Konu: alfredo guzman, antonio pellegrini (ihlaller zinciri)  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 30.11.2025 22:58
https://hizliresim.com/pfwxix5 Burada ilk sıkan karşı taraf gözüktüğü gibi ayriyetten bana sıkan arkadaş kinlenmiş ki pmden aç şikayetini oğluş diyor taraf durduk yere agrasif rol yapmaya çalışıyor. ayriyetten trollinglik bir olay yok fear rp de yapma zorunluluğum yok çünkü Antonio da tabanca olduğu belli

1 ) Arkadaşın da kendi kendini ele vermiş, sen de. Yan karakterine laf etmişiz ve ana karakterinden gelip sıkmış.
2 ) Chatte de gözüktüğü gibi SIK ANNENİ SİKTİREYİM yazmışsın. Sen beni teşvik ediyorsun, yeni açılmış bir birliğe bunu yapamazsın.
3 ) Olay 29.11.2025 tarihinde oldu ve 30.11.2025 tarihinde tekrar gelip sıkıyorsunuz. Gereken kanıtlarım;

30.11.2025 22:29

30.11.2025 22:52

#11 - 30.11.2025 23:03
Yaptıkları şey troll ve dmden başka bir şey olmadığı için bende onlar nasıl gelirse karşılık veriyorum. Bir ihlal yaptığımı düşünmüyorum, birlik üyelerim oyuna girmiyor bu şahıslar yüzünden. Rol zevkini kaçırmalarına izin veremem, yazık.

#12 - 30.11.2025 23:07
Alt karakterimle gelip Alfredo_Guzman'a sıkmasaydınız hiç böyle bir şey olmuyacaktı.

#13 - 01.12.2025 00:06
Alt karakterimle gelip Alfredo_Guzman'a sıkmasaydınız hiç böyle bir şey olmuyacaktı.

Ne demek istiyorsun ama alt karakterin geçtiği için zaten otomatik olarak sen suçlusun. Alt karakterin ile yaptığın şeyi ana karakterin ile şekillendiremezsin, böyle bir şey mi var?

#14 - 01.12.2025 00:18
Kral alt karakterimle geliyorum oraya. Alfredo_Guzman'la beni motordan indiriyorsunuz ondan sonra sıkıyorsunuz yanımdaki adama. Alfredo_Guzman da benim IC ana karakterime anlatıyor bunu ve geliyorum size ilk şekilde ev soruyorum ve sanki AFK atarmışcasına takılıyorsunuz attığınız emote bile değişik diskalifeye eder diye bi emotemi olur dostum? Burada gelip arkadaşıma sıkıp ondan sonra size sıkmam size garip gelmesin. İhlal zinciri diye konu oluşturmuzsunuz ortada kural ihlali görmüyorum. @Elynn Yanıtlanmasını rica ediyorum.

#15 - 03.12.2025 05:01

Bu tip bir şey yapamazsınız, yapıyorsanız da altını doldurmak zorundasınız ve rolün hiçbir altyapısı bulunmuyor. Ceza verilecek.