Konu: Richie Manfredi - /b Bölme  (Okunma sayısı 151 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2025 17:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @moneyminded

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kleinman üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Screenshotta belli.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Aktif Rolde /b Bölme

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşları rol sonucundan vurduk, vurduktan sonra rolü /b ile böldüler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Keyifli roller.

#1 - 29.11.2025 17:45
basit bir kufur yuzunden vuruldugum icin anlam veremedim. ayrica birlik liderim birlikler arasi  bir illegal yasagin devam ettigini soyledigi icin sizin tarafinizdan vurulmayi beklemiyordum bu yuzden /b boldum. eger bilirkisiler de ihlal yaptigima karar verirse zevkle ihlalin cezasini cekerim, iyi forumlar  ::)

#2 - 29.11.2025 17:47
Admin rolü durdurmadığı sürece sunucu kuralları gereği ve sürekli roleplay kavramından dolayı /b kanalını kullanamazsın, sonuçlanabilir.

#3 - 29.11.2025 17:52

birlik liderim dc grubuna bunu gondermisti. sonuclanabilir
« Son Düzenleme: 29.11.2025 17:55 moneyminded »

#4 - 29.11.2025 17:57
Sonrasında da bu gönderildi, ayrıca sizinle savaşta da değiliz ne alaka anlamadım.

Sonuçlanabilir.

#5 - 29.11.2025 18:02
selamlar, anomaly'in o yazısını çekip atmıştım discord grubuna. ben de birlikteki arkadaşlarıma pazartesiye kadar kavga, gürültü, silahlı rollerden kaçının dedim.

#6 - 29.11.2025 19:59
Şikayet sürekli roleplay üzerine, moneyminded kullanıcısı rolü bölsede ağır bir mağduriyet veya sorun görünmüyor. Ayrıca sevkiyat için organize edilen ateşkesin sonlandığından haberi olmadığından rol dışı bir tepki veriyor görünüyor. Ateşkesler oyun kuralı değil, ihlal edilmesi durumunda da(Burada edilmemiş, sonlanmış) bunu rolde Valachi üzerinden sürdürün. Bir seferlik uyarıyoruz.