Konu: Dante Juarez, Maske_56560  (Okunma sayısı 296 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2025 03:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dante Quarez - @crxmlox Maske_56560 forum adını bilmiyorum.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @diawind @Unexpec0

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/11/2025 02:04

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar çatışma esnasında bir değil iki değil üç kere vurarak RK yapıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Uyarı ile bu şikayetten sıyrılmamalarını rica ediyorum. Uyarılarını fazlaca aldılar.
« Son Düzenleme: 28.11.2025 19:32 the hasaninho »

#1 - 28.11.2025 03:32
Olayın yaşandığına dair bazı kanıtlar;

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179763.msg1409956;boardseen#new
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179761.0
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=179764.0

Arkadaşlar ihlal yapmadan duramıyorlar, şikayet açmaktan yorulduk.

Arkadaşlar itiraz ederlerse eğer yaralandığıma dair hasar kayıtlarının log kontrolü yapılabilir.
« Son Düzenleme: 28.11.2025 04:21 the hasaninho »

#2 - 28.11.2025 05:04
Ssi güzel editlemişsin. Yarın geliyor savunma :D

#3 - 28.11.2025 11:12
Öyleyse akşamı bekle de kim yalan söylüyor görelim. Herkes videolu oynuyor.

#4 - 28.11.2025 11:54
Öyleyse akşamı bekle de kim yalan söylüyor görelim. Herkes videolu oynuyor.
madem 3 kere düştün, niye mermiciye tp atıp savaşa devam ettin o halde?  ::)

#5 - 28.11.2025 19:33

#6 - 28.11.2025 20:03

Konuyla alakası ne gülüm bu videonun? Heryere aynı videoyu atıyorsun. Videosunu attığın kişi şikayet açtığın kişiler değil. Git kim yaptıysa bu ihlali oraya at bu videoyu. Şikayet açtığın kişilerle alakası yok videonun.

Eve geçince yapacağım ben rk için açtığın şikayetle ilgili savunmayı. Editlediğin ss ile şikayet açarken ''acaba karşımdaki insanlardada pov var mı?'' diye düşünmedin mi?

#7 - 28.11.2025 20:38

Konuyla alakası ne gülüm bu videonun? Heryere aynı videoyu atıyorsun. Videosunu attığın kişi şikayet açtığın kişiler değil. Git kim yaptıysa bu ihlali oraya at bu videoyu. Şikayet açtığın kişilerle alakası yok videonun.

Eve geçince yapacağım ben rk için açtığın şikayetle ilgili savunmayı. Editlediğin ss ile şikayet açarken ''acaba karşımdaki insanlardada pov var mı?'' diye düşünmedin mi?
Aktif çatışma ortamında bulunduğumun kanıtını atıyorum ama sen bunu bile anlamıyorsun. Yetkililer anlar. Hasarların log kontrolü yapıldığında da anlaşılır. Yalana gerek yok.
« Son Düzenleme: 28.11.2025 20:40 the hasaninho »

#8 - 28.11.2025 20:57
Attığın editli görselde sözde 2.04'de seni düşürüyorum. Ama ne tesadüf ki ben 2.05'e kadar zaten yaralıyım. Anlayacağın 90 saniye geriye gittiğimizde ben 2.03 ortalarında düşmüş ve 2.05'e kadarda yaralıyım. Adminler isterse kill log ile düştüğüm ve yaralıdan kalktığım saatide inceleyebilir (: Editlediğin ss ile adminleri kandırmaya çalıştığın için yasaklanmanı talep ediyorum. ( attığın editli ssi silmeye çalışma çoktan indirdim :D )

#9 - 28.11.2025 21:59
Dostum 4v4'de düştünüz diye bu kadar çirkefleşmeye gerek yok diye düşünüyorum. Photoshop yaptığınız açıkça ortada. Ben seni çatıda düşürdüm. Fotoğrafta neden gökyüzünde olduğunu anlamadım. Artı olarak senin dediğin gerçek olsa Rk'lı bir şekilde bana vurmazdın ki ben sana sıkmaya başladığımda sen düşmemişdin. FalqoN zaten foyanızı ortaya çıkarmış, arkadaşlar yöneticiyi kandırmaktan cezalandırılsın. Artı olarak benim seni düşürdüğüme ait bir video kaydın varsa yolla buraya. Seni ilk ben düşürdüm, ona göre keşke editleseydin. Loglara bakılmalı, her neyse diyeceklerim bu kadar.