı hesaplar yasaklanır, buna ekstra kişinin başka kullandığı hesap varsa onlarda aynı şekilde yasaklanarak platformdan uzaklaştırılır.

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Araçla gezinirken bu arkadaşlara denk geliyoruz, bir anda bize buraya bakın diyip ateş açıyorlar, (Kaydı sonradan açtığım için bende o kısım yok savunma yaparken kendileri paylaşırsa iyi olur.) kendilerini hiç bir şekilde tanımıyoruz. Tamamen dm amaçlı bir olay. Daha sonrasında durup karşılık verdiğimde Jaymore_Mills karakteri direkt olarak aracı üzerime sürüp beni o şekilde düşürmeye çalışıyor. Keywon_Lane karakterine videoda da gözüktüğü gibi bir çok hit atıyorum ancak kesinlikle düşmüyor, sadece şüphelendiğim için god mode şüphesi yazdım. O kısımda incelenirse sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):Jaymore_Mills karakteri market caddesi üzerinde düştüğü yerden kalktığı gibi airbreak diye adlandırılan bir 3. parti yazılım ile uzaklaşıyor. (Bu kısımdaki yazdıklarımı kendisi çok iyi biliyor, yaklaşık 7 kişinin yanında bunu yaparak uzaklaştı.) Ve ayrıca kendisinin multiaccount olduğunu düşünüyorum, hesap 05.11.2025 tarihinde açılmış. (Hile ile uzaklaştığının kanıtı mevcut değil, yanlarında bir arkadaşları daha vardı, o arkadaş da tp attığı için ban yedi zaten. Son olarak Keywon_Lane adlı karakter bize sivil şekilde sıkıyor. (Değerlendirirken mutlaka bu yazdıklarımı bir gözden geçirin.)

#1 - 03.12.2025 08:21
kardeşim mermi tutmuyor ki god diyorsun biraz aim çalış da öyle gel orda elimde deagle olsa hepinizi yere sererdim, sen daha bir mermiyi zor tutturuyorsun hit gözüküyor ama hangimize vuruyorsun belli değil rastgele sıkıyorsun ne denk gelirse mümkünse savaşlara katılma . Dua et orda mermim bitti yoksa ayakta kalamazdın ::)
« Son Düzenleme: 03.12.2025 08:23 Rooza33 »

#2 - 03.12.2025 08:41
kardeşim mermi tutmuyor ki god diyorsun biraz aim çalış da öyle gel orda elimde deagle olsa hepinizi yere sererdim, sen daha bir mermiyi zor tutturuyorsun hit gözüküyor ama hangimize vuruyorsun belli değil rastgele sıkıyorsun ne denk gelirse mümkünse savaşlara katılma . Dua et orda mermim bitti yoksa ayakta kalamazdın ::)
aynen kardeşim evet, o silahı kim verdiyse sana hata etmiş. Benden kaçıp birde burada git aim çalış falan demen saçma, savunma yapıyorsan yap yapmıyorsan boş ileti yapma burada. Ha birde istediğin silahınla gelebilirsin yanıma sıkıntı yok. Ek olarak aim'im senden kat kat iyidir, arabayla ezmeyip gelip çatışsaydınız ve düşeceğini anlayıp /q atmasaydınız ikinizide yerden kaldırmazdım :D
« Son Düzenleme: 03.12.2025 09:04 mehmetali13 »

#3 - 03.12.2025 10:18
mermim bitmese seninle fantazi yaşardım kardeşim kaçmamızın sebebi bu zaten mermi alıp geldiğimde de siz yoktunuz

#4 - 03.12.2025 13:46
mermim bitmese seninle fantazi yaşardım kardeşim kaçmamızın sebebi bu zaten mermi alıp geldiğimde de siz yoktunuz
Yokkmuyduk??? Sen mermiciden çıktığın zamandan beri peşindeydik dostum kocaman huntleyi de göremiyorsan artık :D :D :garip:

#5 - 03.12.2025 17:39
 hatırladım lan senin alt karakterle ERP yapmıştım 25k paramı aldınız  :) :D

#6 - 03.12.2025 17:44
hatırladım lan senin alt karakterle ERP yapmıştım 25k paramı aldınız  :) :D
alaka seviyesi yardı valla, afedersin ama enayi parası gibi yedik onu  :D (yazacak boş şeylerin bittiyse savunmanı yap)
« Son Düzenleme: 03.12.2025 17:48 mehmetali13 »

#7 - 03.12.2025 17:55
para pek umrumda değil zaten, olmayan item rolüne 100k  para vermişliğim var
olay zaten para değil rol yapmak siz rol yapmak yerine paraya bakıyorsunuz kafaya bak
savunma da elbet bir gün gelecek
beklemede kal kardeşim
sıkı :sampanya:

#8 - 03.12.2025 18:01
para pek umrumda değil zaten, olmayan item rolüne 100k  para vermişliğim var
olay zaten para değil rol yapmak siz rol yapmak yerine paraya bakıyorsunuz kafaya bak
savunma da elbet bir gün gelecek
beklemede kal kardeşim
sıkı :sampanya:
sen böyle millete dm atarken ben rol yapıyorum kardeşim benim sende sıkı kal

#9 - 03.12.2025 20:15
Jaymore Mills karakteri CR kapsamında cezalandırılacak.

Keywon Lane karakteri ise sivil, herhangi bir illegal oluşumda bulunmuyor. Legal Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.