Merhabalar, iyi akşamlar. Edward Magadinno karakteri ile görülmüş olabilirim, bu olay için farklı bir şikayet oluşturdum zaten. Vendettaboss'un Ronald Baggiari karakteri sivil, onun yanında durduğum için vuruluyorum. Ronald Baggiari karakteri sivil olmasa bile tekrar söylüyorum, rolde husumetli olduğunuz birini görünce yamyam gibi yanındaki herkese ateş edemezsiniz, size böyle bir hak doğmuyor. Bilmediğiniz için tekrardan örneklendireyim, belki ben bir korsan takcisiyim, belki Ronald Baggiari'yle kaza yaptım, belki de yol tarifi sordum. Neden kaçırılıyorum veya ateş yağmuruna tutuluyorum? David Alikaj karakterini Cordizelli'den sandık yazmışsın, yanımdaki arkadaşım John Troshani karakterini neden Cordizelli'den sanmadınız da sadece beni sandınız? Sürekli kendinizle çelişiyorsunuz, sürekli mağduru oynuyorsunuz. İddia eddiğiniz şeyler, adminlerin bize arka çıkması. Elynn isimli yetkili buga düştüğümde ve mesajlarım ona gitmediğinde yanlış anlayarak beni jaile attı. Discord ticketı oluşturup durumu izah ettim, gerekli ekran görüntülerini attım ve cezadan çıktım. Konu başlığına /b bölmek yazdığını da anlamış değilim. Role uyuyorum, beni kaçırmaya çalıştığınızda arabaya binip sizle devam ediyorum. /b'den mesaj attığımda arabadaki arkadaşların benden daha çok konuşuyor ve mesajlarını spamlıyor. Herkes kendi payına düşen bölümü açıklamış, daha fazla savunma yapmak istemiyorum. Sonuçlanabilir.