Konu: Joe Galleo ve diğer Cordizelli üyeleri ihlalleri. [SOBEİT] [TANK.CS]  (Okunma sayısı 333 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.11.2025 15:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joe Gallo @tiphied, Maskeli #1178, Maskeli #29196, Maskeli #55021
Olaya dahil olan şahit karakter adı: El Corona üyeleri ve Tavşanlar.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Las Venturas gişelerinde çatışmaya giriyoruz, arkadaşların önüne o kadar hızlı olmama rağmen çarpıp araçlarını durdurmaya çalışıyorum ama araçları 1 gram bile oynamıyor, daha sonra videoda canıma dikkat ederseniz o hızda ve o kadar uzakta olmalarına rağmen silent ile o mesafeden bana hit atıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Yuh yani

#1 - 26.11.2025 15:46
rolün yok ne el coronayla ne tavşanlarla farklı bir birliğin sistemselindesin utanmadan savaşa dahil olmuşsun bir de saçma sapan bir videodan şikayet açmışsın.

#2 - 26.11.2025 15:49
Diğer şikayette aynı video ve yaptığım savunma zaten duruyor, sen silent ne bilmediğin için fazla kafanı yorma bence. Silent ile sıksak üstüne bir de canın gitse 117hp bir anda 115hp değil sıfır olur, zeki sanmayın kendinizi. Ayrıca o çok taktığınız tank.cs ne bilmiyorum ben, duvar ile pt atan araç arasında kaldığım için sarsılmamışım vuramamışsınız.  :D Şikayet açmak için şikayet açıyorsunuz. Ayrıca video kayıtlı oynamak ya da her dakika SS almak zorunda değilim ki iyikide almamışım, bomboş safsata bir şikayet olmuş. Savunma yapmayacağız, en baştada söylediğim gibi diğer şikayette gereken şeyler yazıldı.
« Son Düzenleme: 26.11.2025 15:54 tiphied »

#3 - 26.11.2025 15:50
Diğer şikayette aynı video ve yaptığım savunma zaten duruyor, sen silent ne bilmediğin için fazla kafanı yorma bence. Silent ile sıksak üstüne bir de canın gitse 117hp bir anda 115hp değil sıfır olur, zeki sanmayın kendinizi. Şikayet açmak için şikayet açıyorsunuz. Ayrıca video kayıtlı oynamak ya da her dakika SS almak zorunda değilim ki iyikide almamışım, bomboş safsata bir şikayet olmuş. Savunma yapmayacağız, en baştada söylediğim gibi diğer şikayette gereken şeyler yazıldı.
Tamam savunmanız bu kadarsa sonuçlanabilir.  :D

#4 - 26.11.2025 16:05
rezillik konusunda bu adamların üstüne tanımıyorum. videoya koyduğu sese bak yıl sanki 2022

#5 - 26.11.2025 17:36
kanka yalnız videoya koyduğun banlanan kişinin banı açıldı sizden kaç kişi ban yemişti  :D :D :( :( :-\

#6 - 26.11.2025 18:10
video kırpılmış şikayet niteliği taşımıyor

#7 - 26.11.2025 19:17
rezillik konusunda bu adamların üstüne tanımıyorum. videoya koyduğu sese bak yıl sanki 2022
Utanması gereken kişilerin bizim tarafımız olduğunu düşünmüyorum, bir kendinize bakın kanki diyecek bir şey bulamıyorum daha fazla ileti atıp şikayeti kirletmeyin.
https://streamable.com/cpiwfk  :D :D
Bence sen daha fazla abilerinin sana atıp "Bunu şikayete ekle kardeşim." dediği videoları piyonluk yapıp buraya atma. Attığın videoda yasaklanan adam tamamen o sırada spec atan adminin hatasından dolayı yasaklandı, dahasında zaten gerekli kanıtlar kullanılarak yönetime video kaydı attık ve arkadaşımın banı kaldırıldı. Bu da attığın videoda arkadaşımın ban yediği saatten sonra oyuna girdiğinin çok güzel kanıtı, ekran görüntüsüne baka baka artık ne yaparsınız sen ve tavşan kardeşlere kalmış;

Önce Bunnies birliğindeki R19 karakterin yasaklanmasını kaldırtın, birlik üyelerimiz yasaklansa bile maksimum bir gün sonra oyunda oluyor. Hile kullansak emin ol bu tarz bir durum yönetimin gözünden kaçmazdı, tıpkı dün gece sekiz arkadaşının jail yediği ve baştada söylediğim R19 karakterin yasaklandığı gibi TP hilesini kullanmayı bilmeyerek.  ;)

video kırpılmış şikayet niteliği taşımıyor
O video hile kullandığınızın en net kanıtıdır savunmanız bu kadarsa daha fazla şikayeti kirletmeyin, videoda tarih ve saat gözüküyor o yüzden kanıt niteliğide taşıyor. İyi forumlar.

#8 - 26.11.2025 19:20
Utanması gereken kişilerin bizim tarafımız olduğunu düşünmüyorum, bir kendinize bakın kanki diyecek bir şey bulamıyorum daha fazla ileti atıp şikayeti kirletmeyin.
https://streamable.com/cpiwfk  :D :D
Bence sen daha fazla abilerinin sana atıp "Bunu şikayete ekle kardeşim." dediği videoları piyonluk yapıp buraya atma. Attığın videoda yasaklanan adam tamamen o sırada spec atan adminin hatasından dolayı yasaklandı, dahasında zaten gerekli kanıtlar kullanılarak yönetime video kaydı attık ve arkadaşımın banı kaldırıldı. Bu da attığın videoda arkadaşımın ban yediği saatten sonra oyuna girdiğinin çok güzel kanıtı, ekran görüntüsüne baka baka artık ne yaparsınız sen ve tavşan kardeşlere kalmış;

Önce Bunnies birliğindeki R19 karakterin yasaklanmasını kaldırtın, birlik üyelerimiz yasaklansa bile maksimum bir gün sonra oyunda oluyor. Hile kullansak emin ol bu tarz bir durum yönetimin gözünden kaçmazdı, tıpkı dün gece sekiz arkadaşının jail yediği ve baştada söylediğim R19 karakterin yasaklandığı gibi TP hilesini kullanmayı bilmeyerek.  ;)
Seni kaale bile almıyorum o yüzden cevap vermeyeceğim, bu kadar düşmenize gerek yok.

#9 - 27.11.2025 01:46
Merhaba. Araç duvar kenarından son hız gittiği için herhangi bir sağa-sola dönme gibi bir şey yaşanmamış, bu nedenle tank.cs olarak kabul edilemez.

Kanıt yetersiz olarak görüldü. KK.