Konu: Maske_56560 Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 1058 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2025 03:56
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske 56560
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @diawind
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/11/2025 2:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Şikayet edilen oyuncu Maskeli #56560'ın hareketleri, Silent Aimbot kullanımını kesin olarak gösteriyor. Aktif çatışma sırasında, Maske_56560 görünür bir hedefe nişan almamasına veya nişangâhı farklı bir yöne dönük olmasına rağmen ateş ettiğinde, mermiler görünür hedefine değil, doğrudan arkasındaki oyuncuya (James Mangieri - video sahibi) isabet etmekte ve hasar işlemektedir.
Bu yaşadığımız durum, oyuncunun yerel nişan bilgisinin sunucuya iletilen mermi hedefi tarafından manipüle edildiğini yani Silent Aimbot kullanıldığını kanıtlar. Zira, normal oyun mekaniğinde nişan alınmayan veya fiziksel bir engelin arkasındaki hedeflere mermi isabet etmesi ve hasar işlemesi mümkün değildir. Açıklamasız, savunmasız bir şekilde arkadaşın hile kullandığını görebiliyoruz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Kimse açısından kabul edilebilir bir savunması olmadığı için bizden bir ileti daha gelmeyecektir.
« Son Düzenleme: 28.11.2025 04:04 the hasaninho »

#1 - 28.11.2025 04:08
Maske 56560'ın 28/11/2025 03:56 tarihinden itibaren log kontrolünün yapılmasını rica ediyoruz. Mal varlık aktarımının önüne geçilmesi için atılan bir iletidir.

@Unexpec0 adına açtığım bir şikayettir.
« Son Düzenleme: 28.11.2025 04:18 the hasaninho »

#2 - 28.11.2025 11:18
bu şikayetten hiçbir şey çıkmaz, dün gece servera restart atıldıktan sonra herkeste senkron hatası oldu. aynı şekilde daha önce banada şikayet açılmıştı. şikayet reddedilmişti.

#3 - 28.11.2025 11:43
şikayeti biraz daha inceledim, böyle bir şikayetin açılmasını garipsedim. bu şikayette kişiyi silent, aimbot kullanıyor gibi göstermek mümkün değildir. Ortada hileyi kanıtlayan en ufak bir pov bile yok. senkron hatasına bakıp “silent” diyemezsiniz kardeşim. karşı tarafın videosunda mermilerin farklı bir açıdan gidiyor gibi görünmesi, bu oyunun yıllardır bilinen klasik senkron hatasıdır. bu tarz pov ların hiçbirinin hile kanıtı olarak değeri yoktur. bu şikayetle karakterin silent ya da aimbot kullanıyor gibi göstermek mümkün değildir. sadece senkron hatasından kaynaklı bir durum. düştükten sonra gidip boş yere şikayet açmanın manası yok, gayet temiz bir şekilde düştünüz.  ::)
« Son Düzenleme: 28.11.2025 13:50 Carl_Green »

#4 - 28.11.2025 12:54
Senkron hatalarının neye yol açtığını nasıl sonuçlar doğurduğunu sonuçlayacak admin bakabilir. Laf kalabalığı yapmak istemediğimden detaylı bir yazı eklemedim.

Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 28.11.2025 15:52 the hasaninho »

#5 - 28.11.2025 16:50
şikayeti biraz daha inceledim, böyle bir şikayetin açılmasını garipsedim. bu şikayette kişiyi silent, aimbot kullanıyor gibi göstermek mümkün değildir. Ortada hileyi kanıtlayan en ufak bir pov bile yok. senkron hatasına bakıp “silent” diyemezsiniz kardeşim. karşı tarafın videosunda mermilerin farklı bir açıdan gidiyor gibi görünmesi, bu oyunun yıllardır bilinen klasik senkron hatasıdır. bu tarz pov ların hiçbirinin hile kanıtı olarak değeri yoktur. bu şikayetle karakterin silent ya da aimbot kullanıyor gibi göstermek mümkün değildir. sadece senkron hatasından kaynaklı bir durum. düştükten sonra gidip boş yere şikayet açmanın manası yok, gayet temiz bir şekilde düştünüz.  ::)

Seni ilgilendiren çok bir şey yok. Zaten admin slient olduğunu anlayacak, arkası dönük sıkan bir adamda nasıl bir ping olabilir modemi sök tak mı yapıyor

#6 - 28.11.2025 16:53
son kez tekrar ediyorum, bu video hiç bir şekilde hile kanıtı taşımaz. oyunun klasik problemlerinden biri olan senkronizasyon hatasını göstermektedir. bu tarz görsel kaymalar ve pozisyon farkları teknik olarak hile kanıtı sayılmaz. ayrıca dün gece sunucu restartından sonra bu senkron sorunu birçok oyuncuda sık şekilde belirdi. videodaki durum da bundan ibarettir. atılan pov da, herhangi bir silent/aimbot söz konusu değildir. pov tamamen senkronizasyon kaynaklı, pozisyon farkıdır. sonuçlanabilir.

#7 - 28.11.2025 16:57

Seni ilgilendiren çok bir şey yok. Zaten admin slient olduğunu anlayacak, arkası dönük sıkan bir adamda nasıl bir ping olabilir modemi sök tak mı yapıyor

Arkası dönük sıkma olayı zaten senkron hatasının birebir sonucu kardeşim, bunu anlamayacak kadar cahil değilsindir umarım. sampda pozisyon ve yön bilgisi geciktiğinde oyuncu senin ekranında farklı, sunucuda farklı görünür. bu durumun pingle bile alakası yok tamamen senkron hatasıdır. daha fazla uzatmayın, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 28.11.2025 17:00 Carl_Green »

#8 - 28.11.2025 17:26

bu zamana kadar böyle bir senkron hatası görmedim eğer böyle bir sorun olsaydı böyle 1000 tane şikayet açılırdı kendini boşa avutma :garip: (senkron hatasına bakıp “silent” diyemezsiniz kardeşim.) = buda senkron hatası değil mi birader  :-\

#9 - 28.11.2025 17:51

Arkası dönük sıkma olayı zaten senkron hatasının birebir sonucu kardeşim, bunu anlamayacak kadar cahil değilsindir umarım. sampda pozisyon ve yön bilgisi geciktiğinde oyuncu senin ekranında farklı, sunucuda farklı görünür. bu durumun pingle bile alakası yok tamamen senkron hatasıdır. daha fazla uzatmayın, sonuçlanabilir.

istediğin kadar pingin çıksın yada sunucunun makinası patlasın böyle birşey olmasının ihtimali yok eğer sunucuda lag olsa bile kişinin yanına gidip ateş ettikten sonra sunucu düzeldiğinde sen bir anda orada gözüküp gidersin ve sunucuda lag olduğunda kişiye ateş ettiğinden 2 3 saniye sonra canı gider ama nasıl oluyorsa sen ateş ettiğin gibi kişinin canı gidiyor (kısacası silent kullanıyorsun kendini aklamak için bütün tuşlara basıyorsun  >:( )