Konu: Quashara Sharondas  (Okunma sayısı 459 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2025 15:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Quashara Sharondas @Carl_Green

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @diawind

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/11/2025 15:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NON-RP - Refuse-RP - RK

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Quashara Sharondas karakteri 14:44 saatinde ben tarafından yaralı konumuna düşürülüyor. Quashara karakteri İgnacio Herrera karakteri ile birlikte 15:06 da ateş ediyorlar ve bu durumda da RK kural ihlali yapıyorlar. İgnacio'a da ayrı bir şikayet oluşturulacak ama bu şikayetin konusu Quashara karakterine açıldı. Rol esnasında rolü bölerek /b kanalını meşgul edip rolümüzü baltalıyor. Birliklerinin kapanmasına rağmen Cordizelli ve Bunnies Shaw Boys 13 birliklerinin savaşına rolsüz dahil oluyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin
Spoiler: GösterGizle

Quashara Sharondas yaralı konumuna düşüyor.
RK

Refuse-RP ve NON-RP

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşlar dün gece fazlasıyla uyarı aldılar. Uyarı ile bu şikayetten sıyrılmamalarını rica ediyorum. NON-RP Refuse-RP ve RK üzerinden bu şikayet tamamen değerlendirilmesini talep ediyorum.

#1 - 26.11.2025 17:07
Mixing yaptığın kanıtla şikayet açıyorsunuz, nasıl bi insanlarsınız hiç mi düşünmediniz ::)

#2 - 26.11.2025 17:08
2. görselde chat kısmını kesmişler, şablona uygun bir şekilde açılmamış. şablona uygun bir şekilde açın, savunmamı yaparım.

ek olarak ise son görselde kişi uyuşturucu krizine giriyor. ve herhangi bir sallanma göremiyorum ::) anti drug kullandığı ortada. sana buradan şikayet açacağım, banlanacaksın.

#3 - 26.11.2025 17:10
Açtığın şikayette kendini yaktın dostum, antidrug, mixing hiç düşünmeden şikayet açmışsınız cidden  :D

#4 - 26.11.2025 17:14
şablona uygun bir şekilde açılırsa, savunmamı yapacağım.
« Son Düzenleme: 27.11.2025 10:58 Carl_Green »

#5 - 26.11.2025 17:17
Oğlum druglu ssi niye atıyorsun XD rezillikte bambaşka seviye bide mixte atmış OKQMWEPRKPQWE

#6 - 26.11.2025 17:21
Daha yaptığınız rolde imla kullanmıyorsunuz tek tek yazıyorsunuz  :D

#7 - 26.11.2025 17:31
bak hala antidrug, mix diyorlar. antidrug olsa sağdaki fist yerinde mi olur? terleme emotesi geldikten yaklaşıp iki üç dakika sonra baş dönmesi olur ve karaktere düşme animasyonu verir, süre boyunca yerde kalırsın. oyun hakkında bilgi edinin de öyle konuşalım.

yaptığınız ihlallerden dolayı arkadaşlarımıza ss almaları için bilgi geçiyorum.  role karşı etken bir yorum yapmadık. rol konusunda mağdur olanlar bizleriz, gerard da sürekli tekrarlanan ihlallerden dolayı bildirim yapıyor. gizlenen kısım mix değil, @diawind arkadaşımızın özeli yani rol ile bir bağlantısı yok.
« Son Düzenleme: 26.11.2025 17:39 the hasaninho »

#8 - 26.11.2025 17:38
Daha yaptığınız rolde imla kullanmıyorsunuz tek tek yazıyorsunuz  :D
cordizelli tanıtımına gir de bak bakalım kim imla biliyor kim bilmiyor.

#9 - 26.11.2025 17:39
screenshotu ben sansürledim, arkadaşımla özel mesajlaşmam paylaşmayacağım