0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Olayı hiç tartışmaya döndürmeden, tek bir ağızdan savunmayı yapayım.Sözlü tartışma dediğin bu değil. Sen direkt olarak IC'de yönettiğim, Valachi masasının ortağı olan 3 senedir aktif karakterime ırkçı küfürler ediyorsun; üstelik bizim mekanımızın önünde.Yetmiyor, yine konuyu kapatıyoruz ve ağzınızı kapatıp gidin diyoruz. (Senin attığın videoda bunu yöneticiler görebilir, chatlog akıyor) Sen giderken de MTA roleplaye başvurup; ''Siktir oradan, sokağını siktirtme bana!'' diyorsun. Hâliyle çiçek atmayacağımıza mermi atıyoruz. Bu saydığım olayları döndürmenin tek sebebi, beni ihlale forcelaman. Aklı selim, roleplay bilen birisi bu yaptığın chatleri ancak böyle yorumlar. GBI'ye güvenip neler diyorsun chate baksana. Komik. Gerisi FM ekibinin insiyatifinde. İleti gelmeyecek.hatalı emote konusunda da daha açıklayıcı olacak şekilde; Sen bu şekilde o karaktere güvenip kelimeler söylersen, ben de bu şekilde karakterin Market caddesinin güvenli bölge olduğunu bildiği halde ateş açmasını da emote olarak belirtirim, olay bu kadar aslında.