Konu: [1.12.2025- Alex Berry & Enzo Dante] Araç Sürüş Kuralları  (Okunma sayısı 106 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.12.2025 20:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex_Berry & Enzo_Dante & @Alex_Berry & @Nachocheese

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.12.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları:
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gişe ihlali yapmak yasak ve bu net bir şekilde kurallarda belirtilmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Seviyesinden ötürü Enzo Dante karakterine uyarı geçilebilir fakat Alex Berry karakterinin ceza almasını talep ediyorum çünkü kendisi en ufak şeyde sunucunun çoğuna şikayet açan birisi, seviyesi yüksek ek olarak kurallara hakim olduğunu varsayıyorum.

#1 - 01.12.2025 21:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alex_Berry & Enzo_Dante & @Alex_Berry & @Nachocheese

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.12.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları:
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gişe ihlali yapmak yasak ve bu net bir şekilde kurallarda belirtilmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Seviyesinden ötürü Enzo Dante karakterine uyarı geçilebilir fakat Alex Berry karakterinin ceza almasını talep ediyorum çünkü kendisi en ufak şeyde sunucunun çoğuna şikayet açan birisi, seviyesi yüksek ek olarak kurallara hakim olduğunu varsayıyorum.

#2 - 01.12.2025 21:09
Hem tehdit ediyosun hemde gelip forum açıyosun bu arkadaş işlem görmeli bana sürekli kafayı takmış bir kişi her yaptığım şeyi buraya taşımaya başladı bide önden tehdit ediyo.

https://i.hizliresim.com/bu4v85y.png
« Son Düzenleme: 01.12.2025 21:11 Alex_Berry »

#3 - 01.12.2025 21:21
Neyi yakıştıramadın  arkadaşın hile açmış gittiğim yerleri görebiliyor neyin kafasındasınız.

#4 - 01.12.2025 21:37
Efendim özür dilerim oyunda yeni sayılırım ve bu olayın bir sunucu kural ihlali olduğunu bilmiyordum birdaha olmayacak tekrardan özür diliyorum.

#5 - 03.12.2025 04:24
Karakterlerin daha önce bu bağlamda ceza almamış olmasından mütevellit bu seferlik uyarmış olalım, tekrarlamayın.