Konu: MİXİNG  (Okunma sayısı 224 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2025 21:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mikheil_Vachnadze @bSwoxy , Quashara Sharondas @Carl_Green , Darnel Fletcher @Romorless , Maskeli#59930, Maskeli#39382

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Frank_Green @uygarr

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28/11/2025 - 20.08

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mikheil karakter adlı kişinin IC olarak aranması mevcuttu. Normal bir şekilde rolümüzü sürdürürken kişi izin almadan "sözde relog" attı. Geldiği zaman da videoda da görüldüğü gibi olanlar oldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 27.11.2025 22:06
Merhabalar öncelikle, sunucunun son zamanlarda çok drop attığı ve crash vermesi mapin silinmesi gibi olağan şeyler mevcut o an dünyam silindiği için hızlı bı felog attım ve giriş ekranında yarım saat bekledim çık gir çık gir yaptımki o anda size sıkan arkadaşlarım benim yanımdalardi herhangi bi ooc konuşma dönmedi PM den loglara bakilabilir kanıtlar eline geçer ve 1 seviye alt karakter olarak açtığım bir çar in neyden arandigini çok merak ettim oyuna bı kaç defa girdim neredeyse o çarla ve aranmam var nasıl bir olay bunu bilmiyorum dediğim gibi en ufak bı mixing söz konusu değil ic olarak arkadaşlarım oradaydı ve benimde oyunum buga düştü girişte sunucuda sorunlar yaşandığını çoğumuz biliyoruz yarım saat giremedim, kanıtlari atmak için bilgisiyarimi açacağım bu kadardı savunmam iyi günler.

#2 - 27.11.2025 22:08
İnaninki bana aranmam olacak Bir şey yapsaydım motoruma atlayıp kaçma rolü yapardim kaynatiyorsunuzdur diye düzgünce rolledim aranmalik ne yaptığımı bilmiyorum.

#3 - 27.11.2025 22:09
Amacın kaçmak olmasaydı o adamın motoruna binmezdin zaten. Her şey ortada.

#4 - 27.11.2025 22:12
Amacım kaçmak olsaydı o motora binerdim zaten yan karakterim dostum bu çar mixingten jail yese benim bı zararım olmaz, ben sana yan 1 seviye karakterimi savunmam burda yapmış olsam yaptım der olayı bitirirdim emin ol, bı mixing donseydi yapmamalarini söylerdim çünkü 1 seviye çar için hiç gerek yoktu.

#5 - 27.11.2025 22:35
Merhaba, arkadaş Relog atmadan önce karakterlerimiz oradaydı zaten. Polis ekiplerinin onu tutuklayacağını görünce kuşanıp geldik ortada mixing vesaire yok. Üstelik hood bölgemizin yakınında yapıyorsunuz tutuklama işlemini artı olarak mekanımızın önü yani orada dolaşmamız vesaire doğal birşey. İyi forumlar

#6 - 27.11.2025 22:36
savunmayı @FalqoN  yapacak
« Son Düzenleme: 27.11.2025 22:41 Carl_Green »

#7 - 27.11.2025 22:42
Selamlar. Ortada bir mixing yok. Benim işyerimin önünde arkadaşımı alıyorsunuz ve ben buna tanık oluyorum. Evimden silahımı alıyorum ve gelip sıkıyorum. Mixing tam olarak nerede? Ayrıca almaya çalıştığınız karakter yeni açıldı, daha 1 level. Nasıl aranması var tam olarak? Burada ihlali kim yapmış sizce?

« Son Düzenleme: 28.11.2025 00:50 FalqoN »

#8 - 27.11.2025 22:43
Şahitliğimi onaylıyorum, emote vermeden bize saldırdılar. Onuda eklemek istiyorum.

#9 - 27.11.2025 22:46
IC bir şekilde toplandığınız ss'ler elinizde mevcut mudur?