Konu: Hile ve DM  (Okunma sayısı 271 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2025 16:55

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adrian Manstein - @PAR AMOUR Michael Kleinman - @Geben meine Tabanca  David Reinmann @beroxdd
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Richie Manfredi - @moneyminded

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sste mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Slient hilesi ve DM ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Richie Manfredi karakteri ile motor üzerinde gezerken bu arkadaşlar AK-47, UZI gibi silahlarla bize drive-by atıp vuruyor.

Ayrıca son kanıta yetkili bakacak olur ki atılan tüm hitlerin kafaya gitmesi slient veya aimbot şüphesi oluşturuyor. Umarım gereken yapılır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  https://hizliresim.com/p370c40

https://hizliresim.com/lhrrpol

https://hizliresim.com/tpupacm

Ek açıklamalar(varsa): Haftanın öne çıkan birliklerine falan giriyormuş :D gereken yapılırsa sevinirim.

#1 - 29.11.2025 16:58
2. Kanıta da bakınca fark ettim, Adrian Manstein karakterinin bana attığı hitlerde de tamamen kafa atması hile şüphesini doğruluyor

#2 - 29.11.2025 16:59
Spoiler: GösterGizle

sadece bize degil herkese karsi gereksiz agresifler, dm ariyorlar. ayrica edilen 1 kufur yuzunden 3 kisinin db kalkmasi guldurdu, bol sans (hile kullanmayin)

birlik liderim dc grubuna bunu gondermisti. sonuclanabilir
« Son Düzenleme: 29.11.2025 17:56 moneyminded »

#3 - 29.11.2025 17:11
Kimseye agresif tutumumuz yok, attığın kanıtlarda neden sıktığımız zaten gözüküyor. Ortada hiçbir sebep yokken r20 ve r18lerin olduğu araca gelip ailevi küfür ediyosun sonra r20 karakter sana ateş açıyor ben de doğal olarak sıkıyorum hepsi bu. 

#4 - 29.11.2025 17:14
Düzgün konuşsana o ppne koyduğun adam değilsin sen. Saygılı olalım bir ihlal yok.
« Son Düzenleme: 29.11.2025 17:22 Geben meine Tabanca »

#5 - 29.11.2025 17:15
Kimseye agresif tutumumuz yok, attığın kanıtlarda neden sıktığımız zaten gözüküyor. Ortada hiçbir sebep yokken r20 ve r18lerin olduğu araca gelip ailevi küfür ediyosun sonra r20 karakter sana ateş açıyor ben de doğal olarak sıkıyorum hepsi bu.
kardes motoruma 3-4 kez carpip kactin, anana degil yedi sulalene bile sovebilirdim ama sadece anana sovmeyi uygun gordum oyunda. hile kullanmayin

değiştirmeseydin iyiydi

#6 - 29.11.2025 17:17
Mind Vorteks izleyip burada ahkam kesmeyelim, gerekli savunmayı yukarıda arkadaşım yaptı. Sonuçlanabilir.

#7 - 29.11.2025 17:19
Hasarlar ssiyle hile iftirası atıyosun, drivebydayım ve oldukça yakınındayım ortada hile falan yok. Basit bi rol sonucu iftira atarak şikayet açmışsın

#8 - 29.11.2025 17:27
Ortada hiçbir sebep yokken gelip r20 karakterime ve yanımdaki adamlara ağır küfür ediyorsun.

Bu ss'de küfür ettiğinide kabul ediyorsun.

Dün akşam da birliğimde soldier rolü yapan yeminli üye bir karakteri ve yanındaki ayakçıları hiçbir sebep olmaksızın gasp ediyorsunuz.

Yaptığınız ofansif roller sonucunda vuruluyorsunuz kısacası. 

Hile konusu için de doğru başlıktan şikayet açabilirsin, buradan hile şikayeti açamazsın ayrıca hile vs. yok. Kolay gelsin.
« Son Düzenleme: 29.11.2025 18:51 Geben meine Tabanca »

#9 - 29.11.2025 19:55
Ateş etmek için savunmadaki sebepler yeterli görüldü, UZI ağır silah sınıfında değil, AK-47, Shotgun gibi ağır silahlar ile bisiklet/motor vb. sürmek yasak. Şikayette motordan UZİ ile ateş edilmiş. Şikayet kapatıldı.