Konu: Trey_Heng uçma hilesi  (Okunma sayısı 601 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2025 12:28
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Trey_Heng @kerem02116
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 9.11.2025 23.32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 9.11.2025 tarihi, saat 23.30 civarında aktif çatışma ortasında uçma hilesi açıp uçuyor. Dikkatli bakılırsa Trey_Heng karakteri aracın arkasındayken bir anda hızlıca yanıma geliyor, ekteki videoda herşey apaçık bellidir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/4tamnl

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemi görmesini rica ediyorum.
« Son Düzenleme: 09.11.2025 13:04 Alox »

#1 - 09.11.2025 12:47
Bir aydır başka bir lokasyonda yaşadığım için internet bağlantım zayıf. Aktif rollerde genellikle mobil veriden paylaşım yaptığım için pingim yüksek oluyor, bazende oyundan atıyor.
Buradaki videoda bağlantım gelip gidiyor, ama ben kesikken yürümeye devam ettiğim için oyun geri geldiğinde sizde tp atıyormuş gibi gözüküyor.

Videoyu birazdan atacağım.

#2 - 09.11.2025 12:57
Bağlantın zayıf olsa bağlantı kopması yaşardın. Yanlışlıkla b6 basıp korkudan q atıyorsun. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 09.11.2025 12:59 Alox »

#3 - 09.11.2025 13:24
Bağlantın zayıf olsa bağlantı kopması yaşardın. Yanlışlıkla b6 basıp korkudan q atıyorsun. Sonuçlanabilir.
bu ac sisteminde b6 bastığında loglara düşer, inceleme yersin zaten. Biz kıvırtmayız, delikanlı adamız. Attım videoyu, örnek amaçlı.

https://streamable.com/7n7zuk

İnceleyecek admin için;
Yüksek pinglerde böyle durumlar yaşanabilir, bazen oyundan kopup düşmeden tekrar bağlanılabiliyor, bu durumda da böyle şeyler yaşanabiliyor.

#4 - 09.11.2025 13:34
bu ac sisteminde b6 bastığında loglara düşer, inceleme yersin zaten. Biz kıvırtmayız, delikanlı adamız. Attım videoyu, örnek amaçlı.

https://streamable.com/7n7zuk

İnceleyecek admin için;
Yüksek pinglerde böyle durumlar yaşanabilir, bazen oyundan kopup düşmeden tekrar bağlanılabiliyor, bu durumda da böyle şeyler yaşanabiliyor.
Sana açtığım şikayetle alakası yok, beni güldürdün teşekkürler. Sonuçlanabilir.

#5 - 09.11.2025 13:44
adam yuksek pıngle oynuyor acyı gecemedın dıye mıllete laf surme herkes sen degıl

#6 - 09.11.2025 14:26
(yüksek ping)

bu da tutturmuş bi acyi geçmekle. adminler anlamazsa söyleyeyim adam anticheati geçmiş yani tüm hileleri oyuna sokmuş ve bununla övünüyor. bir logları incelenirse ne birliği kalır ne arkadaşları haberi yok. adam size bir şey dememiş hala soytarı falan filan yapıyonuz.

#7 - 09.11.2025 14:28
(yüksek ping)

bu da tutturmuş bi acyi geçmekle. adminler anlamazsa söyleyeyim adam anticheati geçmiş yani tüm hileleri oyuna sokmuş ve bununla övünüyor. bir logları incelenirse ne birliği kalır ne arkadaşları haberi yok. adam size bir şey dememiş hala soytarı falan filan yapıyonuz.

oglum sen cok akıllı bırıne benzıyon he, evinde dogru duzgun neti cekmedigi icin kac haftadir net baglattirmaya calisiyor sikayet actiginiz arkadas

#8 - 09.11.2025 14:46

#9 - 09.11.2025 14:46
Gerekli bütün savunmaları yaptım, daha da sesiniz çıkmasın.

Şikayet sonuçlanabilir.