Konu: Maske#59524 - Hile kullanımı  (Okunma sayısı 541 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2025 18:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Maske#59524
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi, cordizelli
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.11.2025, 02:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla aktif kovalamacadayken çıktığımız çatıya, Maske#59524 adlı arkadaş bir anda teleport, airbreak ikisinden biri ile çıktı. Ardından kendisine sıkmaya başlayınca yüksek ihtimal canı azalınca geri teleport attı. Videoda izlerseniz görürsünüz çatıya çıkacak bir alan yok.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):teleport atmayın

#1 - 29.11.2025 10:32
Aksam savunma atacagim.

#2 - 29.11.2025 19:12
Şimdi savunma atıyorum.

#3 - 29.11.2025 19:13
Birliğinizden 5 6 kişi 1 hafta içerisinde banlandı bunuda belirtmek isterim.

#4 - 29.11.2025 19:54
Öncelikle selamlar. Şunları belirtmek isterim, sunucuya hile sokulmuyor biliyorsunuz. Son getirdikleri hile anticheat sistemler sayesinde bu sizin için önemsiz, çünkü açılan şikayetlerde yediğiniz banlarda görüyoruz hileyi sokabildiğinizi.

O videoda arkadaş bizi tek araba olarak göstermiş ama biz orada yanlış değilsem 2 veya 3 arabadaydık. Bunlar çatıya çıkınca ben arkalarında sızıyorum, sıka sıka tabi kolum tutmuyor. Sonrasında orada birini düşürüyorum, arkadan gelen silah sesiyle bana dönüyorlar. Sayın admin, buraya kadar yanlış yalan bir şey yok. Arkadaşlar yanılmış olabilir. Orada birini düşürdükten sonra aşağı atlıyorum fakat arkadaşın ekranında teleport atmışım gözüküyor.

Burada kimse temiz değildir, illa herkes hile kullanmıştır. Teleport atmak için haritadan bir yeri seçmemiz lazım fakat ona bile fırsatım olmuyor, çünkü teleport atmıyorum. Aşağı doğru atlıyorum, oradaki şemsiyelere doğru. Canım da 3 veya 5 gidiyor. Gerçekten canımın log kayıtlarının incelenmesini talep ediyorum. Teleport atınca can gitmez, fakat ben teleport atmadığım için canım gidiyor yere düşünce. Lütfen rica ediyorum, log kayıtlarına bakılsın. Ben hile değilim. Modloader bile kullanmıyorum efendim.

İkinci kısımda arkadaşın videosuna bakınca gerçekten ben de şaşırdım fakat hile değilim. Bu durumu arkadaşlarıma söylediğimde desync veya lag spike hatası olduğunu söylüyorlar. Siz de biliyorsunuz geçmişteki hile şikayetlerinde olsun bu durum çok yaşanıyor. Sunucuda bu aralar aşırı lag olduğunu da herkes biliyor sayın yetkilim. Eğer arkadaşların rol zevkini bozmuş isem gerçekten benden kaynaklı değil, sunucudan kaynaklı bir durum. Yine de özür dilerim eğer benden biliyorsanız.

Samp dediğim ortam 20-25 yıllık bir platform. Yere de düşersin, yere de serersin. Burada kinlenmeye gerek yok, hepimiz bir oyuncuyuz. Düşmanlığa gerek yok dostum. Her şey illegalik değil, yeri geldiğinde pizza kurye rolü bile yaptığımız oldu. Bir adam vuracağız diye teleport atmaya gerek duymayız, bileğimize güveniyoruz. Kalp kırmamaya dikkat ederiz ve sunucuya hile de sokulmuyor. Teşekkür ederim sayın arkadaşlar.

Sonuçlanabilir efendim @chikobyte

#5 - 29.11.2025 20:00
Oraya çıkmanın herhangi bir yöntemi yok, fakat savunmanı yaptıysan yetkili gerekli kararı verir. Benim şüphem oraya airbreak yada teleport ile çıktın.

Dediğin gibi bu oyun için kinlenmeye, düşmanlığa gerek yok. Her şey rolde kalsın. Savunman için teşekkürler.

#6 - 29.11.2025 21:17
Oraya çıkmanın herhangi bir yöntemi yok, fakat savunmanı yaptıysan yetkili gerekli kararı verir. Benim şüphem oraya airbreak yada teleport ile çıktın.

Dediğin gibi bu oyun için kinlenmeye, düşmanlığa gerek yok. Her şey rolde kalsın. Savunman için teşekkürler.
Teşekkür ederim dostum ama oraya çıkmanın yolu var kalın bir duvar istersen senin için video atabilirim.

#7 - 29.11.2025 21:58

Teşekkür ederim dostum ama oraya çıkmanın yolu var kalın bir duvar istersen senin için video atabilirim.
İmkanın varsa paylaşırsan daha iyi olur

#8 - 30.11.2025 00:54

İmkanın varsa paylaşırsan daha iyi olur
Oyunda değilim şimdi girip paylaşıyorum dostum beklediğin için teşekkür ettim.

#9 - 30.11.2025 06:11
Hocam size yarın kesin olarak atacağım oranın çıkışını anlayış sağladığınız için teşekkür ediyorum kusura bakmayın.