Konu: james, oliveria boris(noob dm, trolling, yetersiz oyuncu profili, retarded rp)  (Okunma sayısı 163 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.11.2025 01:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @AndreiTheGamer @Metox james, oliveria boris

Olaya dahil olan şahit karakter adı: s

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Trolling, Retarded RP, Yetersiz Oyuncu Profili

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: her şey videoda var.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): böyle kişiler bu platformda barınmamalı.

#1 - 14.11.2025 11:54
Arkadaşların bize saldırdı, bizde size saldırmak için geri geldik emote verdik saldırdık

#2 - 14.11.2025 12:04
Oyun sırasında bir yanlış anlaşılma yaşandı. İlk olarak, arkadaşların bana saldırdı ardından arkadaşımla gelerek, biz de karşılık verdik. Bu sırada emote kullanarak saldırdık, yani kurallara uygun bir şekilde tepki verdik. Ancak, arkadaşlarınız daha sonra geri gelip emotesiz bir şekilde bizi düşürdüler, bu da oyun kurallarına aykırıydı.

Bizim amacımız kesinlikle kimseyi rahatsız etmek değildi; sadece kendimizi savunduk. Kurallara uygun şekilde oynadığımıza inanıyoruz, ama karşılaşan bu durumun herkes için keyifli olmadığını farkındayız.

#3 - 14.11.2025 15:56
madur rolünü oynama, burada kullandığın türkçeyi oyunda kullanmıyosun. trollden ibaretsin, ya bugün ya yarın ban yiyeceksin zaten

#4 - 14.11.2025 17:10
trollden ibaretmiyim tamam kardeşim bana karş drduk yere vuran kişilere neden böyle davranayım sizin yaptığınız roller rol mü laf atıyorsun bana :D

#5 - 14.11.2025 22:59
trollden ibaretmiyim tamam kardeşim bana karş drduk yere vuran kişilere neden böyle davranayım sizin yaptığınız roller rol mü laf atıyorsun bana :D
kanıtların varsa şikayet aç, bana karşı saldırmanın hiçbir nedeni yok varsa da kanıt at

#6 - 21.11.2025 17:49
Oyuncu banlandığı için şikayet geçersiz. arşiv