Konu: [25.11.2025 - Robert_Castucci, James_Corvino] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 906 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2025 00:29
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert_Castucci @fellerTiberius , James_Corvino @GHETTOGRAPH 
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Krakouer Suç Örgütü Üyeleri @soiledove_exe
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.11.2025, 00:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videodaki arkadaşlar birisi Castucci birliği R20 üyesi ve kurucusu Robert Castucci, diğeri ise Castucci birliği R14 üyesi. Krakouer birlik üyelerini hile ile düşürdükleri videoları youtube üzerinden paylaşmışlar, tüm ihlaller videoda açık bir şekilde görülmekte.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Krakouer ve Castucci birliğinin savaş rolü esnasında iki gün art arda, Castucci birliğinden iki kişi ağır sobeit kullanımından yasaklandılar, böyle bir birliğin oyuncularının ve birlik liderinin hile açmaması kaçınılmaz olacaktır elbette. Forum üzerinden güzel ve temiz oyun oynadıklarını lanse ediyorlar fakat attığım videoda onların bu söylemini çürütüyorum. Bir birlik lideri, birliğinin içerisindeki oyunculara söz geçiremiyorsa birlik liderliği yapmasın veyahut buna göz yumuyorsa konuyu arşive yollasın gitsin. Robert Castucci karakterini canlandıran Feller mahlaslı kişi, savaş rolü esnasında hile kullanıp birliğindeki oyuncularının hile kullanmasına göz yumuyor bu sebepten dolayı bu arkadaşın yasaklanmasını talep ediyorum.

#1 - 25.11.2025 00:32
videomu farklı şarkıyla editlediğin için teşekkür ederim bir dahakine bu şekilde deneyeceğim  :sampanya:

#2 - 25.11.2025 00:35
videomu farklı şarkıyla editlediğin için teşekkür ederim bir dahakine bu şekilde deneyeceğim  :sampanya:

bidakine bacağa değil govdeye kitlensin ama olurmu

#3 - 25.11.2025 00:35

Videonun ham hali senin kanalında mevcut, bağlantısını buraya bırakayım yine de. Seni yormayayım. Ben sadece kendi videomda önemli yerleri kırptım  :sampanya:

#4 - 25.11.2025 01:12
Toplu savunmayı yapıyorum.

Birliğimizden iki kişi sobeitten falan yasaklanmadı, hangi zihniyetin hayal ürünü bunlar? Videolara gelecek olursak, ilk kısımda "aimbot kitlenmesi" adı altında geçen
kısımdan bahsediyorum; eğer aimbot unsuru barındıran bir dosya kullansaydım sadece sabit bir şekilde tek bir noktaya hit atmış olurdum, aimbot tek bir noktaya crossu doğrudan sabitler ve o noktadan sapmasına engel olur. Videoda böyle bir kilitlenme veya tek bir noktaya saparak kalıcı olarak ateş edilme vs. gibi bir durum söz konusu bile değil. Yerleri taramıyorum, bacağa mermi atılınca topallama özelliği geldiği için onu avantaj halinde kullanmak için bacağınıza mermi atıyorum. Ek olarak zaten editli bir video, kanıt olarak nitelendirilmiyor.

Videonun 2. kısmında bahsedilen A-D kısmına açıklık getirelim, video editli olduğu için hızlandırılmış hali zaten yt'de bulunan, herhangi bir ek dosya veya hile unsuru barındırmıyor. Editli bir video aynı şekilde.

3. kısımda ise bütün atılan hitler karakterlere isabetli bir şekilde gidiyor, herhangi bir yeri tarayıp hit atma durumu mevcut değil. Videoda zaten karakterlere hit attığı bariz ortada, bunu sırf şikayeti fazla göstermek için eklediğinizi varsayıyorum. Aynı zamanda birçok kişi tarafından o çatıdakilere hit atılıyor, tek kişi atmıyor.  Editli video.

2. videoda ise hem video üzerinde oynanılmış, hemde hit atılmaya başlanılan yerin vs. açısı yok. Drive-by atıldığı için arabada olan karakterin bütün mermileri kafadan yemesi zaten normal bir durum.

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=118421.0
https://i.imgur.com/co6uyns.png
« Son Düzenleme: 25.11.2025 01:15 GHETTOGRAPH »

#5 - 25.11.2025 01:40

Birliğimizden iki kişi sobeitten falan yasaklanmadı, hangi zihniyetin hayal ürünü bunlar? Videolara gelecek olursak, ilk kısımda "aimbot kitlenmesi" adı altında geçen
kısımdan bahsediyorum; eğer aimbot unsuru barındıran bir dosya kullansaydım sadece sabit bir şekilde tek bir noktaya hit atmış olurdum, aimbot tek bir noktaya crossu doğrudan sabitler ve o noktadan sapmasına engel olur. Videoda böyle bir kilitlenme veya tek bir noktaya saparak kalıcı olarak ateş edilme vs. gibi bir durum söz konusu bile değil. Yerleri taramıyorum, bacağa mermi atılınca topallama özelliği geldiği için onu avantaj halinde kullanmak için bacağınıza mermi atıyorum. Ek olarak zaten editli bir video, kanıt olarak nitelendirilmiyor.

Videonun 2. kısmında bahsedilen A-D kısmına açıklık getirelim, video editli olduğu için hızlandırılmış hali zaten yt'de bulunan, herhangi bir ek dosya veya hile unsuru barındırmıyor. Editli bir video aynı şekilde.

3. kısımda ise bütün atılan hitler karakterlere isabetli bir şekilde gidiyor, herhangi bir yeri tarayıp hit atma durumu mevcut değil. Videoda zaten karakterlere hit attığı bariz ortada, bunu sırf şikayeti fazla göstermek için eklediğinizi varsayıyorum. Aynı zamanda birçok kişi tarafından o çatıdakilere hit atılıyor, tek kişi atmıyor.  Editli video.

2. videoda ise hem video üzerinde oynanılmış, hemde hit atılmaya başlanılan yerin vs. açısı yok. Drive-by atıldığı için arabada olan karakterin bütün mermileri kafadan yemesi zaten normal bir durum.

https://hizliresim.com/hbs38f2 , https://streamable.com/zi7mme , https://hizliresim.com/pfnm832 (animi bile girmiyor)

« Son Düzenleme: 25.11.2025 03:29 chiF »

#6 - 25.11.2025 13:03
İlk attığın ekran görüntüsünde cross bile gözükmüyor, karakterin baktığı açıda tam net bir şekilde belli değil. Böyle bir ekran görüntüsünden hile olduğunu vs. falan mı iddia ediyorsun? Komik gerçekten.
İkinci attığın videoda ise o kadar yakın bir açıdan zaten vuramıyorsak oynamanın pek bir anlamı yok. Can barı hitleri yedikten sonra geç algıladığı için sonradan aniden bir seferde düşüyor, bu sebepten ötürü öyle gözüküyor.
Üçüncü ekran görüntüsünde ise hayatında hiç mi hitmarker kullanmadın? Hitmarker kuruluyken taradığın zaman bu tarz durumlar oluşması çok normal, her hitmarkerlı videoda bunun örneğini bulabilirsin. Genelde buglu oluyorlar, biraz hitmarker kullanan kişilerin videolarını izlersen buna benzer birçok örneğe rastlayabilirsin.

#7 - 25.11.2025 14:44

Birlik içerisindeki oyuncularınızın hile ile savaşmalarına göz yumduğunuzun kanıtları;

Birliğinizden iki kişi sobeitten yasaklandı, birisi Maskeli #36023, biriside David McKennie karakteri;
David McKennie Yasaklanma ve hood baskını sırasında hile kullanımı: GösterGizle

Maskeli #36023, hile kullanımı: GösterGizle

Bunlar göründüğü üzere bir hayal ürünü değil, düpedüz hile kullanımı ve bu iki arkadaşın uçuşları. Bu arkadaşlar uçtu fakat bu arkadaşların yanında hareket eden bir R20 üyesi, birlik kurucusu var, bu arkadaşın bunlara göz yumduğunu gayet iyi bir şekilde görebiliyoruz. Şikayet üzerinde de söylediğim gibi böyle bir şeye göz yumulması bile gerçekten büyük bir suçken, kalkıp birde hile kullanıp savaşmak nasıl bir acizlik? Birde bunu yapmadığınızı savunuyorsunuz... Bu bir oyun, kendinizi bozmayın naraları atarken birde....

Aimbot savunmanız hk.

SA:Multiplayer platformunda düzinelerce hile bulunmakta ve ele aldığımız Aimbot gibi bir hilenin türevleride bunların arasında. Sizin kullandığınız hile, Smooth Aimbot olarak geçiyor yüksek ihtimalle.
Robert Castucci'nin kullandığı hileye benzer bir hile videosu: GösterGizle

2009 senesinden bu yana aktif olarak SA:Multiplayer sunucularında kol geziyorum, gerek Freeroam, gerek Roleplay sunucuları olsun. Freeroam sunucularında oynadığım süre zarfında bir çok hile deneyimledim, bu yüzden bu videolardaki hileleri anlamak benim için güç değil, eğer benim baktığım portreden bu videolara bakan bir yönetici ilgilenirse şikayetle, zaten sizin hile kullandığınızı onaylayacaktır. Ki, hilelerden anlamayan bir yönetici dahi ilgilense, yasaklanacaksınız arkadaşlar.

Attığım videolar editli değil, sadece kırpılmış vaziyetteler.
Videoların orijinal, ham halleri: GösterGizle

Bunlarda sizin orijinal video kayıtlarınız.

A-D savunmanız hk.
A-D kullandığınız videonun hızlandırıldığından bahsediyorsun, kendi videonda da, benim videomda da bir hızlandırma mevcut değil. Sadece kendini mi hızlandırdın arkadaşım? Diğer kişiler veya araçlar neden hızlandırılmış değil? Eğer dediğin gibi video hızlandırılmışsa, videonun en saf halini savunmana eklemelisin. Sadece bu seni A-D kullanımından aklar ama maalesef Silent-Aim kullandığını aklamaz.

Bir çok kişinin taradığını, hit kaçırılmadığına dair savunmanız için;
Videolarda göründüğü üzere, hiti helikoptere atıyorsunuz, hiti yerlere atıyorsunuz fakat hitler karakterlere gidiyor ve bu videolarda açık bir şekilde ortada.

Drive-By çıkan polise sıktığın hk.
Orada sadece A-D hızlandırma mevcut, orası için bir aimbot söz konusu zaten değil.

Arkadaşlar, savunmaları herkes kendi başına yapsa daha sağlıklı olur gibi. Herkesin klavyesi var, herkesin eli var, herkesinde beyni var. Herkes savunma yapabilecek durumdadır diye düşünüyorum. Bu tarz videolardan bir çok kişi bu sunucuda yasaklandı, bu tarz videoların şikayette kullanılmasında bir problem yok, sonuç olarak video kırpılmışta olsa, arkasında şarkıda olsa, başka kanalada yüklense hile hiledir ve sizin bu sunucunun düzenini bozmaya hakkınız yok.

#8 - 25.11.2025 18:14
Daha öncede belirttiğimiz gibi birliğimizden kimse sobeitten vs. yasaklanmadı, yasaklanan kimse yok. Maskeli_36023 ban yemedi çünkü hile kullanmıyor.  Bulleti süren kişi R20 değil R19, artık karalamak için ne yapacağını şaşırmışsın. 36023'ün videosunun savunması yukarıda, ek olarak editli video atmışsınız zaten. Savaşın başında bile hile kullanılmaması konusunda birlik üyelerimize uyarı geçtik, buna rağmen göz yummak vs. terimleri sadece IC kaybettiğin bir savaşı OOC olarak kendi zihniyetince şikayet üzerinden belirli bir yerlere getirmeye çalışıyorsun, bence karalamaya çalışmayı falan bırak komik görünüyor. 2009'dan beri oynadığını düşünmüyorum ama oynadıysan bile bu zamana kadar boşa oynamışsın açıkçası, aimbot ile ilgili savunmayı yukarıda belirttik tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Senin baktığın portreden bakacak olsak zaten bütün birlik R1'den R20'sine kadar hile olarak kurgulamışsın zihniyetinde. Attığın videoyu editleyen adam benim, editli olduğunu ben söylüyorum sen mi videoyu attında "editli değil kırpılmış vaziyette" gibi bir cümle kullanabiliyorsun? Videonun hızlandırılmış şekilde olduğu ve editli olduğu gayet ortada, sadece bir karakter değil araba vs. hepsi hızlı hareket ediyor çünkü hızlandırılmış bir video. Atılan hitler konusunda ise doğrudan karakterlere atıldığı aynı şekilde yukarıda belirttiğim gibi açık açık ortada, tekrar yazmak istemiyorum.

Savaşın başında kendi içimizde yapılmış olan uyarı mesajı;
https://i.imgur.com/MRK7POf.jpeg
Şunlarıda tekrar belirteyim;
https://imgur.com/co6uyns

Şikayette kirlilik, ileti fazlalığı vs. olmaması adına bütün savunmayı ben üstlendiğim için ben yazıyorum, böylece şikayette gereksiz ileti fazlalığı oluşmuyor. Yukarıda savunma vs. her şey mevcut durumda, daha fazla uzatmanın anlamı yok sonuçlanmasını bekleyelim.

#9 - 25.11.2025 19:34
Daha öncede belirttiğimiz gibi birliğimizden kimse sobeitten vs. yasaklanmadı, yasaklanan kimse yok. Maskeli_36023 ban yemedi çünkü hile kullanmıyor.  Bulleti süren kişi R20 değil R19, artık karalamak için ne yapacağını şaşırmışsın. 36023'ün videosunun savunması yukarıda, ek olarak editli video atmışsınız zaten. Savaşın başında bile hile kullanılmaması konusunda birlik üyelerimize uyarı geçtik, buna rağmen göz yummak vs. terimleri sadece IC kaybettiğin bir savaşı OOC olarak kendi zihniyetince şikayet üzerinden belirli bir yerlere getirmeye çalışıyorsun, bence karalamaya çalışmayı falan bırak komik görünüyor. 2009'dan beri oynadığını düşünmüyorum ama oynadıysan bile bu zamana kadar boşa oynamışsın açıkçası, aimbot ile ilgili savunmayı yukarıda belirttik tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Senin baktığın portreden bakacak olsak zaten bütün birlik R1'den R20'sine kadar hile olarak kurgulamışsın zihniyetinde. Attığın videoyu editleyen adam benim, editli olduğunu ben söylüyorum sen mi videoyu attında "editli değil kırpılmış vaziyette" gibi bir cümle kullanabiliyorsun? Videonun hızlandırılmış şekilde olduğu ve editli olduğu gayet ortada, sadece bir karakter değil araba vs. hepsi hızlı hareket ediyor çünkü hızlandırılmış bir video. Atılan hitler konusunda ise doğrudan karakterlere atıldığı aynı şekilde yukarıda belirttiğim gibi açık açık ortada, tekrar yazmak istemiyorum.

Savaşın başında kendi içimizde yapılmış olan uyarı mesajı;
https://i.imgur.com/MRK7POf.jpeg
Şunlarıda tekrar belirteyim;
https://imgur.com/co6uyns

Şikayette kirlilik, ileti fazlalığı vs. olmaması adına bütün savunmayı ben üstlendiğim için ben yazıyorum, böylece şikayette gereksiz ileti fazlalığı oluşmuyor. Yukarıda savunma vs. her şey mevcut durumda, daha fazla uzatmanın anlamı yok sonuçlanmasını bekleyelim.

Neden hala yalanla suçlarının üstünü örtmeye calışıyorsun Ghettograph, ben seni mert bir insan diye tanırdım. Yasaklanan kimse yok diyorsun, Sylas baskın rolünü izlerken uçurdu sizin tarafınızdan ateş açan David'i. Maskeli_36023 yasaklanmamış, ben yasaklandığını sandığım için şikayet bile oluşturmadım. Müsait olduğumda o arkadaşada şikayet oluşturacağım, buraya hileye göz yumduğunuz için attım videoyu. Buradan da onun için karar verilebilir. Bullet'i süren kişiyle alakalı bir şey yazmadım, göz yumma ile alakalı bu yorumu yaptın heralde, R19'da düşük bir rütbe değil arkadaşım ama hileye göz yumulması için illa yanında olması gerekmez. Yukarıdaki yanıtımda Drive-By savunmasını kendin için yaptın sanmıştım, Maskeli_36023 yerine yapmışsın. Herkes kendi savunmasını yapsın dememde ki kasıt buydu.... Hala editli video, o bu şu. Editsiz ham hallerini senden ikinci isteyişim. O videolarda hızlandırma falan yok, düpedüz hızlı "A,D" kullanıyorsun ve aimbot kullanıyorsunuz. Sonuçlanabilir.

Attığın ekran görüntüsünü açtım, arkadaşlarla biz buna çok güldük. "Yönetime ekran görüntüsü atacağız, şunuda yazayımda şuraya görsünler" gibi bir olay mı bu?

Bende tekrardan belirteyim, bu tarz videolardan onlarla şikayet sonuçlandı, bu tarz videolardan yasaklandı...
« Son Düzenleme: 25.11.2025 19:49 akaSyndicate »