Konu: Dante Juarez, Maske_56560  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 29.11.2025 00:54
Attığın editli görselde sözde 2.04'de seni düşürüyorum. Ama ne tesadüf ki ben 2.05'e kadar zaten yaralıyım. Anlayacağın 90 saniye geriye gittiğimizde ben 2.03 ortalarında düşmüş ve 2.05'e kadarda yaralıyım. Adminler isterse kill log ile düştüğüm ve yaralıdan kalktığım saatide inceleyebilir (: Editlediğin ss ile adminleri kandırmaya çalıştığın için yasaklanmanı talep ediyorum. ( attığın editli ssi silmeye çalışma çoktan indirdim :D )

Dostum 4v4'de düştünüz diye bu kadar çirkefleşmeye gerek yok diye düşünüyorum. Photoshop yaptığınız açıkça ortada. Ben seni çatıda düşürdüm. Fotoğrafta neden gökyüzünde olduğunu anlamadım. Artı olarak senin dediğin gerçek olsa Rk'lı bir şekilde bana vurmazdın ki ben sana sıkmaya başladığımda sen düşmemişdin. FalqoN zaten foyanızı ortaya çıkarmış, arkadaşlar yöneticiyi kandırmaktan cezalandırılsın. Artı olarak benim seni düşürdüğüme ait bir video kaydın varsa yolla buraya. Seni ilk ben düşürdüm, ona göre keşke editleseydin. Loglara bakılmalı, her neyse diyeceklerim bu kadar.

Ben size şeffah bir şekilde log kontrolü yapılabilir diyorum değil mi? İnceleme yapıldığında da benim yaralanma kayıtlarım, hasar kayıtlarım da şikayetimizi sonuçlayacak adminin önüne düşecektir. Log sonucu doğrusunun çıkacağı bir konu üzerinden yalan söyleyecek kadar düşüncesiz değilim.

/timestamp fonksiyonun açık olsaydı eğer aramızdaki saniye farkının matematiğini sana yapabilirdim. Ortaya çıkarttığınız bir foyamız da yok. Laf kalabalığı yapıp birbirimiz ile atışacağımıza bırakalım da yöneticiler şikayeti sonuçlasın. Haklı haksızı da görmüş oluruz. Kanıt niteliğinde sunduğum ekran görüntüm editlenmiş bir görüntüyse eğer cezalandırılabilirim.

#11 - 29.11.2025 01:06
Spoiler: GösterGizle

Burada yaralı konumundasın ama daha saniyeler geçmeden, yaralı rolü yapmadan aşağı kata inip James Mangieri karakterine de ateş ediyorsun. Her halükarda ceza yiyeceğin belli ama yine de sen bilirsin arkadaşım.

« Son Düzenleme: 29.11.2025 01:14 the hasaninho »

#12 - 29.11.2025 03:53

Burada yaralı konumundasın ama daha saniyeler geçmeden, yaralı rolü yapmadan aşağı kata inip James Mangieri karakterine de ateş ediyorsun. Her halükarda ceza yiyeceğin belli ama yine de sen bilirsin arkadaşım.

Tamam kanka gerekiyorsa alırız cezamızı. Adminler benim düştüğüm ve kalktığım saatleride loglardan incelesin. Ben zaten gerekli kanıtı koymuşum. Admini kandırıyorsan ( ki benim attığım sse bakarsak kandırıyorsun/ss editli ) sende cezanı alırsın olur biter. Sonuçlanabilir.

#13 - 29.11.2025 12:47

Kanka açtığın şikayet ile alakasız kanıtları buraya döküp çorba yapma. Konuyla alakası yok. Senin attığın videodan bir şikayet daha açıldı. Ona savunma yapıldı. Çocuk çocuk hareketler yapmayın size zahmet, savunmalar yapılmış. Loglar kontrol edilip sonuçlanabilir.

#14 - 03.12.2025 04:28
Kanıtlar yetersiz görünüyor.