Dostum bu hikayeyi yeğenlerine anlat, hikaye o kadar saçma ki Yusuf Güney’in teorileri daha mantıklı geliyor. Bilmem bla bla bla Nacat karakteri 2 3 kez önüme çıktı seviyesine baktım 18 leveldi silah taşıyabilirdi, bende bana sıkmasın diye sıktım. Uyuşturucu madde kullanımını bırak, 7 yıldır samp platformundayım böyle saçma bir yalan görmedim. Bari yalan söylüyorsun sırf dmden jail yememek için bari düzgün yalan söyle, çocukla rol ss yapıyoruz seni ilk defa görmüşüz gelip bana sıkıyorsun. Hadi onu da geçtim diyorsun ki ben seni sizin hoodunuzda gördüm, be müslüman insan. Ben bir kez olsun bizim hoodda ne afk atmışım ne de q atmışım. Ben her afk bıraktığımda Little Libertyde bulunan işletmemin içerisinde afk atıyorum. Bunu da tüm birlik üyeleri biliyor, sürekli olarak oradan rol yapmak için çıkıyorum. Tamam dostum, bak Mahsun Karaca’nın dediği gibi; yolda ilerlerken bir soyguna rastladın ve soygunu yapan kişiler sana bir milyon TL para mı verdi? Onlar inanmayabilir, ben sana inanıyorum!