Konu: Juan Morillo, Josue Garcia Hile Kullanımı.  (Okunma sayısı 551 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.11.2025 01:43
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Josue Garcia, @Mea @Juan Morillo @mare
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 2rkadaşların hoodundayız evlerini basıyoruz bir şekil dışarı çıkıp bizi eve kitliyorlar, sonra eve girer girmez unfreeze basıyorlar sıkmaya başlıyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Arkadaşlar girer girmez unfreeze basıyor, nasıl anladın derseniz "Yükleniyor" yazısını beklediğiniz zaman kafanızdaki "Kos Koruması" işareti gitmiş oluyor. Arkadaşlar bunu beklememiş, girdikleri gibi unfreeze basmışlar. Başlarının üstünde "Kos Koruması" yazıyor. Attığımız hitler işlemiyor. Ek olarak Juan Morillo karakteri duvardan anim kesmeye çalışıyor, Improved deagle'ını gizlemeye çalıştığını düşünüyorum. Gözden geçirilmesi gerekiyor.

#1 - 28.11.2025 02:48
tam ekran attığında savunma gelir. senin o deagleı duvara çarptırarak anim kesmeyi bileceğini zaten düşünmemiştim. iyi geceler. unfreeze de yok, incelenebilir.

#2 - 28.11.2025 12:13
tam ekran attığında savunma gelir. senin o deagleı duvara çarptırarak anim kesmeyi bileceğini zaten düşünmemiştim. iyi geceler. unfreeze de yok, incelenebilir.
kardeşim video tam ekran zaten, arkadaş hudu kapatmış

#3 - 28.11.2025 22:41
Çözünürlüğüm düşük, arkadaşın dediği gibi hudkapat yapmıştım. Ekstra bir durum yok, chat olduğu gibi gözüküyor, gizlediğim birşey yok. Yakınlaştırsaydım veya kırpsaydım blackbar olmazdı. Bence sonuçlanabilir, zaten uzun bir süre bekledim. @Elynn

#4 - 29.11.2025 07:26
sonuçlansın. video detaylı incelenirse sevinirim. arkadaş keleşi gamespeed ile sıktığı baya belli oluyor gibi. fm ekibi daha iyi anlar. unfreeze diye bi muhabbeti hayatımda kullanmadım. niye ısrarla kendi hileli olduğun videoyu paylaşıp bana ceza aldırmanın peşindesin anlamadım.

#5 - 29.11.2025 11:09
sonuçlansın. video detaylı incelenirse sevinirim. arkadaş keleşi gamespeed ile sıktığı baya belli oluyor gibi. fm ekibi daha iyi anlar. unfreeze diye bi muhabbeti hayatımda kullanmadım. niye ısrarla kendi hileli olduğun videoyu paylaşıp bana ceza aldırmanın peşindesin anlamadım.

#6 - 29.11.2025 11:29

2024'te kayıt olmuş adam bana samp fiziği öğretmeye çalışıyor birader, çıldırırsın deli taklidi yapmasıda cabası  :'(

#7 - 29.11.2025 20:41
yapma ya, arkadaşlarının hepsi hileden banlanınca 2 ay öncesinin videosuyla mı şikayet açıyorsun :D duvar buguna nasıl improved dedin o zaman o fiziği açıklasan hep beraber güleriz. 

#8 - 19.12.2025 19:09
hatırlatma

#9 - 20.12.2025 02:52
İlgili karakterlere yaptırım uygulandı.