Konu: [25.11.2025 - Robert_Castucci, James_Corvino] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 896 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.11.2025 19:34
Daha öncede belirttiğimiz gibi birliğimizden kimse sobeitten vs. yasaklanmadı, yasaklanan kimse yok. Maskeli_36023 ban yemedi çünkü hile kullanmıyor.  Bulleti süren kişi R20 değil R19, artık karalamak için ne yapacağını şaşırmışsın. 36023'ün videosunun savunması yukarıda, ek olarak editli video atmışsınız zaten. Savaşın başında bile hile kullanılmaması konusunda birlik üyelerimize uyarı geçtik, buna rağmen göz yummak vs. terimleri sadece IC kaybettiğin bir savaşı OOC olarak kendi zihniyetince şikayet üzerinden belirli bir yerlere getirmeye çalışıyorsun, bence karalamaya çalışmayı falan bırak komik görünüyor. 2009'dan beri oynadığını düşünmüyorum ama oynadıysan bile bu zamana kadar boşa oynamışsın açıkçası, aimbot ile ilgili savunmayı yukarıda belirttik tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Senin baktığın portreden bakacak olsak zaten bütün birlik R1'den R20'sine kadar hile olarak kurgulamışsın zihniyetinde. Attığın videoyu editleyen adam benim, editli olduğunu ben söylüyorum sen mi videoyu attında "editli değil kırpılmış vaziyette" gibi bir cümle kullanabiliyorsun? Videonun hızlandırılmış şekilde olduğu ve editli olduğu gayet ortada, sadece bir karakter değil araba vs. hepsi hızlı hareket ediyor çünkü hızlandırılmış bir video. Atılan hitler konusunda ise doğrudan karakterlere atıldığı aynı şekilde yukarıda belirttiğim gibi açık açık ortada, tekrar yazmak istemiyorum.

Savaşın başında kendi içimizde yapılmış olan uyarı mesajı;
https://i.imgur.com/MRK7POf.jpeg
Şunlarıda tekrar belirteyim;
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=118421.0
https://imgur.com/co6uyns

Şikayette kirlilik, ileti fazlalığı vs. olmaması adına bütün savunmayı ben üstlendiğim için ben yazıyorum, böylece şikayette gereksiz ileti fazlalığı oluşmuyor. Yukarıda savunma vs. her şey mevcut durumda, daha fazla uzatmanın anlamı yok sonuçlanmasını bekleyelim.

Neden hala yalanla suçlarının üstünü örtmeye calışıyorsun Ghettograph, ben seni mert bir insan diye tanırdım. Yasaklanan kimse yok diyorsun, Sylas baskın rolünü izlerken uçurdu sizin tarafınızdan ateş açan David'i. Maskeli_36023 yasaklanmamış, ben yasaklandığını sandığım için şikayet bile oluşturmadım. Müsait olduğumda o arkadaşada şikayet oluşturacağım, buraya hileye göz yumduğunuz için attım videoyu. Buradan da onun için karar verilebilir. Bullet'i süren kişiyle alakalı bir şey yazmadım, göz yumma ile alakalı bu yorumu yaptın heralde, R19'da düşük bir rütbe değil arkadaşım ama hileye göz yumulması için illa yanında olması gerekmez. Yukarıdaki yanıtımda Drive-By savunmasını kendin için yaptın sanmıştım, Maskeli_36023 yerine yapmışsın. Herkes kendi savunmasını yapsın dememde ki kasıt buydu.... Hala editli video, o bu şu. Editsiz ham hallerini senden ikinci isteyişim. O videolarda hızlandırma falan yok, düpedüz hızlı "A,D" kullanıyorsun ve aimbot kullanıyorsunuz. Sonuçlanabilir.

Attığın ekran görüntüsünü açtım, arkadaşlarla biz buna çok güldük. "Yönetime ekran görüntüsü atacağız, şunuda yazayımda şuraya görsünler" gibi bir olay mı bu?

Bende tekrardan belirteyim, bu tarz videolardan onlarla şikayet sonuçlandı, bu tarz videolardan yasaklandı...
« Son Düzenleme: 25.11.2025 19:49 akaSyndicate »

#11 - 25.11.2025 21:36
Hâlâ aimbot diyorsun, ortada herhangi bir aimbot yok. Aramızda 5M bile yok, iyi konum alıyorum bir savaş veriyorum çünkü günün sonunda sizden iyi oynayabiliyorum. Savaş bitti arkadaşım, kaybettin. Videoyu hızlandırdığımı söylüyorum bu üçüncü kez, videonun orijanilini edit yaptıktan sonra sildim çünkü hile sanılacağımı bilmiyordum.  :garip: Ayrıca, kanıtlamak zorunda değilim, hür irademle bir video yapıp YouTube'a yükledim. Şikayet sonuçlanabilir.

#12 - 25.11.2025 23:19
algi yaratmayi anma seviyonuz birde 2009dan beri samp oynuyorum yazmissin oyle bir aimbot nerde gordun kanka attigin video bile alakasiz zaten
adam sensfix kullanmiyor mouseı cevirisinden belli bombos sikayet valla  :'( :'(

#13 - 26.11.2025 00:29
Hâlâ aimbot diyorsun, ortada herhangi bir aimbot yok. Aramızda 5M bile yok, iyi konum alıyorum bir savaş veriyorum çünkü günün sonunda sizden iyi oynayabiliyorum. Savaş bitti arkadaşım, kaybettin. Videoyu hızlandırdığımı söylüyorum bu üçüncü kez, videonun orijanilini edit yaptıktan sonra sildim çünkü hile sanılacağımı bilmiyordum.  :garip: Ayrıca, kanıtlamak zorunda değilim, hür irademle bir video yapıp YouTube'a yükledim. Şikayet sonuçlanabilir.

Aklı selim bir yetkili, o videoda bir hızlandırma olmadığını anlayabilir. Başkada bir şey yazmayacağım, kanıtlamak zorundasın fakat kanıtlayamıyorsun, lafla peynir gemisi yürümez arkadaşım. Sonuçlanmasını bekleyelim.

algi yaratmayi anma seviyonuz birde 2009dan beri samp oynuyorum yazmissin oyle bir aimbot nerde gordun kanka attigin video bile alakasiz zaten
adam sensfix kullanmiyor mouseı cevirisinden belli bombos sikayet valla  :'( :'(

[17.03.2025] Harold Crakehall adlı karakter Kovalanke isimli yetkili tarafından DM sebebi ile 2000 dakika cezalandırıldı.
 [21.04.2025] Harold Crakehall adlı karakter Sylas isimli yetkili tarafından Hileye Göz Yummakj sebebi ile 1500 dakika cezalandırıldı.
 [14.07.2025] Daquan Dregbourne adlı karakter MEA isimli yetkili tarafından illegal kural ihlali(173433.0) sebebi ile 400 dakika cezalandırıldı.
 [17.08.2025] Daquan Dregbourne adlı karakter behzatc4530 isimli yetkili tarafından CK sebebi ile 99999 dakika cezalandırıldı.
 [09.09.2025] Dave Grayson adlı karakter MEA isimli yetkili tarafından Refuse-RP sebebi ile 250 dakika cezalandırıldı.
 [19.09.2025] Tan Hai adlı karakter reagan isimli yetkili tarafından VCPD Aktif Rolde /q (176726.0) sebebi ile 800 dakika cezalandırıldı.
 [29.09.2025] Jerquis Poole adlı karakter Allen isimli yetkili tarafından DM sebebi ile 1000 dakika cezalandırıldı.
 [05.10.2025] Jerquis Poole adlı karakter Kovalanke isimli yetkili tarafından DM sebebi ile 1000 dakika cezalandırıldı.
 [11.10.2025] Jerquis Poole adlı karakter Justice isimli yetkili tarafından İllegal Kural İhlali(177565.0) sebebi ile 300 dakika cezalandırıldı.
 [15.10.2025] Jerquis Poole adlı karakter reagan isimli yetkili tarafından İllegal Kural İhlali (177912.0) sebebi ile 400 dakika cezalandırıldı.
 [06.11.2025] Jerquis Poole adlı karakter reagan isimli yetkili tarafından Türkçe Terim (178607.0) sebebi ile 200 dakika cezalandırıldı.

#14 - 27.11.2025 01:50
IFM tarafından incelenecek.

#15 - 27.11.2025 17:13
Midas Verpucci hile kullanımı sebebiyle banlanacak. Robert Castucci ve James Corvino için problem yok.