Yapılan eylemin planlanışı ve işleyişi sırasında orada olan birisi olarak, böyle bir şikayetin açıldığına oldukça üzüldüğümü belirtmek isterim.
Öncelikle planın konu başlığı:
“Birkaç gün önceki masa toplantısında saygısızlık yapan Almanlar’a, aynı zamanda da bizim sokağımıza uzun namlulu silahlarla giren Almanlar’a ufak bir gözdağı vermek akıllarını başlarına almasını sağlamaktı.”
Ortada herhangi bir DM görünmüyor, plan yapılırken her şey IC olarak konuşuldu ve birlik liderimiz Robert Castucci defalarca kez kimseye zarar gelmeden işin tamamlanması gerektiğini vurguladı.
Sunucu etkinliği konusuna gelirsek, Frankfurt birliği bildiğimiz gibi illegal bir birlik ve geçen günlerde bizlerle sıkıntı yaşamış bir birlik. Bizim amacımız herhangi bir sunucu etkinliğine zarar vermek değildi. Şikayetin açılışına bakınca sebepsiz birkaç kişi random bir sunucu etkinliğine(?) saldırmış gibi göstermeniz saçmadır. Amacımız, Löwen Von Frankfurt birliğine ufak bir gözdağı vermekti. Bunu da başardığımızı, kimsenin kılına zarar gelmeden işi bitirip çıkabildiğimizi düşünüyorum.
Bonus: Birlik yetkilisi değilim fakat planlanma işlemine şahit olan birisi olarak bu şikayetin gerçekten gereksiz olduğunu düşünüyorum bu samimi görüşümdür. Elinizde güzel bir rol imkanı var birlik tanıtımınıza baktığımda -ki ben asla başka birliklerin tanıtımlarına bakmam insan nefsi metagaminge sürüklenebilir

- IC kinlenmelerin başlaması güzel bir şey. Güvende kalın, umarım güzel rollerle karşılaşırız.