Selamlar tekrardan, bu konu hakkında ufak bir açıklama yapacağım.
Kullanılan dosya ek olarak açılan bir yazılım değil bir asi dosyası. Fps mod paketlerinin içerisindede bulunuyor, fps arttırması için bu asi dosyasını oyun dosyalarına aktardım ve yasak oldugunu bilmiyordum, arkadaşın dediği gibi bazı durumlarda üstünlük sağlayabilir sanırım fakat şu ana kadar öyle bir durum yaşanmadı ki yaşanmasına da izin vermem çünkü bu hile yapmak olur kimsenin rol zevkini bozmaya gerek yok. Bir çok role girdim sunucu içerisinde hiç bir şikayet gelmedi bu konu hakkında. Dosyayı kaldıracağım ve bir daha sunucunun onay verip paylaşmadığı herhangi bir dosyayı kullanmayacağım..
Ek olarak kullandığım dosya sadece oyun içerisinde ki direkleri kaldırıyor herhangi bir ağaç, çit, bina, araç içerisinden asla geçemiyorum noclip olarak sayılmamasını talep ediyorum Yetkili birim rica eder ise kanıtları paylaşabilirim. Kayıtta da görüldüğü gibi role bir etkisi bulunmuyor bulunuyorsa kanıtı atan arkadaşı tamamiyle haklı bulacağım tekrardan kusura bakmayın. Gerisi yetkili insiyatifine kalmış bulunuyor şimdiden teşekkürler.