1) Kendinizi kovalatmak için yalan ihbar verdiniz. Bölgeye geldik, kontrol ettik. Motorun arkasına arkadaşını almışsın bize do veriyorsun eli kolu bağlı diye. İhbarı nasıl attı diye do verdiğimi zaman fısıldaşmaya başlıyorsunuz direkt. Tamam dedik, bu saatte olur. Görmezden gelelim.
2) Sizi gördük, araçtan indik müdahale ettik. Arkadaşın zaten rol falan dinlemeden direkt CK verdi. Hiçbir şey yok. Ne emote verdi, ne herhangi bir şey. Varsa eğer ekran görüntülerini bekliyorum özür dileyeceğim.
3) Arkadaşın ölüyor rolde sen "uçtu, uçtu" diyerek kahkaha atıyorsun. Acaba bu OOC konuşma mı? Rolle bir ilgisi yok mu? Bunu da görmezden gelelim dedik.
İlk 3 maddeye kadar hepsini görmezden geldik. Seni tanıyoruz, bilerek yaptığını da biliyoruz ama yine de role uyalım diyoruz.
4) Seni indiriyoruz motordan taser vs. kullanarak tabi senin karakterin çok süper güçlü bir şey olduğu için her şeye rağmen o motora geri biniyorsun. En sonunda da alıyoruz seni kelepçeleyerek ve orada yoldan geçen rastgele bir kişiye PM mi atıyorsun bilmiyorum ama arabadan atlayıp kaçıyorsun.
Bunu nasıl yaptın mesela? Bunları hepsini açıklar mısın?
Hadi bunların hepsini geçtim diyelim. CK atan arkadaşın diğer karakteriyle gelip seni kurtarmadı mı? Yazık size. Çok eğlencelisiniz gerçekten tebrik ederim. Yakalamak gibi derdim yok arkadaşım, rolünü yap sen hep kaç. Bu yaptığınız şeylerden sonra utanmadan şunu bana PM'den yazabiliyorsun.