Öncelikle selam, yapılan vurma/vurulma rolünün eski karakterin olan Chiara Dalessandro ile hiç bir alakası veya senin OOC kimliğin ile bir alakası yok. Sherpah karakteri Chiara ile ayrılık rolünden sonra şehirde çok fazla görülmedi, aracıyla bir kaza yaptı ve bir hafta boyunca hastanede kaldı bu süreç içerisinde de oyun içerisinde her hangi bir role girmedi.
Sherpah karakteri tedavisinden sonra, Chiara karakteri ile iki veya üç kere role girdi, bu rollerde ise bir zorlama veya baskı altında bırakma olmadı, karşılıklı bir rol pası olarak rollendi.
Yaptığım her rolün ekran görüntüsünü çıkartan birisi olarak, tedavi sonrası hastaneden tahliye olduktan sonra ki bu tahliye 30.10.2025 tarihinde olmuş, yani ayrılık rolünden 7 gün sonra. Seninle 7 gün hiç bir şekilde role girmemişim, 7 gün sonrası tüm rollerimde karşılıklı olmuş. Seni hiç bir şekilde IC/OOC rahatsız etmiyorum, eğer OOC bir şekilde rahatsız ediyorsam beni savcılığa bildirebilirsin, bu konuda anlım ak, bu yaşıma kadar bu suçlamayla hiç bir zaman karşılaşmadım. Özelimizi buraya dökmek istemiyorum fakat bu denli çirkin bir suçlamayı gerçekten hak etmiyorum, özelimizide buraya dökmeyeceğim için rahat olsun. Sadece bu suçlamayı bana yaparken ne düşündüğünü çok merak ediyorum, gerçekten bu ahlaksızlık. IC/OOC taciz iddialarınıda kesinlikle ve kesinlikle kabul etmiyorum ve seninde bu suçlamayı geri çekmeni istiyorum, umarım yaptığın yanlışı idrak edersin.
Tedavi sonrası Chiara ile yapılan bir rol, IC taciz iddialarına ithafen: GösterGizle Seni kimsenin tanımadığını söylüyorsun fakat Vice Social hesabı kullanıyorsun, sosyal medya kullanımının zararlarını hep birlikte burada görüyoruz aslında.
Vice Social hesabında vurulduğun skin ile profil fotoğrafındaki skin aynı, senin Corozzo soyismine sahip olman seni direkt olarak Corozzo ile bağlantılı olduğun anlamına gelmiyor tabiki, biz bunu göze alarak bu eylemi gerçekleştirdik.
Giulia karakterinin Social hesabından teşhis edilmesi: GösterGizle Giulia Corozzo neden vuruldu? Bu aşamaya nasıl gelindi?Vurulmanda etkin rol, senin Chiara Dalessandro karakterindeki geçmişin veya aramızdaki OOC bağlantı değil. Anthony Corozzo karakterinin geçmişe dayalı kinlenmesi sonucu, akşam vakitlerinde beni vurması. İki karakterinde de sevgili rolü yaptığın kişi beni vuruyor ama ben seni vurunca, aklına bu bağlantı değil benimle senin arandaki IC/OOC senaryo geliyor. Yanlış düşünüyorsun
@zisanincii , bu tür rollere girerken, başına IC olarak neler gelebileceğini IC olarak düşünmen gerekiyor.
Bu rolden sonra karakterler her şeyi göze alarak, Giulia karakterine bir operasyon gerçkeleştiriyor.
Anthony Corozzo akşam saatlerinde Sherpah Rothstein ve Leib Nachson'u yani Rothstein Birliği R20 üyelerine ateş ettiği ekran görüntüleri: GösterGizle Sen vurulmadan önce sana "Sherpah'ın selamı var" denmesi de, eğer doğru kişiysen. Bunu anlatacağın kişilere Sherpah Rothstein'in yaptırdığını iletmendi, bu durumunda senin eskiden Chiara Dalessandro karakterini canlandırman veya bizim OOC ilişkimizin hiç bir alakası yok.
Kısacası, Giulia karakterinin vurulması Anthony Corozzo karakterinin bana ve birliğimin ikinci R20 üyesi Leib Nachson'a ateş etmesinden dolayıdır, Giulia karakteride Social üzerinde Corozzo soyadını taşıdığı için bir bağlantısı olduğu düşünülerek, karakterlerde her şeyi göze alarak, planlı ve programlı şekilde "kiralık araç, kamera kayıtları, maske vs." operasyonu gerçekleştirdi. Ki zaten, ben bugün oyuna girdiğimde AFK bırakmak için girdim, kimseyle bir rol yapmaya girmedim, bunu da Anthony Corozzo adlı karakteri yöneten arkadaşa Discord üzerinden bildirmiştim. Oyuna giripte Chiara Dalessandro karakterindeki geçmiş olaylarımızı açılan yeni karakter Giulia karakterine yansıtıp vurayım gibi bir düşüncem yoktu.
Vurulduğumdan bile haberimin olmayışını belgeleyecek görüntüler: GösterGizle OOC Rahatsız etme mevzusunada tekrardan değinmek gerekirse, bu suçlamayı kabul etmiyorum eğer gerçekten böyle bir şey varsa yine söylüyorum ki beni savcılığa şikayet edebilirsin, bir problem yok.
Savunmam bu kadar, her şeyi elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Birliğim ve adıma açılan ikinci sebepsiz yere sıkma şikayeti, ikisinde de anlımız ak, ikisinden de aklanacağız. Benim tarafımdan şikayete bir daha yanıt atılmayacak.
İyi forumlar.
İki gün içerisinde ne değişti, ben anlamadım gerçekten. Bence bu durumda OOC Kin tutan sensin
@zisanincii , özelimizi buraya atmayacağımı söylemiştim fakat maalesef kendimi tutamayacağım. Başka insanlara uyarak kendini rezil etmeye devam et, bu da benim kendimi savunma tarzım yapacak bir şey yok. Madem yalan atıyorsun, bende bu oyunu bozarım, ismimi boş suçlamalarla zedeleyemeceğim.
Ortada OOC taciz, OOC kin ve OOC olayların IC olaylara karışmadığının mesajlar üzerinden kanıtları (07.11.2025 tarihinden, yani bu şikayetin açıldığı ilk günden ekran görüntüleri)

Bu ekran görüntüleri sadece bu şikayetin ilk açıldığı günden, yani şikayet açıldıktan sonrası ve kaldırılmasına sebep olan konuşmalar. Konuşmalarda benim yazılarım yok çünkü ben sesli bir şekilde konuşuyorken
@zisanincii yazıyordu.
Kendi ağzınla hiç bir problemin olmadığını ve konuşma tarzından, söylediklerinden aslında ortada bir rahatsız edilme olmadığını belirtiyorsun sonrasında tekrardan buraya gelip aynı şikayeti tekrar açıyorsun, bence kimsenin gazına gelip hareket etme, yarı yolda kalırsın.
Bu ağır suçlamaların asılsız olduğunu yukarıda attığım konuşmalarla kanıtlamış oluyorum,
@zisanincii ile aramızda en ufak bir problem yok, bunu kendi konuşmalarından da anlayabiliyorsunuz. Olaylar tamamiyle IC şekilde ilerledi, Anthony Corozzo karakterinin sahibi DM aradığı için, ufak meseleleri büyütüp 5 gün hiç bir hareket yapmayıp 5 gün sonunda beni ve birliğimde R20 rolü yapan Leib karakterini uzun namlulu tüfekle vurdu.
IC taciz olayları Sherpah Rothstein ve Chiara Dalessandro karakteri sevgiliyken KASPAROV birlik üyelerinden bir kişi, bu kişide Anthony Corozzo karakterinin sahibinin arkadaşı, Anthony karakteri beni vurduğu için KASPAROV birlik üyesi olan arkadaş birlik tanıtımlarına attığı yazılardan ne kadar çok sevindiğinide belli ediyordu zaten, fakat asıl mesele bu değil. S.R ve C.D sevgili rolü yaparken, bu KASPAROV birliği üyelerinden o kişi IC olarak "sürekli arama, cinsel fotoğraf atma, ev basma vs." böyle olaylarla bizi karşı karşıya bırakmıştı, S.R bu olayları sineye çekerek sadece bir konuşma yapmıştı o kişiyle, silahına sarılmamıştı. Burada anlatmak istediğim, asıl DM burada bana yapılıyor, Türkiye'deki cahil serserileri canlandırmıyoruz, bu olaylar yüzünden kimse kimseye ateş etmez. Bende bana ateş edildiği için durumun altında kalmamak için Giulia karakterini vurdurdum, tüm mesele bundan ibaret.
Bir dahakine şikayet açıyorsan da, bu şikayeti kendin yaz, başkalarına yazdırma.
Jimmy Galstanyan'ın Chiara karakterine "cinsel taciz, ev basma, sözlü taciz" gibi rollerinden sonra Sherpah'ın olayı çözme şekli: GösterGizle Bu tarz olaylar konuşarak çözülmesi gereken olaylar, gerçi sizi de anlıyorum DM hırsınız var, umarım başka yerlerde bu hırsınızı karşılarsınız.
Benim tarafımdan şikayete bir daha yanıt atılmayacak.
İyi forumlar.