Konu: [27.11.2025 - Sabir_Mirzayev] İllegal Kural İhlali & Mix Şüphesi  (Okunma sayısı 129 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2025 20:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Sabir Mirzayev & @cezaevi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2025 & 20:27

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
GENEL İLLEGAL KURALLAR
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İllegal bir oluşumda olmasına rağmen aşağıda sunmuş olduğum kanıtta da göreceğiniz üzere "Üstünde ne var?" "İhbar edeyim seni amına koyayım." gibi bir cümle kuruyor, ihbar etmemiş olsa bile Genel İllegal Kuralları 10cu maddesinde yer alan kuralı ihlal etmiş sayılıyor. Ek olarak "Bekle geliyorlar." diyor. Gelenler kim? PD'deki arkadaşları mı yoksa oluşumundaki arkadaşları mı? Mix şüpheside var burada, gerekli işlem uygulanırsa sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://www.upload.ee/image/18843666/image.png
İllegal bir oluşumda olduğuna dair kanıt: https://www.upload.ee/image/18843672/Ekran_goruntusu_2025-11-27_204054.png & https://www.upload.ee/image/18843675/Ekran_goruntusu_2025-11-27_204126.png

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 27.11.2025 20:52
Kanka hahahahaha gelen giden yok şikayet açtığın şeye bak. Çocuk gibi her şeye ağlayıp şikayet açmanız çok utanç verici, oyunun zevki kalmıyor. Seni polise ihbar etsem zaten telefonumdan ederim, chatte telefon ile ilgili veya herhangi bir arama yapma ile ilgili bir yazı var mı? Ben göremiyorum. Hem seni neden polise vereyim yada arkadaşlarıma şikayet edeyim, sizin gibi yapsak şuan bu şikayetten 5-6 tane daha olurdu. Biz sizin yaptığınız her hataya şikayet açmıyoruz, sizden de aynısını bekliyorum. Biraz olgunlaşıp oyunun zevkine vararak oynasanız hepimiz daha çok zevk alırız.

#2 - 27.11.2025 21:00
Kanka hahahahaha gelen giden yok şikayet açtığın şeye bak. Çocuk gibi her şeye ağlayıp şikayet açmanız çok utanç verici, oyunun zevki kalmıyor. Seni polise ihbar etsem zaten telefonumdan ederim, chatte telefon ile ilgili veya herhangi bir arama yapma ile ilgili bir yazı var mı? Ben göremiyorum. Hem seni neden polise vereyim yada arkadaşlarıma şikayet edeyim, sizin gibi yapsak şuan bu şikayetten 5-6 tane daha olurdu. Biz sizin yaptığınız her hataya şikayet açmıyoruz, sizden de aynısını bekliyorum. Biraz olgunlaşıp oyunun zevkine vararak oynasanız hepimiz daha çok zevk alırız.
Bir hatamı görüyorsan şikayet açabilirsin, "sizin yaptığınız hataya" derken bu arada? Ben sana şikayet açtım, çoğul konuşmanı gerektirecek bir durum yok. Ek olarak kural çok açık ve net bir şekilde belli.

Alıntı
İllegal bir birlik üyesi, başka bir illegal birlik üyesini rol dahilinde polise ihbar edemez. Bununla alakalı roller yapamaz.

Ayrıca şikayeti inceleyecek olan yetkiliye cezaevi mahlaslı oyuncunun tarafıma yazmış olduğu kışkırtıcı kelimeler için forum üzerinden uyarı puanı eklemesini talep ediyorum.

"Çocuk gibi her şeye ağlayıp şikayet açmanız çok utanç verici" ne demek oluyor? Kural ihlali yapmaman için cezalandırılman ve bilinçlenmen gerekiyor, eğer ihlal yapıp sunucunun rol kalitesini düşürecek hareketlerin olursa zaten sunucu yönetimi bununla alakalı aksiyon alacaktır diye düşünüyorum, sonuçlanabilir.

#3 - 27.11.2025 21:13
tamam abi sen nasıl istersen öyle olsun abi tamam abi

#4 - 28.11.2025 01:20
Merhaba, şikayet incelendi.

Karakterin sizi PD'e şikayet ettiği görülmedi. Bir polis ile diyalogta olduğu yada ihbar verdiği chata düşmemiş, konu kilit.