Konu: Üçüncü parti yazılım  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.11.2025 13:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_56075
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: YouTube ana sayfama bu video düştü. Videoyu izlediğimde 00:44'üncü ve 00:50'nci saniyelerine bakıldığında, kişinin üstünlük sağlayan bir modu olduğunu fark ettim. Pompalı tüfek (shotgun) ile ateş ettiğinde yükleme animasyonunu bozarak normalden daha hızlı ateş açmasını sağlayan bir dosya kullanmakta. Sunucuya anti-hile güncellemesi geldikten sonra kişinin bu dosyayı nasıl soktuğunu anlamış değilim. 01:01 dakikaya baktığımızda, kişinin sohbete (chat'e) yazı yazarak kendi ismini (maske numarası) açığa çıkardığını görüyoruz. Gerekli yaptırımın uygulanmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

ekstra olarak kişinin kanalında bulunan diğer video'ya da göz attım:

burada isminin Alonzo_Davolos olduğu gözüküyor (00.16 saniyede chat'e yazı yazmakta)
fakat yinede inceleyecek adminin maske numarasını kontrol ederek kişiyi etiketlemesini rica edeceğim.

Spoiler: GösterGizle

Hilesiz shotgun atışı, sıkarken anim kesmiyor.

Ek açıklamalar(varsa): Editlenmiş videoların, yetkili adminlerin inceleme inisiyatifine göre değerlendirildiğini biliyorum. Ayrıca, daha önce bu tür düzenlenmiş (editli) bir video kanıtı kullanılarak hile yapan bir oyuncuya yaptırım uygulandığına dair bir örnek mevcut:
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=177228.0

#1 - 17.11.2025 15:52
Hiç pompalı dm atmadığın belli. Seni tanımasam da teşekkür ederim. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. İkinci attığın video milattan kalma ve ikisi de bazı sahnelerde 1.3x, 1.1x şekliyle renderlanmış. Sonuçlanabilir.

#2 - 17.11.2025 16:10
00:44 ve 00:50 de bes belli bpl açmışsın, bug yaptım felan dersin şimdi birde.. video ile uğraştırma kabul et

#3 - 17.11.2025 17:07
Arkadaş videonun kendisine ait olduğunu doğrulamış, dediğim gibi reload animini normal halinden daha hızlı bir şekilde yeniliyorsun, bundan dolayıda shotgunun namlu tarafına bakıldığında hızlıca aşağı iniyor. Sonuçlanabilir, iyi forumlar dilerim. :sampanya:

#4 - 26.11.2025 22:08
3. Parti Yazılımından jail işlemi uygulanacak.
« Son Düzenleme: 28.11.2025 19:48 Elynn »