Konu: Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 188 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.12.2025 00:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kai_Saga @OldSaga

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.12.2025 - 23.50 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 14.4. Dolandırıcılık: Herhangi bir şekilde karşıdaki karakteri kandırarak para kazanmaktır. Dolandırıcılık için para limiti bir kişi için $25.000 olarak belirlenmiştir. Dolandırılacak kişi en az 10 seviye olmalıdır. Herhangi bir şekilde araç, ev, işyeri gibi taşınmaz mülklerin satışı veya envanterdeki eşyalar için dolandırıcılık yapılamaz. Meslek veya tamamen legal hizmetler için hiçbir şekilde dolandırıcılık gerçekleştirilemez.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna girdiğimde /sonreklamlar'dan arkadaşın emlakçılık rolü altında attığı reklamı gördüm ve aradım. Red County bölgesinde bulunan evimi satmak için çağırdım arkadaş ile ilk önce başka bir şey üzerinde anlaşmaya çalıştım fakat kabul etmedi ardından kendisi bana bir rakam verdi ve orta yol olarak 2 milyon 150k fiyatında anlaştık sonrasında evi arkadaşa satacaktım fakat üzerinde para olmadığını ve bana pmden "istiyorsan ekran kaydı al, admin gelsin partnerim sisteme satıp paranı hemen vericem dedi" bende arkadaşa inanaraktan pmden böyle bir şey dediğinden ötürü evi bir dolara bıraktım ve arkadaş bana chatlogumda da gözüktüğü gibi 2milyon para attı 150k parayı atmadı onun dediğine göre evi sattığında para ona eksik gelmiş ve bana 2milyon 200 bin atmış fakat attığım sslere ve loglara bakabilirsiniz tarafıma 2milyon para geldi 150k eksik attı arkadaşı uyarmama rağmen atmadı, paranın eksik gelmesi beni ilgilendirmez bir fiyattan anlaştık ve buna uymadı tarafıma paranın verilmesini ve bu olaya örnek diğer oyuncuları dolandırmaması adına cezalandırılmasını istiyorum. Arkadaş kendini çok zeki sanıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Burada 2 milyon 150kya anlaşıyoruz ve bana pmden parası olmadığını partner olduğunu admin çağırabileceğimi söyleyip beni inandırması ve sisteme satıp direkt parayı vereceğini söylüyor - https://i.hizliresim.com/k0b1vjm.png
- https://i.hizliresim.com/qp39yhl.png
Hala 2milyon 200 verdiğini idda ediyor kısacası dolandırıyor - https://i.hizliresim.com/5hvrwmt.png
- https://i.hizliresim.com/ry53t9t.png
- https://i.hizliresim.com/gggeh85.png

Ek açıklamalar(varsa): Paramın verilmesi ve cezalandırılmasını istiyorum. Chatloglarıma baktığınızda parayı eksik verdiği mevcut, loglara da bakabilirsiniz.

#1 - 01.12.2025 00:13
 Sana pm'den dur bi hesaplayalım dedikçe ard arda cümleler ile anlatımı kestin pm kapatıp gittin.Olayın aslını astarını öğrendim bug varmış ticket da attım zaten. 2.250.000 yazan sistem /onayla dediğimde 2.150.000$ verdiği için bizim hesap karıştı.Pm den laf yarıştırmak istemediğim için fazla kapılmadım.Şimdi gelirsen Grotti'de paranı verebilirim.

#2 - 01.12.2025 00:15
 Ayrıca lütfen şikayeti de silme ki ticket attım bug olduğunun kanıtı olsun.

#3 - 01.12.2025 00:27
Arkadaşın eksik verdiği paranın geri kalanını aldım.

#4 - 01.12.2025 00:29
 Kişiye parasını verdim. Sistemsel bug olduğu için 2.250.000 $ teklif eden sistem /onayla dediğimde 2.150.000$ vermiş hesap oradan karıştı.Pm lerde de görünüyor dur bi hesap kitap yapalım sayalım derken kendisi ard arda yazıp konuşma şansı tanımayıp pm kapatmıştır.Şimdi parasını verdiğimde de dolandırıcı diyerek pm kapattı.İletişim sorununu çözmeden muhatap olmayalım dolandırıcı diyecek son insan olmalısın.

#5 - 01.12.2025 00:29
Aldın ve pm den dolandırıcı diyerek yine pm kapattın. Paranı aldın,şikayet dursun açtığım ticket için kanıt olur.

#6 - 01.12.2025 02:11
Aldın ve pm den dolandırıcı diyerek yine pm kapattın. Paranı aldın,şikayet dursun açtığım ticket için kanıt olur.
Dolandırıcı hitabını sana belirttiğin gibi kullanmadım dostum, sana pmden söylediğim " umarım bir gün bir daha birini dolandırmazsın, iyi oyunlar " dedim, söylediğin şeyleri başka yere çekme bu şikayeti açmasaydım parayı vermeyeceğini biliyordum. Arkadaşın bu davranışı bir daha yapmaması adına cezalandırılmasını istiyorum.

#7 - 01.12.2025 07:25
Arkadaşım veya dostum olamazsın. Senin oyunundaki parana tamah edecek olsam 200-200 yollamazdım bunu sen de biliyorsun.İnsan konuşurken ard arda PM atıp ardından PM kapatan yine sensin. Tekrar tekrar söyleyeyim ki insan kendini unutmasın. Lütfen muhatap olma,anlaştık mı? Şimdi lütfen tekrar ömür boyu PM kapat.

#8 - 01.12.2025 14:39
Arkadaşım veya dostum olamazsın. Senin oyunundaki parana tamah edecek olsam 200-200 yollamazdım bunu sen de biliyorsun.İnsan konuşurken ard arda PM atıp ardından PM kapatan yine sensin. Tekrar tekrar söyleyeyim ki insan kendini unutmasın. Lütfen muhatap olma,anlaştık mı? Şimdi lütfen tekrar ömür boyu PM kapat.
kanka ilgi isteme oyununa bak sende bende iyi biliyorduk dolandırmaya calıstıgını dolandırmamaya calıssan bu kadar inkar etmezdin 11 kere verdiğini hatta ss atsana illa ss almışsındır 11 defa yolladığına dair sslerine ve loglara baksın adminler yani bir de ciddi ciddi yazmıs arkadasım veya dostum olamazsın diye  :D ::) ::)

#9 - 01.12.2025 14:40
arkadaşa herhangi bir ilgi vermeyeceğim, tarafımca yanıt gelmeyecektir