Konu: Hile Şüphesi  (Okunma sayısı 338 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2025 03:25
 Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miljan_Bojevic @mazzaline  Eddie_Day @bad party  @Vice Roleplay
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @VCPD üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2025 03.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gamespeed ve Unfreeze şüphesi 00:01'de attığım taserden kısa süre için kurtulup Unfreeze kullanıyor, ve diğer karakter 00:20'den itibaren beni kovalarken gamespeed kullanarak bana vuruyor. Ve yaralıya düşürüyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
https://streamable.com/3n992w  , Farklı bir memur arkadaşın videosu :

Ek açıklamalar(varsa):İncelenmelerini talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 27.11.2025 05:28 baboli167 »

#1 - 29.11.2025 00:44
Unfreeze kullanmıyorum, yediğim taserin süresi kısa sürdüğü için direkt olarak koşarak hareket ediyorum. İnceleyecek yönetici de deneyebilir bunu, hemen kaçabiliyorum. Bu yüzden de zaten jail yedim.
Gamespeed konusuna gelecek olursak, herhangi bir şekilde gamespeed kullanmadım. Saniyede hızlıca fazla fazla yumruk atılabiliyor normal şartlarda ifp kullanılmadan.

#2 - 29.11.2025 01:26
Bu şikayeti inceleyecek olan yetkili bu videoyada göz atarsa sevinirim aynı durumu yaşıyorum

#3 - 29.11.2025 13:31
Bu şikayeti inceleyecek olan yetkili bu videoyada göz atarsa sevinirim aynı durumu yaşıyorum

Buradada belli arkadaşta gamespeed olduğu, birbirimizi kandırmaya gerek yok.
« Son Düzenleme: 29.11.2025 18:39 baboli167 »

#4 - 29.11.2025 21:59
taser yiyen yerden kalkamaz

#5 - 20.12.2025 01:21
İyi akşamlar,

Eddie Day için net kanıtlar bulunmuyor ancak diğerlerine gelecek olursak eğer Miljan_Bojevic karakterinin bariz bir şekilde diğerlerine nazaran çok daha hızlı vurduğu ve hareket ettiği görülüyor. Evet, buna SAMP fizikleri diyebiliriz ancak statslarına baktığımız zaman bu olayı gerçekleştirebilmesi için 20/20 kas gücünün olması ve buna göre hareket edebiliyor olması gerekli.

Videoda yer alan diğer iki karakter de halihazırda yasaklı ya da yeni yasaklandı, Miljan_Bojevic karakterine işlem uygulanacak.